Pupcio 18 455 Opublikowano 29 sierpnia 2022 Opublikowano 29 sierpnia 2022 Jeden remaster do singla jeden do multi 1 1 Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 29 sierpnia 2022 Opublikowano 29 sierpnia 2022 29 minut temu, Figuś napisał: Bo to już by było srogie przegięcie żeby na jednej generacji dwa remastery tej samej gry wyszły. Choć ten na PS5 to też przegięcie. No jest przegięcie, ale skoro i tak już go robią i jest crossgenowy to i tak ludzie narzekają, a i są tacy co go kupią na premierę, więc premiera na PS4 nie zmieniłaby za dużo. Z Frakcji pokazali jednego screena, jak wyjdą w przyszłym roku to będzie dobrze. Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 29 sierpnia 2022 Opublikowano 29 sierpnia 2022 Frakcje to obstawiam że pokażą na swojej imprezie, albo u geofa na Game Awards, a premiere też obstawiam na wakacje Spoiler tylko nie wiem czy 2023 czy 2024 Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano 29 sierpnia 2022 Opublikowano 29 sierpnia 2022 Tak, to był tylko concept art, obietnica że w 2023 więcej informacji i please be excited Cytuj
Pupcio 18 455 Opublikowano 29 sierpnia 2022 Opublikowano 29 sierpnia 2022 Polecam na chłodno podchodzić do tych frakcji. Multi tlou 1 było super cool ale te rakowe bronie i perki p2w to może być początek jeśli zrobią z tego f2p. Co prawda wątpie że w tych czasach są aż tak głupi że powtórzą numer ze sprzedażą op broni psujących balans całej gry ale w to że będzie milion skinów niszczących klimat i innych okropnych rzeczy z obecnych multi no to już nie mam wątpliwości No i w najlepszym wypadku wyjdzie 3 lata po premierze dwójki nie mają wstydu Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 29 sierpnia 2022 Opublikowano 29 sierpnia 2022 Pewne jest jedno - nic od naughty dog na premiere od zapijaczonego druckmana 1 Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 30 sierpnia 2022 Opublikowano 30 sierpnia 2022 Snitch na swoim disco zapodał że PS Showcase szykowany na 8 września Cytuj
Patricko 1 407 Opublikowano 30 sierpnia 2022 Opublikowano 30 sierpnia 2022 Niech se doją frajerów na mobilkach, a na konkretny sprzęt wydają wciąż singlowe sztosy. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 30 sierpnia 2022 Opublikowano 30 sierpnia 2022 25 minut temu, Patricko napisał: Niech se doją frajerów na mobilkach, a na konkretny sprzęt wydają wciąż singlowe sztosy. No nie wiem czy frajerów. Genshin pokazał że da się zrobić mobilke, diablo immortal dla fanów diablo to super opcja. Ja ostatnio gram w tower of fantasy - bardzo zbliżona koncepcja do genshina ale imo ma fajniejsze mechaniki. Sony chce dołączyć do rozpędzonego pociagu devow Chińskich, którzy ten rynek maja opanowany do perfekcji. Życzę im powodzenia, ale Chiny aktualnie rozjadą jak czołg całą tą poprawność tfu polityczną i pokażą że da się zrobić gry z pieprzem i fajnymi dooopami z charakterem oraz menly menow bez cringu. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 30 sierpnia 2022 Opublikowano 30 sierpnia 2022 Jeżeli nie będzie to rzutować na jakość i ilość gier na konsole PlayStation to mogą sobie wchodzić w mobilki i pc. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Kto obstawia, że Frakcje w przyszłości będą też w wersji mobilnej 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Niech se próbują. Nintendo też próbowało Teraz sobie przypomniałem, że przecież nawet jakieś gierki na telefony w przeszłości wypuszczali. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Niektórzy muszą wyjść z myślenia, że gry mobilne to tylko iteracje Cookie Clickera albo Farmville. Ten rynek będzie się tylko rozrastał, a wolę dostawać dopracowane gry jak Rayman Junge Run, Sky: Children of the Light albo Eufloria niż być skazanym na łaskę gigantów którzy naprawdę robią bezmózgie klickacze. Cytuj
Rambo1920 0 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 Witam mam opłaconego plusa. Dotychczas plus po aktywacji na konsoli ps4 jako podstawowej, działał mi na 2 kosoli ps4 i korzystałem z plusa na 2 ps4. Teraz nie wiem jak ustawić 2 konsole ps5 aby dalej korzystać z plusa na 2 konsolach. Jak ustawię na ps5 (jako udostępnianie offline) na drugiej nie potrawie wejść na konto? Cytuj
Homelander 2 088 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 Nie rób tego. Sony banuje za takie akcje konsole i tracisz dostęp do neta całkowicie. Wiem to z pierwszej ręki bo niedługo po premierze sam się prawie wpieprzyłem w zakup takiej zbanowanej konsoli, na szczęście sprawdziłem ją, zadzwoniłem do Sony i potwierdzili mi, że konsola ma bana i nie może być odbanowana Cytuj
Dalik 1 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 Witam. Mam problem z ustawieniem udostępniania kont w PS5. pierwsza konsola PS5 - 2 konta (JA, HANIA) druga konsola PS5 - 1 konto (BRAT) pierwsza konsola: konta: JA, BRAT, HANIA konsola druga: konta: BRAT (PS Plus) , JA Jak mam włączyć udostępnianie, aby: BRAT mógł grać w swoje i moje gry JA mógł grać w swoje i brata gry HANIA w moje i brata gry Na infolinii Playstation powiedzieli mi, że : konsola druga (BRATA) - ma mieć WYŁĄCZONE wszystkie opcje udostępniania konsola pierwsza (MOJA) - ma być WŁĄCZONE udostępnianie na wszystkich kontach (moje, brata, hania) Działa to średnio na 24h, codziennie po 20:00 brat dostaje kłódki na moje gry. Jak to ustawić ? Cytuj
Kafaresko 37 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 (edytowane) 1. Konsola ustaw konto brata jako główne (graj na swoim i Hani) 2. Konsola ustaw swoje konto jako główne (brat gra na swoim koncie) Edytowane 3 września 2022 przez Kafaresko Cytuj
Dalik 1 Opublikowano 4 września 2022 Opublikowano 4 września 2022 12 godzin temu, Kafaresko napisał: 1. Konsola ustaw konto brata jako główne (graj na swoim i Hani) 2. Konsola ustaw swoje konto jako główne (brat gra na swoim koncie) Jak na PS5 ustawić konto główne? Cytuj
Kafaresko 37 Opublikowano 4 września 2022 Opublikowano 4 września 2022 41 minut temu, Dalik napisał: Jak na PS5 ustawić konto główne? https://stealthoptional.com/gaming/ps5-primary-account-how-to-set-ps5-as-primary-console-for-game-sharing/ Cytuj
Dalik 1 Opublikowano 4 września 2022 Opublikowano 4 września 2022 ale Hania na pierwszej konsoli nie będzie mogła grać w gry zakupione przeze mnie (konsola pierwsza JA) Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 4 września 2022 Opublikowano 4 września 2022 Hania nie będzie mogła grać w gry z Twojego konta - na swoim koncie, ponieważ Twoje konto bedzie miało ustawione udostępnianie na konsoli brata, by ten mógł grać w Twoje gry na swoim koncie, na swojej konsoli.Jeśli ustawisz na swojej konsoli, na koncie brata - udostępnianie, to wtedy razem z Hanią możecie grać w gry brata, każde na swoim koncie.Mam nadzieję że zrozumiesz Cytuj
Dalik 1 Opublikowano 4 września 2022 Opublikowano 4 września 2022 W sumie wszystko rozumiem, z tym, że chciałbym abyśmy mogli grać na kontach : Hania, ja w gry brata i moje na konsoli pierwszej Brat na konsoli drugiej w gry swoje i moje W PS4 to działało , a tutaj lipa Aktualnie mam tak: Konsola pierwsza - włączone udostępnianie na MOIM i BRATA koncie Konsola druga - wyłączone wszystkie udostępniania EFEKT: wszyscy grają we wszystkie gry ALE jak brat chce pobrać jakąś grę z MOJEGO konta to pojawiają się jemu kłódki. Muszę wtedy wyłączyć u siebie udostępnianie MOJEGO konta i dopiero on może grać w moje gry. Chore to jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi