Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Zgłaszam kandydaturę RE 4 do forumkowej bitwy 9 generacji, tym razem na pewno się uda

Opublikowano

remaster gry z poprzedniej generacji ktora dziala we wstecznej na ps5, no ludzie kochani ja pierdole

Opublikowano

callisto protocol :obama:

vr testowałem, ale mnie nie przekonał, o vr2 myslalem juz od jakiegos czasu, horizon, no mans sky, walking dead i resident evil fajny line up na start.

Street Fighter mnie nie jara, wolałbym SoulCalibur.

Opublikowano

Ok, czyli w tym roku na PC zobaczymy Spidera, Uncharted, Returnal i Sackboya + wydany już God of War. Ostro wjeżdżają. :kaz: 

FURaGdDXwAYJ0Dq?format=jpg&name=large

FURaGdAXwAYNf0E?format=jpg&name=large

FURaGdMXwBg9kli?format=jpg&name=large

FURaGdAXwBgXazp?format=jpg&name=large

Opublikowano
  W dniu 2.06.2022 o 22:23, Figuś napisał(a):

Było Bigby

Ok, teraz widzę że wrzuciłeś tweeta. :lapka: My bad.

Opublikowano
  W dniu 2.06.2022 o 22:22, Bigby napisał(a):

Ok, czyli w tym roku na PC zobaczymy Spidera, Uncharted, Returnal i Sackboya + wydany już God of War. Ostro wjeżdżają. :kaz: 

jeszcze niech dadza demon souls i nie trzeba kupowac plejstacjonu 

Opublikowano

Mroczne i krwawe FF? :obama: Setting mi się zajebiscie podoba, dosyc miałem tych futurystycznych klimatow z 13 czy 15. Tylko, zeby system walki nie polegał na klepaniu X.