Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 14.09.2022 o 10:52, Square napisał(a):

To całe PlayStation Stars zapowiada się na miły dodatek, ciekawe tylko jak długo pożyje. Jakieś zniżki na zakupy mogliby też dodać.

W tym miesiącu rusza w Azji, a US i Europa później, ale pewnie jeszcze w tym roku.

https://blog.playstation.com/2022/09/13/first-look-digital-collectibles-coming-to-playstation-stars/

Wystarczyło by, żeby zgapili od steama jak to się robi z sensem + dawanie super discontów podczas zebrania jakieś ilości fantów. Na steamie dostaje się czesto takie zniżki z kart, ale do jakiś guwno gierek.

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Prezka fajna, przynajmniej nie pozostawiła takiego niesmaku jak Nintendo Direct, ale ciężko, by jakiś tytuł wyrywał z kapci. Zdecydowanie najciekawiej prezentuje się Ronin, Project Eve i...Ragnarok (trochę zaskoczenie). Czekam czy dowiozą.

Pacific Drive? Wygląda jak reskin The Long Dark/Firewatch. Star Wars VR - jak gra mobilna. Demeo - wtf w ogóle? :)

Opublikowano

Stellar Blade wjeżdża day one, GoW to kosmos - widać zróżnicowanie w bossach, oby tylko to nie było wszystko. XD

Ronin od Team Ninja to bardzo pozytywne zaskoczenie - oby gra wypaliła.

Podsumowując to całkiem niezłe to State of Play było.

Opublikowano
  W dniu 14.09.2022 o 17:33, Snake_Plissken napisał(a):

GoW to kosmos - widać zróżnicowanie w bossach, oby tylko to nie było wszystko. XD

Ja już oczami wyobraźni widze tego jaszczura we wszystkich odmianach tęczy co pare killromów :kekw:

Opublikowano

elegancka gierka, taki chillowa wersja Breath of the Wild, bez walki, a skupiona bardziej na eksploracji. Jej największą wadą były problemy techniczne związane z frameratem na premierę, ale po takim czasie myślę że spokojnie sobie z tym poradzili

Opublikowano

Tak, Breath of the Wild, bo się chodzi chłopkiem w trzeciej osobie?

Opublikowano

Fajnie się zwiedzało potwierdzam ale klatki tak leciały na pysk że sobie odpuściłem i już nie wróciłem do gry. 

Opublikowano

podobieństw jest znacznie więcej niż tylko perspektywa kamery, ale to jednak trzeba zagrać Rozi żeby się wypowiedzieć

Opublikowano

Życie jest za krótkie na granie w średniaki.

Opublikowano

Grałem chwilke ale wydawało się strasznym drewniakiem i odpuściłem. Ale graficzke miało ładną

W dniu 15.09.2022 o 07:48, Rozi napisał(a):

Życie jest za krótkie na granie w średniaki.

A potem odpalasz gta 5 :pechowiec:

Opublikowano

Trolling? Ban.

Opublikowano

Działa wam usuwanie instalek z poziomu PS App? Wszystko fajnie ustawione, a i tak wywala za każdym info, że się nie udało i aby sprawdzić ustawienia.

Opublikowano
  W dniu 18.09.2022 o 10:20, Square napisał(a):

Działa wam usuwanie instalek z poziomu PS App? Wszystko fajnie ustawione, a i tak wywala za każdym info, że się nie udało i aby sprawdzić ustawienia.

Działa, może ci prąd wyłączyli na chacie i się konsola wybudzić nie może

Opublikowano

Sprawdzałem to będąc w domu, więc to nie to.

Opublikowano

Tak. Sprawdzałem to już kiedyś i było to samo więc raczej nie to. Spróbuję ponownie przy włączonej konsoli.

Opublikowano

Ok problem rozwiązany. Nie miałem odpalania przez sieć zaznaczonego, bo myślałem że to tylko do Remote Play jest.

Opublikowano

Opublikowano

Konsola z napędem, konsola bez napędu, konsola z dołączanym i odłączanym napędem. Konsola kompletna. 

Opublikowano

Mam głupie pytanie. Czy można zgrać save z ps5 na pendrive i przenieść go na inne ps5?