C1REX 16 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 29 minut temu, łom napisał: Jak by mi przypasował to tym bardziej bym wyczekiwał kolejnej, nowej części która być może była by jeszcze lepsza, a na pewno inna. Być może, ale nie wiadomo, czy by się pojawiła, bo gatunek mocno stracił na popularności, a koszty tworzenia gier wzrosły. Tekken 6 sprzedał się w ilości 3mln. TTT2 sprzedał się tylko w 1.5 miliona kopii. T7 to 9mln kopii plus zyski z DLC. Dzięki DLC firma zarobiła dość dobrze na Tekkenie 7 i szanse na kolejną część wzrosły. Fajnie by było, by co dwa lata wychodził nowy Tekken, ale to chyba nie jest już realne. Tak więc albo GaaS, albo wcale dla wielu gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 (edytowane) Wrzesień jak nic. Edytowane 8 czerwca 2022 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 Joel jak policjant z narcos żeby ludzie od serialu wiedzieli o co chodzi. To was czeka konsolomaniaki Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 8 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 Dawać Frakcje, oby tylko były tak dobre jak w jedynce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 Teraz, Pupcio napisał: Joel jak policjant z narcos żeby ludzie od serialu wiedzieli o co chodzi. To was czeka konsolomaniaki Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 9 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2022 14 godzin temu, PanKamil napisał: Zakładam, że będą mocno się różniły. Nowi bohaterowie, nowe lokacje, nowe historie, nowe skille itd. Cała reszta jak grafika, animacje po staremu. Czyli w ubisofcie bez zmian 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 9 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2022 4 godziny temu, Wredny napisał: Czyli w ubisofcie bez zmian No trochę racja Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 9 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2022 Skoro TLOU we wrześniu to God of War w listopadzie/grudniu czy jednak 2023 i to koniec lineupu na ten rok ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2022 We wrześniu prawdopodobnie sony coś będzie pokazywać, jak w zeszłym roku. No i mają jeszcze dwie gry live service w tym roku fiskalnym wypuścić Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 9 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2022 Na początek przyszłego roku to pewnie już ostro będą promowali PSVR2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 9 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2022 Słuchajcie mam nintendo switcha , mam xsx , czasu na granie mam trochę nie żeby grać po 8h dziennie bo nawet nie miałbym na to siły . Czasami mam kryzys i nie gram naprzyklad w nic 2 tygodnie. W poprzedniej generacji miałem xboxa ps4 i switcha , czy opłaca się w obecnej generacji ja ten moment kupować ps5 majac xsx i switcha ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 9 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2022 Tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 9 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2022 Możesz poczekać i kupić pleja później, no chyba, żee obecnie nie masz w co grać na Xie, ale ilość tytułów tylko na PS jest ograniczona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 10 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2022 6 godzin temu, Banan91PL napisał: czasu na granie mam trochę nie żeby grać po 8h dziennie bo nawet nie miałbym na to siły . Czasami mam kryzys i nie gram naprzyklad w nic 2 tygodnie. Mam czasami podobnie że mi się nawet nie chce włączać nic i z czasem też różnie ale imo się opłaca. Jest kilka fajnych gier, a jak coś wyjdzie nowego co Cię zainteresuje to się nie będziesz wtedy zastanawiał bo konsola siedzi a jeść nie woła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 038 Opublikowano 10 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2022 Zawsze warto kupić konsolę jeżeli chcesz coś konkretnego ograć. Jak miałeś PS4 i ograłeś wszystko co chciałeś, do tego do multiplatform masz XSX to chyba możesz sobie darować w tej chwili. No bo co ograsz? Ratcheta? No chyba, że chcesz bieżące gry ograć w lepszej jakości. Ja poprzednią generację przesiedziałem głównie na Xbox One i WiiU, więc jestem zachwycony tymi wszystkimi Spidermanami, Ghostami, Last Guardianami i innymi Unchartedami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 10 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2022 6 godzin temu, Banan91PL napisał: W poprzedniej generacji miałem xboxa ps4 i switcha , czy opłaca się w obecnej generacji ja ten moment kupować ps5 majac xsx i switcha ? Jak chcesz grać w najlepsze gry jakie aktualnie wychodzą i różnorodne gatunki, to zdecydowanie warto mieć takie trio. Tym bardziej jak nie masz dużo czasu. Szkoda życia na kasztany i racjonalizowanie sobie ile to masz zajebistych gier do ogrania XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 10 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2022 Ja to bym złożył mocnego PC gdyby ceny części nie zabijały Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 10 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2022 Teraz od dwóch lat chyba najlepszy moment na złożenie kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 10 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2022 no składanie kompa do gierek, to niestety droga zabawa (ostatnio sytuacja trochę się poprawiła, ale wciąż jest daleka od normalności). Ale czego się nie robi dla naszego ukochanego hobby i możliwości ogrywania najlepszych wersji gier. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 10 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2022 (edytowane) https://youtu.be/pbRQaJWwkWg Wczoraj na devolwer pokazano coś nowego tylko na nextgeny. Wygląda zacnie. Edytowane 10 czerwca 2022 przez Jakim 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 10 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2022 8 godzin temu, Banan91PL napisał: Słuchajcie mam nintendo switcha , mam xsx , czasu na granie mam trochę nie żeby grać po 8h dziennie bo nawet nie miałbym na to siły . Czasami mam kryzys i nie gram naprzyklad w nic 2 tygodnie. W poprzedniej generacji miałem xboxa ps4 i switcha , czy opłaca się w obecnej generacji ja ten moment kupować ps5 majac xsx i switcha ? Czy sie opłaca? Nie, nic tym nie zarobisz. Ale jakbyś dodatkowo pracował w czasie który marnujesz na gierki, o, to by się opłacało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 10 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2022 (edytowane) I switch @Jakim Bardzo ładne, będę się przyglądać. Edytowane 10 czerwca 2022 przez Moldar Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi