KOMARZYSKO 373 Opublikowano 4 września 2022 Opublikowano 4 września 2022 To nie jest chore, tylko udostępnianie może być włączone w tym samym czasie na jednej konsoli. Inaczej cebula urosła by do niebotycznych rozmiarów. To nie jest w interesie żadnego wydawcy, wystarczy że można we dwóch składać się na gry. Cytuj
Dalik 1 Opublikowano 4 września 2022 Opublikowano 4 września 2022 Tylko dlaczego pracownik Playstation twierdzi, że : na konsoli drugiej wszystko dać offline na konsoli pierwszej wszystkie konta online i to powinno działać, a tak nie jest. na PS3 można było mieć 3 podstawowe konsole na PS4 też jakoś to działało na PS5 już nie i człowiek przez kupę lat kupował gry i co teraz? Czy to nie jest chore ? Cytuj
WisnieR 2 741 Opublikowano 4 września 2022 Opublikowano 4 września 2022 No z tego co piszesz to nie kupował, a kupowaliście i dwie osoby grały za frajer i teraz płacz bo już nie można. Witamy w kapitalizmie. 2 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 4 września 2022 Opublikowano 4 września 2022 1 godzinę temu, Dalik napisał: Czy to nie jest chore ? A jest jakaś firma która pozwala na pojedynczy zakup i dzielenie na kilka osób jednocześnie w branży gier? Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 4 września 2022 Opublikowano 4 września 2022 1 godzinę temu, Dalik napisał: na PS5 już nie i człowiek przez kupę lat kupował gry i co teraz? Czy to nie jest chore ? No kupował mądry człowiek na płytach gry singlowe i sie dzielił jak trzeba. Też mam brata i jak trzeba to brat kupuje gry które sa cyfrowo na przecenie i gramy razem. I tak od czasów ps3. Co według Ciebie jest tu chore? Cytuj
Dalik 1 Opublikowano 4 września 2022 Opublikowano 4 września 2022 2 godziny temu, McDrive napisał: A jest jakaś firma która pozwala na pojedynczy zakup i dzielenie na kilka osób jednocześnie w branży gier? Tu bardziej chodzi, o to, że cytując klasyka: "kiedyś było lepiej" 1 godzinę temu, oFi napisał: o kupował mądry człowiek na płytach gry singlowe i sie dzielił jak trzeba. Też mam brata i jak trzeba to brat kupuje gry które sa cyfrowo na przecenie i gramy razem. I tak od czasów ps3. Co według Ciebie jest tu chore? No i kupujesz PS5 digital i możesz sobie te płyty w buty włożyć. Jestem szczęśliwym posiadaczem brata i siostry . Straciłem kupę kasy byśmy mogli sobie grać w zakupione gry, a teraz nie możemy - to jest chore 1 godzinę temu, oFi napisał: 2 godziny temu, WisnieR napisał: No z tego co piszesz to nie kupował, a kupowaliście i dwie osoby grały za frajer i teraz płacz bo już nie można. Witamy w kapitalizmie. Nie kupowaliście tylko kupował Mam setki gier na moim koncie , w które jedna z nas trójki nie może pograć. 1 1 Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano 4 września 2022 Opublikowano 4 września 2022 No jedyna opcja to chyba informowanie się kiedy włączyć/przełączyć/wyłączyć udostępnianie konsol, w zależności kto z Waszej trójki chce zagrać Cytuj
Dalik 1 Opublikowano 5 września 2022 Opublikowano 5 września 2022 7 godzin temu, Szermac napisał: No jedyna opcja to chyba informowanie się kiedy włączyć/przełączyć/wyłączyć udostępnianie konsol, w zależności kto z Waszej trójki chce zagrać Może nie tyle co zagrać, co gdy Brat chce pobrać nową grę ode mnie (wejść na moje konto w swojej konsol), ale masz rację. Na to wygląda Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 To wygląda na "slimkę" właśnie, 20-30W upierdolili z poboru mocy. Sporo, konsola już nie potrzebuje takiego wielkiego radiatora do efektywnego odprowadzania ciepła. 1 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 Może przerzucili się na 6nm Tak jak już kiedyś pisałem jak przejdą na 5nm i obniżą bardziej pobór mocy i temperatury to jak najszybciej powinni wydać wersję slim. Cytuj
krzysiek923 1 666 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 I zawsze taka fascynacja tylko w przypadku konsoli Sony, bo MS też oczywiście coś grzebie w sprzęcie, ale nie trzeba drzeć z obawy, co tym razem będzie gorzej. Tu radiator zmniejszą, tam niższa temperatura, ale gdzie indziej wyższa, tam cewki, w jednej taki wentylator, w innej głośniejszy... Najgorsze jest to, że "nie można" po prostu kupić optymalnej konsoli, bez orientowania się w tych niuansach. Jeszcze gdyby zmodyfikowali wygląd zewnętrzny, wtedy sprawa byłaby jasna. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 Sonka bez nowych codów za 3 lata? Cytuj
Bzduras 12 593 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 3 minuty temu, oFi napisał: Sonka bez nowych codów za 3 lata? 3 years beyond current agreements, a nie wiemy, na ile sobie Rajan podpisał deale z Acti. 1 Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 Chyba do końca 2024 z tego co było mówione. Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 No tam jest niby info, że trzy kolejne wg umowy z Acti. Mi to tam obojętny CoD jest, ale wiem, że sporo na nim Sony wyciągało więc nie dziwne, że chcieliby jak najdłużej. Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 12 godzin temu, ASX napisał: Czyli podnieśli cenę konsoli pomimo ewidentnego zmniejszenia kosztów produkcji nowej rewizji sprzętu? Cytuj
krzysiek923 1 666 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 No ale podnieśli sobie tylko w Europie chyba, widocznie mają europejczyków za idiotów do jebania. Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 Podnieśli wszędzie poza Stanami, najbardziej po dupie dostali japończycy bo u nich podwyżka wyniosła 21% XD Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 1 godzinę temu, Bzduras napisał: 3 years beyond current agreements, a nie wiemy, na ile sobie Rajan podpisał deale z Acti. Patrząc po kłótniach między Sony, a Disney-em o Spiderman-a, to za pół roku się dogadają, a w międzyczasie będzie tona wypowiedzi developerów i innych osłów z branży, którzy chętnie pomogą przy rozmowach jak było z Hollandem 1 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 4 minuty temu, Square napisał: Co było z Hollandem? Ano był tak zatroskany, że publicznie mówił iż chętnie pomoże obu korporacją w negocjacjach skoro nie mogą się dogadać. 1 Cytuj
mugen 1 956 Opublikowano 8 września 2022 Opublikowano 8 września 2022 8 godzin temu, krzysiek923 napisał: No ale podnieśli sobie tylko w Europie chyba, widocznie mają europejczyków za idiotów do jebania. Cóż, jak ktoś nadal siedzi na PS4 to jest idiotą do jebania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi