Figaro 8 198 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 jest prawdziwe. Ten Ocean to Death Stranding 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Czyli co Death Stranding 2 na morzu i transportowanie paczek na łódce? Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Widzę nie grałeś jednak w tą gre do końca i dlatego pytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 No przyznaje się bez bicia że nie dałem rady skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 No pamiętam że pisałeś że nie siadła, później chyba wracałeś ale nie wiedziałem czy jednak dotrwałeś czy nie. Ocean to bardziej coś metaforycznego jak plaża w pierwszej części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 299 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Ja skończyłem i też nie mam pojęcia o czym niby miałaby być ta druga część więc się nie przejmuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 3 minuty temu, Pupcio napisał: Ja skończyłem i też nie mam pojęcia o czym niby miałaby być ta druga część więc się nie przejmuj Rozkręcanie własnej firmy kurierskiej po apokalipsie. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Stany połączone w sieć, czas na Afrykę ! Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 434 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Boshe tylko nie ten balas death stranding Skończyłem i fajna gra na raz ale więcej bym tego nie chciał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 272 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 4 godziny temu, Snake_Plissken napisał: Ciekawe czy prawdziwe. Gra Kojimy o kryptonimie Ocean, no i ten niesczęsny Horizon ZD na PS5. Ta lista jest tak gówniana, że mogłaby być prawdziwa. Zresztą 1/4 to projekty, o których już wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Mówi się że to prawdziwa lista, choć niekompletna (brakuje np. Gier od amerykańskich studiów Sony). Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 No ciekawe, co to za Survival horrory Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 355 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 "Heartbreak" brzmi jak uczucia fanów Silenta po każdym State of Play Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 022 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Ten horror od Firesprite to pewnie coś pod VR Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 byłby chyba wtedy opisany jako "VR", a nie jest, więc myślę że chodzi o tradycyjną grę W ogóle beka z tych opisu gatunków gier na tej liście. Często na forum dyskutujemy nad właściwymi definicjami jakiś terminów, ale to chyba nie ma sensu. bo tutaj korpo tworzące gierki, czyli teoretycznie eksperci, traktuję VR czy GaaS jako oddzielne gatunki gier, inne niż np. gry open world czy survival horrory. Tak jakby nie mógł powstać survival horror w VR, czy gra GaaS będąca open worldem xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 022 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Przynajmniej nie mylą Remastera z Remake jak niektóre ancymony tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 To ciekawe kto klepie teraz remeki goda i ghosta Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) Sumo - carbon to ponoć jakieś wyścigi i z opisu wynika, że open world jak nfs czy forza horizon. Co ciekawe mają w portfolio parę gier wyścigowych. Lucid - redstar to twisted metal Twisted Metal to gatunek który w dzisiejszych czasach raczej jest skazany na porażkę. Ciekawe czym jest ta gierka od london studio, ale fajnie, że dostali szansę. Blood and truth na vr to fajny szpil pełen akcji więc miło, że dostają szansę zrobić coś większego. Pytanie czy to lista gier które wyjdą "soon" czy w 2026. Edytowane 4 Października 2022 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Nie rozumiem wskrzeszania tego twisted metal. Przecież to skazane na porażkę jest i żaden serial tego nie uratuje. Sony ma tyle dobrych IP a wznawiają jakieś niszowe twister metal Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) Były plotki, że twisted metal ma byc f2p. Brzmi to jeszcze gorzej. Może liczą, że battleroyal samochodowy na licencji twisted metal podbije serca graczy. Edytowane 4 Października 2022 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 434 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) To co sony potrzebuje to paru multi killerów, bo aktualnie na sonce popularna jest jedynie fifa i Cody Nawet Nintendo ma swoje farbki, które osiągają jakies chore wyniki sprzedażowe. Edytowane 4 Października 2022 przez oFi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Mi się podobało mega ghost of tshushima legends, ale to nie multik który podbije mainstream ciekawe co ten horizon online zaprezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 4 minuty temu, PanKamil napisał: ciekawe co ten horizon online zaprezentuje. Nie będzie tu wielkiej kombinatorki - oczami wyobraźni widzę MonsterHunter w uniwersum Horizona, więc w sumie fajny pomysł, bo rozbrajanie wielkich maszyn kawałek po kawałku jest zwyczajnie cholernie statysfakcjonujące. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Zwłaszcza że Guerilla Games od początku prac nad Horizonem miało pomysł na kooperacje. Ale z jakiś powodów nie udało im się tego zrealizować. Więc taka odsłona byłaby naturalną ewolucją dla serii. nowa wypowiedź Hermana Hulsta szefa Playstation Studios na temat przyszłych inwestycji i potencjalnej współpracy z From Software (założe się że Gruszyk zrobi na podstawie tych dwóch zdań, dwa osobne newsy) Cytat TOKYO, Oct 4 (Reuters) - Sony Group Corp's (6758.T) gaming business is looking at fresh investment to bolster its push into PC and mobile, a senior executive said, as the PlayStation 5 maker competes for talent with deep-pocketed rivals and as industry dealmaking heats up. "Further investments in areas that will strengthen the expansion on to PC, on to mobile and into live services, that's definitely a possibility for us," Hermen Hulst, head of PlayStation Studios, told Reuters in an interview without providing further detail. "You should think of collaborations on the game development side first and foremost, but it's also not unthinkable with our PlayStation Productions efforts that we explore opportunities," Hulst said of the FromSoftware investment. https://www.reuters.com/markets/deals/playstation-eyes-new-investment-pc-mobile-push-2022-10-04/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 1 godzinę temu, Ma_niek napisał: Nie rozumiem wskrzeszania tego twisted metal. Przecież to skazane na porażkę jest i żaden serial tego nie uratuje. Sony ma tyle dobrych IP a wznawiają jakieś niszowe twister metal Wolę taki eksperyment i powrót dawnego IP niż jakiś kolejny hero shooter albo nie daj boze open world. Ale sa obawy, ze zamiast trzymac sie tradycyjnej formy zrobia z tego jakis battle royale. Ale moze wyjdzie cos z tego dobrego? Oby grze bylo blizej klimatem do Twisted Metal Black a nie Twisted Metal z PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi