Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No w porównaniu do sprzedaży na konsolach to niby mało, ale jeżeli małym nakładem pracy na tym zarobili to będą kontynuować wydawanie na PC co pokazują prognozy.

Opublikowano
1 minutę temu, Ukukuki napisał:

A po polsku :P? 

no Sony kazało oddawać ludziom pieniądze które zaoszczędzili kupując Plusa na promocji, było o tym głośno jeszcze niedawno. Ale już się ogarnęli i wytłumaczyli że był to problem techniczny. 

Opublikowano

Każde wytłumaczenie jest dobre, ale dość tak że się ogarnęli. Jeżeli kiedykolwiek powstanie jakaś platforma Sony na PC to też nie wydaje mi się aby wołali sobie za online, ale kto ich tam wie.

Opublikowano

Jak zrobią sklep pc i nie trzeba będzie płacić za online to wściekli gracze będę mogli być bardziej wściekli, że skoro na pc za online jest $0 to czemu na konsolach każą sobie płacić a na pc nie. Może da to jakiś sygnał do zaniechania tego rozwiązania na konsolach? Teraz jest trololo, że serwery kosztują itp. A na pc to nie kosztują? Kiedyś płacić nie trzeba było. Więc albo płacą wszyscy albo nikt. Czy jesteśmy u progu wojny PlayStation vs PlayStationPC online :ohboy:

Opublikowano

Jeśli ktoś jest ciekawy chce zrozumieć o co chodzi w obecnej polityce Sony to polecam nitkę, znanego i lubianego analityka pana Ahmada

Opublikowano
7 godzin temu, Czoperrr napisał:

Chodzi mi o sytuację odwrotną. W Ubi Connect nie ma gier od EA, Capcomu, Square czy innych. Czy się mylę?

Nie nie mylisz się. Myslałem że chodzi o to co napisałem. 

Opublikowano
13 godzin temu, messer88 napisał:

Dobrze że Tlou ma HBO.

Wybór aktorki na Aloyke to pewnie będzie gorący temat. 

Wymagania:

- Size plus (warunek konieczny)

- Najlepiej hindi lub mniejszości narodowej