Czoperrr 5 030 Opublikowano 30 września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 września 2022 Sorry, pierwszeństwo mają ci z platyną w Knack Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 30 września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 września 2022 Ja się z Karlokiem zgadzam. Prawdziwi gracze powinni miec pierwszeństwo, a casuale niech siedza na sluchawie jak Pany skończą. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 30 września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 września 2022 5 hours ago, ASX said: tak właśnie się zastanawiałem, czy pojawi się ktoś kto będzie bronić tej decyzji i na Karolu Jak ja z tego się śmieje. Korpo które ma profity na poziomie miliardowym daje użytkownikom wbicie jakiś pucharków aby UWAGA szybciej połączyć się z centrum obsługi klienta. To jest już samo w sobie absurdem ale pisanie i płakanie,że teraz już nie będzie po równo jak kiedyś XD XD Jeszcze rozumiem jakby ta konsola psuła się co tydzień no to byłby ogromny problem,ale przeciętny użytkownik dzwoni tam raz na generację,raz na dekadę a płacz jakby siedzieli tam codziennie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 30 września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 września 2022 Przecież pady psują się raz na miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 30 września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 września 2022 Nie ważne że nie dzwonią, ważne że są pierwsi w kolejce. Sprawa jest poważna. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 1 października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 października 2022 Chopy Zmienilem zdanie zaraz po zakupie gry z PSS. Spokojnie. Nie pobralem gry. Teraz chcialbym zwrocic ja spowrotem do sklepu. Jakie sa procedury tej scisle tajnej operacji ??? Domyslam sie rowniez ze kasy mi nie zwroca tylko kasa trafi do koszyk w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 1 października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 października 2022 4 minuty temu, MEVEK napisał: Chopy Zmienilem zdanie zaraz po zakupie gry z PSS. Spokojnie. Nie pobralem gry. Teraz chcialbym zwrocic ja spowrotem do sklepu. Jakie sa procedury tej scisle tajnej operacji ??? Domyslam sie rowniez ze kasy mi nie zwroca tylko kasa trafi do koszyk w sklepie Tutaj masz krok po kroku co trzeba zrobić. https://www.playstation.com/pl-pl/support/store/ps-store-refund-request/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 1 października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 października 2022 Przeciez to jest parodia jakas qurwa. Zamiast dac opcje z automatu to nie musisz sie z nimi kontaktowac i uzerac. No porazka. Oczywiscie na weekend nie pracuja Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 1 października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 października 2022 4 godziny temu, MEVEK napisał: Zamiast dac opcje z automatu to nie musisz sie z nimi kontaktowac i uzerac. Tego się z automatu nigdy nie załatwia. Kiedyś kupiłem na wyprzedaży YS VIII na Vitę, myśląc że kupuję ja na PS4. Normalnie dzwonisz, chwilę czekasz, wszystko elegancko załatwione, zwrot kasy na konto PSN poszedł. Nie ma się co nakręcać, nie będą grzebać w życiorysie i wymagać metryki chrztu. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 2 października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 października 2022 9 godzin temu, MEVEK napisał: Chopy Zmienilem zdanie zaraz po zakupie gry z PSS. Spokojnie. Nie pobralem gry. Teraz chcialbym zwrocic ja spowrotem do sklepu. Jakie sa procedury tej scisle tajnej operacji ??? Domyslam sie rowniez ze kasy mi nie zwroca tylko kasa trafi do koszyk w sklepie Jak zasiliłeś konto zdrapkami i za to kupiłeś to zwracają na konto w PlayStation store, jeśli kupiłeś kartą to wrócą na konto bankowe, PayPal analogicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 2 października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 października 2022 11 godzin temu, MEVEK napisał: Chopy Zmienilem zdanie zaraz po zakupie gry z PSS. Spokojnie. Nie pobralem gry. Teraz chcialbym zwrocic ja spowrotem do sklepu. Jakie sa procedury tej scisle tajnej operacji ??? Domyslam sie rowniez ze kasy mi nie zwroca tylko kasa trafi do koszyk w sklepie Co zwracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 2 października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 października 2022 To super. Platne PP Cuphead game Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 513 Opublikowano 2 października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 października 2022 Tym razem bez "wielkie dzięki paypala"? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 2 października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 października 2022 4 minuty temu, Square napisał: Tym razem bez "wielkie dzięki paypala"? Po latach sie nauczylem nie ufac muskowi. Jedno szambo w zuciu mi wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 października 2022 https://mp1st.com/news/report-horizon-zero-dawn-remake-remaster-in-the-works-for-ps5-horizon-multiplayer-game-in-development Cytat If you thought The Last of Us Part 1 divided players up on whether or not a game needed a remake, prepare yourselves as it has been revealed to us that PlayStation is now remaking or remastering (details are still unclear) Horizon Zero Dawn, a game that is only five years old and had its sequel released earlier this year. Our source didn't elaborate whether or not this was a "built from the ground up" style of remake, however we were told that the remake features an improved lighting system (ambient occlusion, and such), overhauled textures. and better animations, with new character models to match those found in the sequel, Horizon Forbidden West. Outside of that, we were told there is big focus on bringing the accessibility options that the sequel introduced. Different graphic modes will also be available, though that is a given since most PS5 games have a performance, quality, and uncapped performance to take advantage of VRR (variable refresh rate). For gameplay changes themselves, there are some subtle improvements, mostly those being the quality of life improvements the sequel brought. It wasn't confirmed whether or not we would see flyable mounts, or a glider, though we suppose that is unlikely given to their story related importance in the sequel. Homelander 350zł już gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 039 Opublikowano 2 października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 października 2022 1 minute ago, 20inchDT said: https://mp1st.com/news/report-horizon-zero-dawn-remake-remaster-in-the-works-for-ps5-horizon-multiplayer-game-in-development Homelander 350zł już gotowe? Horizon Zero Dawn jest dla mnie warte tyle za ile je kupiłem. Czyli zero bo było w jakiejś covidowej promocji. Ale gdyby był konkretny update za 10$ to sprawa do przemyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 2 października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 października 2022 34 minuty temu, Homelander napisał: Ale gdyby był konkretny update za 10$ to sprawa do przemyślenia Czy gracze poważnie mają pamięć złotej rybki? Ja pierdolę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 039 Opublikowano 2 października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 października 2022 1 minute ago, Figaro said: Czy gracze poważnie mają pamięć złotej rybki? Ja pierdolę. Co zaś Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 2 października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 października 2022 Jeśli to prawda to Sony faktycznie się stacza xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 3 października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 października 2022 Tak jak PS4 było remasterstation tak ps5 będzie remakestation. To nie idzie w dobrym kierunku. Przecież horizon ma 5 lat i do dziś jest jedną z ładniejszych gier openworld a mechanicznie ani troszeczkę się nie zestarzała. No ale oby to były tylko plotki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 3 października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 października 2022 Już lepiej jakby zrobili remake tlou 2. Z inną fabułą xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 3 października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 października 2022 Remaster horizona o zesz kurwa :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 3 października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 października 2022 Remaster Horizona? Mam już dzisiaj jak przesunę suwaczki maksymalnie w prawo! Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 602 Opublikowano 3 października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 października 2022 Mogliby zrobić remaster trylogii Killzone z trybem multi w 2 i 3, bo w to na PS4/PS5 nie pograsz, a przy okazji FPS, a oni takie gówno. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 3 października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 października 2022 58 minut temu, creatinfreak napisał: No ale oby to były tylko plotki. zbyt dużo niezależnych i wiarygodnych źródeł to potwierdziło, są bardzo małe szanse że to tylko plotki. Zaraz pewnie, ktoś zarzuci mi że odczuwam satysfakcje z tych rimejków ale jest wręcz przeciwnie. O ile jeszcze jestem w stanie zrozumieć remake TLoU (ale nie jego cenę) bo to gra jeszcze z PS3, bez portu na PC, tak już zupełnie nie widzę sensu jaki ma remake/remaster pierwszego Horizona i moim zdaniem lepiej byłoby zainwestować środki w coś nowego zamiast odświeżać grę z 2017 r. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi