Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
Cytat

The show will be around 30 minutes and feature "exciting reveals" from third-party partners and a "sneak peek" at several games in development for PlayStation VR2

Opublikowano
15 godzin temu, Wredny napisał:

A oryginalna Alojka nie wchodzi w grę?

Przecież to aktorka.

No chyba, że za stara, bo już 35 lat :frog:

Screenshot_20220527-003514_Google.thumb.jpg.082b407e9d69e10ae62e65851da52da2.jpg

O kurva jaka sztunia <3

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, XM. napisał:

O kurva jaka sztunia <3

Daje mocną okejke. 

Opublikowano
29 minut temu, YETI napisał:

No i fajnie, bedzie trochę jak za starych czasów E3 kiedy Sony i M$ oboje organizowali swoje konferencje na początku czerwca 

Opublikowano

To jest zwykły state of play, czyli większy event we wrześniu jak się ostatnio pisze. Pewnie u Geofa Sony coś tez pokażę.

Opublikowano
16 godzin temu, Wredny napisał:

A oryginalna Alojka nie wchodzi w grę?

Przecież to aktorka.

No chyba, że za stara, bo już 35 lat :frog:

Screenshot_20220527-003514_Google.thumb.jpg.082b407e9d69e10ae62e65851da52da2.jpg

Jak na podstawie całkiem ładnej baby wymodelowali tego rudego stwora?? Ostro :kekw:

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Figuś napisał:

To jest zwykły state of play, czyli większy event we wrześniu jak się ostatnio pisze. Pewnie u Geofa Sony coś tez pokażę.

Zwykłe SoP. 

Opublikowano

Wiem że to będzie zwykle SoP które skupi się na grach third party i VR, ale i tak fajnie że coś pokażą

Opublikowano

Pokażą multi tlou 2 czy za szybko? W sumie minęły tylko 2 lata :kekw: drickmen c0rwo yebana nigdu ci tego nie wybacze :)

Opublikowano
  • Autor

Nie pokażą multi do TLoU2, bo pokażą zupełnie nowy tytuł, opart na multi z jedynki. Premiera do końca tego roku fiskalnego :lapka:

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, Figuś napisał:

Może z Showcastem też trafi. 

Opublikowano

Final xvi, RE4 remake czy sf6 nie wspominając już o nowym Silent hill czy Mgs xd

Czekam! 

Opublikowano

Temu Serrano zdarza się trafić z datami, ale pod każdym innym względem jest mało wiarygodny.

Ktoś prześledził ile z jego "przecieków" się sprawdza i gość jest na poziomie Tiduxa albo gorzej

Spoiler

Opublikowano

Ktoś mi jest w stanie powiedzieć jakim cudem PSN pokazuje mi NAT typu 2 skoro mam odblokowane porty i publiczne IP ?

Na xboxie jest po ludzku NAT otwarty, we wszelakich testach na pc również. 

Opublikowano

Też niedawno sprawdzałem i PS5 pokazuje mi NAT2. Aczkolwiek żadnych z tym związanych problemów nie doświadczyłem :dunno:

Opublikowano

Żeby mieć NAT1 to musieli byście mieć w pełni otwartą sieć, żadnych routerów firewalli itp.

Opublikowano
2 godziny temu, Figuś napisał:

NAT 2 to to samo co NAT otwarty na pc czy Xboxie, jakbyś miał NAT3 szukałbym problemu

Yyyy mylisz się, dwójeczka to umiarkowany, jedynka to otwarty. 
Ustawiałem w routerze DMZ na IP konsoli i to samo, co sonka to sonka, pewnie trzeba dopłacić za otwarty nat :kaz:

Opublikowano

Przecież Nat2 na pleju jest od czasów PS3 i na nim wszystko działa poprawnie, nie bardzo wiem co próbujesz wykombinować.