Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Frakcje 2.

Nie no żartuje, nie mamy 2026 :kekw:

Opublikowano

Strzelam, że chodzi o Bloodborne.

Spoiler

Chociaż forumowe głosowanie wyjaśniło, co jest grą generacji i że nie jest to Bloodborne :nosacz3:

Opublikowano

Ja pierdole, czy wy możecie wyjąć kija z dupy i przestać łykać jak pelikan cienkie zarzutki? Olać i nie dawać paliwa, niech sobie żyje w swoim świecie i nie ruszać jego zabawek, patrzcie na takie jednostki jak na trędowatych przez szybę.

pzdr elo :lapka:

Opublikowano

Ale o co Ci chodzi w tym momencie, bo nie do końca rozumiem meltdown? Normalne posty w odpowiedzi na w miarę normalny post.

Opublikowano

W pewnym dziale nie mozna nic napisac, ale w innym mozna smiecic na kilka stron i trollowac:lapka:

Opublikowano

Nie. Nic nie strzeliło. Tutaj relaxik i nerwy ze stali. Zapraszamy:)

Opublikowano
22 minuty temu, messer88 napisał:

czy tym razem strzeliło u niebieskich? xd 

figuś chce nam zabronić toczyć beke z yetiego co jest niezgodne z regulaminem bo jest tam jasno zapisane że beka z tego gościa musi być toczona na okrągło gdy napisze głupi post :asax:

Opublikowano
  • Autor

Pozwalam, prawdy i tak nie zakrzyczycie, BB gra generacji dla wszystkich zagrajmerów.

Opublikowano

Tak jak Square pisze, nie było tego na Ps4. Można sobie sprawdzić w ustawieniach sieciowych robiąc test sieci.

Opublikowano

No zawsze mnie dziwiło czemu tego nie ma, ale jakoś nigdy mi nie brakowało, bo widziałem ile MB/s się ściąga.

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem. Przecież pokazuje MB/s podczas ściągania czyli prędkość. 

Edit: pokazuje ilość ściągniętych danych / całość oraz przewidywany czas. 

Edytowane przez giger_andrus

Opublikowano

Gdzie ci pokazuje? Jest tylko ściągnięte/całość.

Opublikowano
3 godziny temu, Square napisał:

Gdzie ci pokazuje? Jest tylko ściągnięte/całość.

Jak coś pobierasz klikasz pszycisk ps i z paska na dole wybierasz to co aktualnie ściągasz i z tego co pamiętam pokazuję ile się ściągnęło i ile mb/s, jaki czas pozostał. 

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

Nie ma tam takiego info 

jest info ile ściągnąłeś z ilu, ale musisz jeszcze kliknąć tam na ściąganą pozycję zeby się to pokazało

prędkości nie pokazuje