Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, balon napisał:

A po co się o to zabijać jak tyle PlayStation jest na rynku, kto chce to ogra na konsoli (tym bardziej, że taki Sackboy czy Uncharted na PS4 jest).

No i jak masz ochotę ograć nowe gierki sony to przecież zawsze można kupić sobie ten kawałek plastiku (co sam zrobiłeś), a nie czekać i narzekać potem, że drogie te odgrzewane kotlety, jak w tym czasie można używkę w pudełku 3 razy taniej kupić.

Myślę, że taniej wychodzi kupić grę na już posiadany sprzęt niż nawet stary sprzęt dla gry w 1/3 premierowej ceny. :lapka: 

Opublikowano

Returnal ma coś w sobie nie dość, że gra pod względem gameplayu jest świetna to można do niej wracać nawet nie mając sporo czasu aby machnąć sobie szybki run. Myślę, że na PC mogłaby odnieść spory sukces.

Opublikowano
19 minut temu, Czoperrr napisał:

Myślę, że Bloodborne albo Returnal byłyby pewnymi hitami na Steam i sprzedalobu się mnóstwo kopii. Dziwi mnie, że tak długo zwlekają. Returnal według przecieków ma ukazać się niedługo ale o Bloodborne czy Demonsach wciąż cisza.

No i miałby jeden duży wspólnym mianownik z Sackboyem, czyli żadna się jakoś dobrze nie sprzedała:)

Podkręciliście od rana dyskusję z platformówką w tle i zachciało mi się jakiegoś goty platformera

Rodzinnej i merytorycznej prawie niedzieli :lapka:

820AB737-EC4E-4491-BEDC-B8A93B392D7D.jpeg

Opublikowano

Proste. Jeśli to twoje konto i chcesz je udostępnić komuś to musi być ono ustawione jako konto główne u tego kogoś. Wtedy działa i plus i wszystkie gierki tam zakupione.

• Plusik 1
Opublikowano

Działa tylko kilka gier, do grania ci się nie przyda. Lista:

Spoiler

1. Call of Duty: Vanguard
2. Cities: Skylines
3. Splitgate
4. The Elder Scrolls Online
5. Fortnite
6. Assassin’s Creed Valhalla
7. Call of Duty: Warzone
8. Warframe
9. Call of Duty: Black Ops Cold War
10. DayZ
11. Risk of Rain 2
12. Final Fantasy XIV
13. War Thunder
14. DC Universe Online
15. Project CARS 2
16. Call Of Duty: Modern Warfare
17. The Sims 4
18. Minecraft (Bedrock)
19. Neverwinter
20. Planet Coaster
21. They Are Billions

Opublikowano

A Tencent wcina się w produkcje gier? Taki Riot coś stracił po przejęciu? A jeżeli chodzi o korzyści dla graczy to przy bliskiej współpracy któregoś studia z Sony z From Software jest szansa na dobrą grę która też technicznie będzie prezentowała bardzo wysoki poziom. Tak jak było z np. Death Stranding.