Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
59 minutes ago, darkos said:

Ukończyłem wszystkie Syphon Filter gdy były modne. Dzis to już mocne retro, od którego można się odbić. Np ja stawiam pierwszego Syphona nad MGS hands down. A już drugi całkowicie mną zaoral. :obama: Trójka fajnie się zaczyna ale potem trochę słabiej. Na psp grafika była lepsza gry dostosowane klawiszowo do konsoli ale już jakoś tak nadal gorzej niż dwie pierwsze. 

Skończyłem obie na PSP ale nie było to samo co na PSXa. Dwójeczkę mam nadal w pudełku pięknie na półeczce. Misja na moście :obama:

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

W sensie takie sztosa jak mgs 5??

Szczerze jakoś się odbiłem od tej gry. wiele osób zachwalało, a ja po kilku godzinach odpuściłem. No coś nie zagrało

Opublikowano
42 minuty temu, mario10 napisał:

Ale szczerze zagrałbym na nowej generacji w grę typu Syphon Filter albo Splintell Cell Conviction , taką skradankę gdzie można fajnie po ciuchu eliminować wrogów albo wejść na rambo :)

24 minuty temu, mario10 napisał:

Szczerze jakoś się odbiłem od tej gry. wiele osób zachwalało, a ja po kilku godzinach odpuściłem. No coś nie zagrało

A nieszczerze ? :)

Opublikowano

Podśmiechujki, po prostu słaba jest i tyle :reggie: a szczerość u mnie to norma :kaz:

A tak poważnie to jakoś mi nie przypadła ta gierka do gustu, a kumpel znów ograł ją kilka razy i uważa za sztosa. Ale z grami tak jest, że czasem za którymś razem podejdzie i pyknie.

Edytowane przez mario10

Opublikowano

Jedyna gierka która oferuje prawdziwy, niewykastrowany względem arsenału rambo non-lethal i stealth.

Opublikowano

Jest jeszcze Watch Dogs 2 gdzie praktycznie całą grę można ukończyć stealthem.

Opublikowano

Anna Conda mnie namówiła xD też się porwe na to, wygląda mocno grywalnie.

Opublikowano

Opublikowano

Niby człowiek powinien się cieszyć, ale czemu kurwa Netflix.

Opublikowano

filmu/serialu o Gran Turismo jestem najbardziej ciekawy. Chyba że zrobią z tego jakiś dokument, nie wiem.

Opublikowano

Bo Alojka ideolo się wpisuję w światopogląd netflixa, po dwójce z tego co czytam jeszcze bardziej :kaz:

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

filmu/serialu o Gran Turismo jestem najbardziej ciekawy. Chyba że zrobią z tego jakiś dokument, nie wiem.

Pokażą jak Kaz bawi się resorakami zamiast rozwijać silnik gry:dry:

Opublikowano

pewnie coś na wzór tego filmu o Fordzie GT co walczyli z Ferrari, ewentualnie do tej animacji Auta dodadzą GT w tytule i włala :shieeet:

Opublikowano

Amazon i god of war, jak pójdą w stylu the boys czyli bez ograniczeń, to może być fajnie.

Po horizon od netflix niczego się nie spodziewam, idealnie trafili pod swoją narrację reggie.png