Gość Rozi Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Ja bym po prostu chciał kolejne Killzone, nawet mogłoby być samo multi. Brudny i mroczny klimat dwójki, kurwa Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 599 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 No nie wyszedł im Shadow Fall, zrobili gówno i doszli do wniosku, że zamiast zrobić kolejnego DOBREGO Killzone'a, lepiej zakopać markę. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Poza totalnym absurdem oddania swojej planety wrogowi(ja pierdole xd) to grało się fajnie. Na multi się niestety nie załapałem bo grałem długo po premierze ale też słyszałem pozytywy. Killzone>horizon. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Zagrałbym w takiego mrocznego Killzone w stylu dwójki. Za czasów Playstation 3 ta gra robiła na mnie bardzo duże wrażenie swoim gęstym klimatem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 891 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Mi dwójka siadła ale nie na tyle żeby mi się chciało drugi raz to przechodzić. Multi było czasem bardzo chaotyczne. Odsłona na PS4 to jakiś żart. Ja bym chciał powrotu Motorstorma, dobra i niepowtarzalna ścigałka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 298 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 3 minuty temu, ASX napisał: Zagrałbym w takiego mrocznego Killzone w stylu dwójki. Za czasów Playstation 3 ta gra robiła na mnie bardzo duże wrażenie swoim gęstym klimatem. Szanse na to są równe 0. Ta seria już przy trójce postanowiła pozbyć się tak naprawdę swojej jedynej wartości czyli tego brudnego wojennego klimatu i poszła w strone kolorowego akcyjniaka. Jeszcze ten z vity miał trochę klimatu dwójki no ale ogólnie bez rebootu ta seria jest nie do odratowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Ten Bates może być ciekawy, jak survival, to mam skojarzenia z Psychozą Hitchcocka, albo całkiem niezłym serialem o genezie głównego antybohatera. Chociaż studio, to chyba nonejmy, więc nie ma co się podniecać na wyrost. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 40 minut temu, Ukukuki napisał: Mi dwójka siadła ale nie na tyle żeby mi się chciało drugi raz to przechodzić. Multi było czasem bardzo chaotyczne. Odsłona na PS4 to jakiś żart. Ja bym chciał powrotu Motorstorma, dobra i niepowtarzalna ścigałka. no, taki Motorstorm na poziomie Pacific Rift robiony z myślą o PS5 to byłaby fajna sprawa o, albo taki wipeout nowej generacji albo Jak 4 od Naughty Dog, ale oni już dawno temu wyrośli z 'takich' gier, szkoda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 gracze to dzisiaj chcą tylko sequeli chyba, ale w sumie lepsze to niż rimejki gier sprzed pięciu lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 3 minuty temu, Ludwes napisał: no, taki Motorstorm na poziomie Pacific Rift robiony z myślą o PS5 to byłaby fajna sprawa O Motorstormie swojego czasu się sporo plotkowało, tylko już nie pamiętam czy remake jedynki czy kompletnie nowy, jeśli nowy to całkiem możliwe że jedna z tych gier z listy która niby ma być racerem open world to właśnie on, choć wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 6 minut temu, Szermac napisał: gracze to dzisiaj chcą tylko sequeli chyba, ale w sumie lepsze to niż rimejki gier sprzed pięciu lat pamiętam, co pisałem, i nadal jeśli chodzi o naughty dog to wolałbym od nich nowe IP niż sequel tlou/jaka/uncharted, ale w przypadku pozostałych dwóch przykładów, które podałem, to to nie jest tak, że chce wipeouta/motorstorma kosztem nowych IP, które tworzą te studia, bo po prostu ich nie ma, nie, więc w obecnym świecie fajniej by było mieć choćby kolejne części znanych już marek niz nic w ogóle biblioteka PlayStation była dużo bardziej różnorodna w czasach PS3 niż teraz - tu dwa różne shootery, tu rozne arcade racery, jakiś sim, platformówki 2d, tpsy, action adventure, ehh gry były troszke roznorodniejsze i krócej się na nie czekalo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 człowiek nie doceniał, ale to były prostsze, piękniejsze czasy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 298 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Dobrze że są indie twórcy bo jebla byśmy dostali z tą branżunią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 961 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 6 minut temu, Figuś napisał: O Motorstormie swojego czasu się sporo plotkowało, tylko już nie pamiętam czy remake jedynki czy kompletnie nowy, jeśli nowy to całkiem możliwe że jedna z tych gier z listy która niby ma być racerem open world to właśnie on, choć wątpię. Sumo Digital miało by to robić? Oby się nie sprawdziło bo rozbudowane, przemyślane trasy z rozwidleniami >>>> open world. No i nie wiem czy poradzili by sobie z fizyką jazdy. Kolejny raz wraca temat zaorania Evolution i braku studia ogarniętego w wyścigach innego niż Polyphony i ich GT. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Teraz, łom napisał: Sumo Digital miało by to robić? Oby się nie sprawdziło bo rozbudowane, przemyślane trasy z rozwidleniami >>>> open world. No i nie wiem czy poradzili by sobie z fizyką jazdy. Kolejny raz wraca temat zaorania Evolution i braku studia ogarniętego w wyścigach innego niż Polyphony i ich GT. Nie wiem kto miał to robić, bo nie było takiej informacji. Raczej bym się nie napalał bo wyjdzie jak z plotkowanym Sly Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 351 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 6 minut temu, Pupcio napisał: Dobrze że są indie twórcy bo jebla byśmy dostali z tą branżunią Ci też ostatnio zaczynają obrastać w piórka - soulslike metroidvania 2D w pixel arcie, mówi to panu coś? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 298 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Zaorali każde studio które nie robi cinematic open worldów tpp to teraz mają głupie c0rwy. Oby te nowe mniejsze okazały się na tyle zdolne że wyklepią jakąś perełke dla zagrajmerów 1 minutę temu, Figuś napisał: Nie wiem kto miał to robić, bo nie było takiej informacji. Raczej bym się nie napalał bo wyjdzie jak z plotkowanym Sly Że niby maskotka samochodu z motorstorma to byłby słaby powrót? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 5 minut temu, Pupcio napisał: Zaorali każde studio które nie robi cinematic open worldów tpp to teraz mają głupie c0rwy. Oby te nowe mniejsze okazały się na tyle zdolne że wyklepią jakąś perełke dla zagrajmerów Że niby maskotka samochodu z motorstorma to byłby słaby powrót? limitowane matchboxy Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 motorstorm xd nie wiem czy wiecie ale dzisiaj gry to biznes. Nikt nie będzie robił gier dla 1000 osób którę myślą "kiedyś to było". samo evolution po driveclub to akurat zasłużyło na swój los. Później zrobili onrush którego można porównać do motorstormów i czemu zagrajmerzy nie grali? Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 961 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Teraz, PanKamil napisał: Później zrobili onrush którego można porównać do motorstormów i czemu zagrajmerzy nie grali? Ty chyba nie grałeś ani w jedno ani w drugie że takie kocopoły piszesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Motorstorm było spoko, ale Onrush był znacznie gorszy, niby podobny, ale pod każdym względem o półkę niżej niż gry Evolution + zupełnie dla mnie nietrafione mechaniki zaczerpnięte niczym z jakiegoś Overwatcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Kamil wyjdź XD serio Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 8 minut temu, ASX napisał: Motorstorm było spoko, ale Onrush był znacznie gorszy, niby podobny, ale pod każdym względem o półkę niżej niż gry Evolution + zupełnie dla mnie nietrafione mechaniki zaczerpnięte niczym z jakiegoś Overwatcha. onrush to też gra evolution w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Nie, było robione po części przez ludzi z Evo, nie na ich silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) 4 minuty temu, Figuś napisał: Nie, było robione po części przez ludzi z Evo, nie na ich silniku. Nazywali się Codemasters Evo, od evolution właśnie. Skończyło się tak, że wysrali gniota na modłę motorstorm tylko z dziwnymi zabiegami jak brak mety i jakieś punkty. Core gry to dalej była szalona arkajdowa jazda po trasach z dużą ilością rozwidleń itd. Czy dalej istnieją to nie mam pojęcia. Edytowane 4 Października 2022 przez PanKamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi