Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, Banan91PL napisał:

Słuchajcie mam nintendo switcha , mam xsx , czasu na granie mam trochę nie żeby grać po 8h dziennie bo nawet nie miałbym na to siły . Czasami mam kryzys i nie gram naprzyklad w nic 2 tygodnie. W poprzedniej generacji miałem xboxa ps4 i switcha , czy opłaca się w obecnej generacji ja ten moment kupować ps5 majac xsx i switcha ?

Jak kupisz ps5 to z pewnością kryzys growy na 2 tygodnie Ci nie grozi.

Opublikowano
29 minut temu, Banan91PL napisał:

Jednak wziąłem sobie na raty ps5 z płatnością od stycznia 2023 a co tam lepiej tak niż wydać 3 kapcie od razu nadrobię pare gierek a jesień może być tłusta

Ty, ale wiesz, że za karencję w spłacie raty też płacisz. Naliczą ci odsetki za dodatkowe pół roku.

• WTF 1
Opublikowano

No teraz to elektromarkety nie dokładają żadnych kosztów i dają raty za darmo, odraczają płatności byle tylko ludzie kupowali sprzęt. A to jest dobry deal jak ktoś chce wziąć sprzęt z odroczoną płatnością.

• Lubię! 1
Opublikowano

Dłuższy znaczy ile? Do 3m to chyba bez znaczenia, przy 10m to pamiętam były różne dyskusje o jakości takich kabli, ale bez szczegółów bo to było jeszcze za czasów PS3 chyba.

Opublikowano

Ja w sumie zapomnialem o tych motywach jak mam tapety zainstalowanych gier na caly ekran jak to bylo na ps3jce

ale wywalenie awatarów ze stora to jest dla mnie nieporozumienie. Już do końca życia zostanę chińskim alkoholikiem  G0d27001c0.png