PanKamil 1 108 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 (edytowane) Obstawiam, że obsidian będzie milczał bo na chuj mają robic jakąś dramę która dla ich pracodawców może mieć negatywne skutki? Jeżeli żadne osoby z branzy się tym nie zainteresują to nic nie bedzie wiadomo. Pillars of eternity to dosyć niszowa gra więc pewnie nawet nikt z branży nie zwrócił na to uwagi. Jeśli ms przejmie acti to polecą wszystkie crashe, tony hawaki, cody i gry bethesdy. Edytowane 16 marca 2023 przez PanKamil Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 Czy masz jakąś teorię dlaczego Microsoft zabrał 8 letnie Pillars of Eternity, a nie na przykład Ghostwire Tokyo, Hellblade, Psychonauts 2 czy Wasteland 3? Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 Teraz, ASX napisał: Czy masz jakąś teorię dlaczego Microsoft zabrał 8 letnie Pillars of Eternity, a nie na przykład Ghostwire Tokyo, Hellblade, Psychonauts 2 czy Wasteland 3? Tak, Póki co nie ruszają nic bardziej znanego bo trwa sprawa wchłonięcia acti przez microsoft. Sprawa się skończy to usuną co tylko będą mogli. Pewnie zostanie ten minecraft i jakies nowe cod. Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 No jeśli dojdzie do przejęcia a z umowy wyniknie że mogą to zrobić, to o huj chodzi? Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 8 minut temu, drozdu7 napisał: No jeśli dojdzie do przejęcia a z umowy wyniknie że mogą to zrobić, to o huj chodzi? O matkę boską playstation 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 11 minut temu, drozdu7 napisał: No jeśli dojdzie do przejęcia a z umowy wyniknie że mogą to zrobić, to o huj chodzi? Choćby o to, że takie usuwanie gierek Z DNIA NA DZIEŃ bez wcześniejszego ogłoszenia jakiegoś deadline'u jest chujowe na maksa, niezależnie kto i z którego sklepiku te gierki ściąga. Sam łapię się na tym, że czasami odkładam jakiś zakup na potem tylko po to, żeby odbić się od ściany jak już będę gotowy kliknąć "kup teraz" i jako głównie cyfraż będę zawsze przeciwko takim praktykom. STRONA KONFLIKTU ZBROJNEGO WOJNY KONSOLOWEJ nie ma tu dla mnie znaczenia. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 (edytowane) Piszę do mnie tutaj coraz więcej sympatyków xboxa, nie jestem w stanie każdemu odpisać i przy okazji zasmiecac tematu więc odpisze raz zbiorowo. Xbox usuwa po cichu mniej znane gry a jak zamknie się sprawa z acti(to już chyba nie ma znaczenia z jakim skutkiem) to ms będzie dalej kontynuował swoją politykę i już nie będzie musiał dbać o pr przed tymi wszystkimi komisjami i polecą kolejne gry które były dostepne do kupienia. Jak ktoś chce kupic jakieś gry bethesdy czy studiów kupionych przez ms to niech ma na uwadze, że może być za późno. Dziękuje za uwagę. Chciałem ograć pierwszą część pillarsów bo dwójeczka jest w plusie ale mówi się trudno i przypomnimy sobie niedługo baldura i ogram tides of numenera(tutaj kupiłem dawno temu dzięki bogu bo inxile już jest tez pod skrzydłami ms, a kupionych już gier to nie wierzę aby usunęli) Edytowane 16 marca 2023 przez PanKamil Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 Dobra, co miało być powiedziane zostało powiedziane. Czas na coś nowego https://www.gamesradar.com/microsoft-probably-didnt-just-leak-a-playstation-exclusive-superman-game/ Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 Ja ogółem od czasów pierwszego Spidermana od insomniac na PS4 i jego rewelacyjnego odbioru mam teorie, że jeszcze im Sony pozwoliło dokończyć Ratcheta, a teraz już na wieki będą robić Marvel Games. Teraz ten leak karze sądzić, że poszli jeszcze o krok dalej i już w ogóle koncentrować się będą w Sony mocno na superbohaterach. W sumie patrząc na to jakie wyniki robią filmy o facetach w rajtuzach to z exelowego punktu widzenia bardzo dobry ruch. Co do Supermana to spoko, choć u mnie z superbohaterów liczy się tylko i wyłącznie Batman. Dramat co zrobiło się z Rocksteady. Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 Superman to nie jest obecnie jakaś duża marka, nie w porównaniu do Batmana i Pająka, ale z przyjemnością zagrałbym w Człowieka ze Stali. Tylko od kogokolwiek kto nie stworzy reskinu gier ze wcześniej wymienionymi bohaterami. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 Obstawiam, że to bardziej pomyłka i chodziło o SM jako Pająka. 1 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 11 minut temu, Square napisał: Obstawiam, że to bardziej pomyłka i chodziło o SM jako Pająka. Też tak myślę. Tak to jest jak za tłumaczenie growych spraw biorą się prawnicy. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 Oby ten Super Man się nie sprawdził. Niech dadzą Insomaniac stworzyć jakąś strzelankę czy inne nowe IP niezwiązane z super bohaterami. Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 Też bym prosił albo sunseta 2, bo jak będzie na Sonkę to chociaż otrzyma zasłużony rozgłos. i skończy się bzdurzenie, że najlepszy movement ma Spiderman Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 W kalesoniarzach jest wielki potencjał(chociaż filmami rzygam), do dzisiaj niewykorzystany. Jak skończą Logana i pójdzie im dobrze, to zobaczyłbym pierwszego w historii, dobrego Blade'a(koniecznie dla dorosłych), czy Iron Mana, bo z odpowiednio zrobionym poruszaniem, mógłby pod tym względem, śmiało rywalizować z pająkiem. Cytuj
łom 2 029 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 Na razie Insomniac robi Spidera 2, później Wolverine (pewnie 2024) więc i tak kolejny duży tytuł to najwcześniej 2025. Niech lepiej inne studia zaczną coś wydawać bo od premiery Days Gone, Concrete Genie i Blood & Truth minęły 4 lata; Ghost of Tsushima, TLOU2 i Dreams - 3; Astros Playroom i Demon's Souls -2.5. Jakby każde studio miało tak ogarnięty workflow jak Insomniac to praktycznie co 2-3 miesiące powinna wychodzić jakaś nowa gierka. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 12 minut temu, SlimShady napisał: W kalesoniarzach jest wielki potencjał(chociaż filmami rzygam), do dzisiaj niewykorzystany. Jak skończą Logana i pójdzie im dobrze, to zobaczyłbym pierwszego w historii, dobrego Blade'a(koniecznie dla dorosłych), czy Iron Mana, bo z odpowiednio zrobionym poruszaniem, mógłby pod tym względem, śmiało rywalizować z pająkiem. Ironmana robi ea. Model latania mają gotowy po anthem Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 17 marca 2023 Opublikowano 17 marca 2023 Ja bym chciał żeby kiedyś Sony wróciło do Sly Cooper i Syphon Filter. Ale taki Syphon żeby dali z 8-10 misji w różnych częściach świata, szpiegowską prostą fabułke, bez elementów RPG i craftingu. Ewentualnie zabawy z bronią jakieś. Ehh. 1 1 Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 17 marca 2023 Opublikowano 17 marca 2023 Taki Syphon to jeśli by powstał to pewnie byłby to taki CoD w kamerze tpp i,,,, gdyby ktoś ogarnął dobry gunplay to byłbym nawet za czymś takim. Ciekawe misje w kampanii, jakieś misje co-op i dobre multi. Niestety marne są na to szanse. Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 17 marca 2023 Opublikowano 17 marca 2023 4 godziny temu, drozdu7 napisał: Ale taki Syphon żeby dali z 8-10 misji w różnych częściach świata, szpiegowską prostą fabułke, bez elementów RPG i craftingu. Ewentualnie zabawy z bronią jakieś. Ehh. Jak znam graczy, to zaraz zaczęłoby się marudzenie, że to kolejny indyk Syphon w klasycznej formule znanej z PSX, nie ma większych szans na zostanie blockbusterem, a w ten segment Sony celuje. Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 17 marca 2023 Opublikowano 17 marca 2023 (edytowane) Blade to chyba za trudna rzecz by byla dla sony. Bieganie po ścianach, akrobacje w powietrzu, fajne strzelanko prawie jak w Max Payne ze zwolnionym tempie. Do tego setup raczej korytarzykowy musiałby byc by developing time urwac + ewentualnie jakies zamki gdzie masakruje sie Lycanow. Powrot klimatem do lat 90, jakies masakry w klubach disco - ale by sie w to fantastycznie gralo Juz predzej to jakies platinum games by to wzielo na klatę na zleconko Sony. Edytowane 17 marca 2023 przez oFi Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 17 marca 2023 Opublikowano 17 marca 2023 Cytat The billing agreement that allowed Sony Interactive Entertainment to make the payment for your booking has been cancelled. Po skasowaniu paypala z konta PSN wyskoczylo mi takie powiadomienie. Nie jestem pewien o co tu chodzi. Nie wiedziałem nawet ze jest taka opcja bookowania produktu. Ktos moze mi to w miarę prosto wytłumaczyć, czy to jest standardowe powiadomienie o wycofaniu metody platnosci ? Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 18 marca 2023 Opublikowano 18 marca 2023 12 godzin temu, MEVEK napisał: Po skasowaniu paypala z konta PSN wyskoczylo mi takie powiadomienie. Nie jestem pewien o co tu chodzi. Nie wiedziałem nawet ze jest taka opcja bookowania produktu. Ktos moze mi to w miarę prosto wytłumaczyć, czy to jest standardowe powiadomienie o wycofaniu metody platnosci ? Chodzi o to ze sony nie moze Ci 'zabookowac' płatności w twoim banku. Jak wywaliles platnosc no to nie ma gdzie tego robić. Kazda platnosc jest 'rezerwowana' w twoim banku a pozniej przy ksiegowaniu pieniadze wychodza do podmiotu ktory te pieniadze 'zabookowal' na twoim koncie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź