balon 5 326 Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 3 godziny temu, Pupcio napisał: Poza grami mam kilka innych hobby a to też swoje kosztuje. Małolat co tam za hobby jeszcze masz? Pochwal się? O sport jakoś nie podejrzewam, podróże chyba też średnio? Piwerka kraftowe? Architektura krajobrazu? Stand upy z humorkiem? Wracając do tematu u mnie obecnie w nowych, dużych gierkach granicą nie jest cena, a data wydania dużego patcha łatającego najgorsze błędy i usprawniającego rozgrywkę oraz technikalia. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 434 Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 (edytowane) Dla mnie jedynym problemem jest brak na rynku gier AA (Prince of persia, darksiders). Czyli takie produkcję po rynnie z fajnym zabijankiem gdzie detale w gameplayu trzymały Cie przy ekranie do późnej nocy + zabawa fizyka, która coraz rzadziej jest dopieszczana na rzecz graficzki i skali świata. Edytowane 11 Maja 2022 przez oFi Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 5 godzin temu, mario10 napisał: W moim przypadku są pewne plusy z opóźnień w ogrywaniu gier właśnie można je kupić sporo taniej i połatane. Dziś się szarpnąłem i kupiłem Wiedźmina 3 z dodatkami za 39,80zł burżujstwo To jak u mnie, ostatnio przeszedłem Ghost of Tsushima, wersja ps5 z dodatkami za 180 zł. Czyli cena spoko a i wszystko śmigało jak powinno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 - panie prezesie, odnosnie tego maila z dzisiaj rano, no nie dam rady popracowac w kolejny weekend po 12h dziennie, chce spedzic czas z rodzina, mam inne hobby - 3 godziny temu, balon napisał: Małolat co tam za hobby jeszcze masz? Pochwal się? O sport jakoś nie podejrzewam, podróże chyba też średnio? Piwerka kraftowe? Architektura krajobrazu? Stand upy z humorkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Kto jest tym prezesem Pupo? To jego hobby? Bycie Prezesem? Bo nie wiem totalnie o co chodzi autorowi Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Tak sobie wyobrazilem rozmowe miedzy panem prezesem a jakims pracownikiem nizszego szczebla. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 355 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 9 godzin temu, balon napisał: Kto jest tym prezesem Pupo? To jego hobby? Bycie Prezesem? Bo nie wiem totalnie o co chodzi autorowi Nie rozumiesz, że obok gierek ktoś może mieć też inne pasje? Jak Ci to rozpisać, żebyś zrozumiał... - lubię gierki - lubię aktywność X - lubię aktywność Y - we wszystkie powyższe muszę włożyć określoną ilość pieniędzy co jakiś czas Teraz powinno być jasne. A tak z ciekawości - kim Ty jesteś, żeby rozliczać innych z tego, co robią i na co wydają swoje pieniądze? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Za aktywność x podstaw forumek a za y cw bo to osobna kategoria Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 355 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Może podstawić nawet i wyczynowe dzierganie dywaników samochodowych oraz śledzenie ścieżek turystycznych pingwina alaskańskiego i nic komu do tego, co ktoś robi sobie w wolnym czasie dopóki nie robi innym krzywdy. Co to w ogóle za dyskusja w temacie Chyba komuś tu obrona Częstochowy weszła za mocno, polecam meliskę i spacer albo partyjkę w Moralesa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 11 minut temu, Bzduras napisał: Nie rozumiesz, że obok gierek ktoś może mieć też inne pasje? Jak Ci to rozpisać, żebyś zrozumiał... - lubię gierki - lubię aktywność X - lubię aktywność Y - we wszystkie powyższe muszę włożyć określoną ilość pieniędzy co jakiś czas Teraz powinno być jasne. A tak z ciekawości - kim Ty jesteś, żeby rozliczać innych z tego, co robią i na co wydają swoje pieniądze? Ale o ci chodzi? jakie rozliczanie? Jakiś wrażliwy temat? Co to w ogóle za bzdurne adwokatowanie? Pytam się z ciekawości czym małolat się jeszcze jara, w końcu od lat jesteśmy na jednym forum i bardzo go elubię. Nie widzę go jakoś w kącikach o sporcie czy podróżach, w których bywam, więc to wykluczyłem (tak samo jak np zimny łokieć). Reszta to humorek i trzeba znać lore oraz odpowiednie tematy. Sam oprócz gierek mam trochę zainteresowań przecież to nic wyjątkowego… Spoiler BUJAJ WORA No lifie XD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 434 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Case jest taki, że gierki kosztuję wiecej niż zazwyczaj i to po prostu zaczyna boleć - nie ważne ile zarabiasz, bo jednak pamiętasz poprzednie ceny. Rozwiązanie? Nie kupować gierek na premiery i tyle. To trochę jak z samochdem z salonu - zrywasz folie i już 30% wartość w łeb, a krążek nowy czy używany kręci się tak samo. Co do kupowania digital po 3 i pół bomby - wyrzucenie pieniędzy w błoto jesli jest mozliwośc kupienia na płycie. No ale rynek zweryfikował, że ludzie o ekonomii pieniądza nie mają bladego pojęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 albo po prostu nie przeszkadza im zaplacic za wieloletnia prace, ktora da godziny rozrywki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 12 minut temu, oFi napisał: Co do kupowania digital po 3 i pół bomby - wyrzucenie pieniędzy w błoto jesli jest mozliwośc kupienia na płycie. A co za różnica czy gra leży w cyfrze na dysku czy w pudełku w szafce? Tu i tu działa tak samo pomijając pracę czytnika przy płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Pewnie chodziło mu o ten słynny P A C Z K O M A T Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 48 minut temu, oFi napisał: To trochę jak z samochdem z salonu - zrywasz folie i już 30% wartość w łeb, a krążek nowy czy używany kręci się tak samo. Od roku już to nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 a ja lubię sobie ściągać folię z nóweczki giereczki i tylko takie pudełka kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Zawód: Syn Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 434 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 4 godziny temu, Square napisał: A co za różnica czy gra leży w cyfrze na dysku czy w pudełku w szafce? Tu i tu działa tak samo pomijając pracę czytnika przy płycie. Jeśli wiem ze bedzie to gra typu przejde i nie wrócę to wolałbym mieć możliwość odsprzedania. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Co do cen, to wcale tak mocno nie rosną. W latach 90. gry na psxa kosztowały 219zł, gdy płaca minimalna była poniżej tysiąca. Nintendo też ładnie orało już wtedy, bo cartridge na N64 były za około 3 bomby i dla niektórych to było 30% miesięcznych zarobków. Ceny gier były tak absurdalnie wysokie w stosunku do polskich zarobków, że piraty to była powszechność nawet dla gazetek o gierkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 https://www.sundayvision.co.ug/insider-is-leaking-screenshots-of-what-will-be-the-new-silent-hill/ It's happening xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Abandoned ! Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 (edytowane) Tylko niech poprawią te brwi, włosy i rzęsy Ciekawe jakie ekipy są w to "zamieszane". Edytowane 13 Maja 2022 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Wygląda jak multiplatforma od Bluberów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 tak jak Figus pisze Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Blubery by mogli zrobić fajna gierkę razem z ekipą od Tormented Souls. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi