Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

te prędkości na xboxie to sobie można o kant dupy rozbić, bo mi często pokazywał prędkości których nie jestem w stanie u siebie osiągnąć :/

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

W dzisiejszych czasach, gdzie mamy takie duże prędkości, ściągnięcie gry to i tak raptem chwilka czasu. Na co komu patrzeć na pasek pobierania?

Opublikowano
  W dniu 7.07.2022 o 13:25, Figuś napisał(a):

te prędkości na xboxie to sobie można o kant dupy rozbić, bo mi często pokazywał prędkości których nie jestem w stanie u siebie osiągnąć :/

Spenc sprawia, że możesz :)

Opublikowano
  W dniu 7.07.2022 o 13:27, czarek250885 napisał(a):

gdzie mamy takie duże prędkości

chyba ty

:nosacz2:

Opublikowano
  W dniu 7.07.2022 o 13:29, Figuś napisał(a):

chyba ty

:nosacz2:

No ja mieszkam w małej miejscowości (Pszczółki), z łączem 600mb, gdzie max z oranga światłowodów jest 1gb, co już dla mnie jest kompletnie niepotrzebne, ale kto co lubi. Za chwilę na największym zadupiu będzie szybki internet, takie wymogi.

Edytowane przez czarek250885

Opublikowano
  W dniu 11.07.2022 o 13:32, Czoperrr napisał(a):

Pewnie szybciej wypuszczą gry niż studia Microsoftu

Lepiej niech wszystkie studia czy to Sony czy MS wypuszczają nowe dobre gry. Zdrowa konkurencja służy nam wszystkim.

Opublikowano

Bardzo pasuje ten program do tego co mówili odnośnie wydania paru GaaSów w następnych latach.

Opublikowano

Już niby było kiedyś coś takiego i nas ominęło. Zobaczymy jak teraz, bo brzmi spoko.

Opublikowano
  • Autor
  W dniu 14.07.2022 o 13:57, messer88 napisał(a):

Też mi się wydaje że fajny program, jakieś zniżki ale nas ominie. 

Raczej nie, bo PS Polska już informuje o tym na fb.