Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 Poprosiłbym o sequel, bo to dla mnie ich szczytowe osiągnięcie jeśli chodzi o giereczki - połączenie JetSetRadio i Ratcheta, ale wszystko z rozpierduchą w skali jakiej nie ma po prostu w innych grach. W dodatku najlepszy model poruszania się po mieście, gdzie sterowanie jest samo w sobie angażujące. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 Zwykły remaster a najlepiej dwójka...... chcę wierzyć Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 Jeśli wszyscy będą klepali remastery, nie dostaniemy takich perełek jak np. Hi-Fi Rush. Niech już ten trend na remastering wszystkiego rozbije sobie swój głupi pysk 1 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 6 minut temu, dee napisał: Jeśli wszyscy będą klepali remastery, nie dostaniemy takich perełek jak np. Hi-Fi Rush. Niech już ten trend na remastering wszystkiego rozbije sobie swój głupi pysk Na playstation to by była praktycznie swiezynka. Cytuj
NubzzZ 0 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 Witam. Szukałem, ale nie znalazłem. Czy ktoś drukował samemu naklejki na obudowę ps5? W gotowcach nie mogę wybrać nic ciekawego i zastanawiam się czy jest jakiś szablon który można wykorzystać, żeby wstawić swoją grafikę i wydrukować samemu Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 3 godziny temu, PanKamil napisał: Na playstation to by była praktycznie swiezynka. Mam na myśli trend, że tak powiem, ponadplatformowy. Jak dla mnie ktoś za mocno przestawił wajchę "remastery" w pozycje cała naprzód. Cytuj
Wredny 9 545 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 Zupełnie mi to nie przeszkadza, a nawet więcej - zauważyłem, że bardzo mi to pasuje ostatnio. Skończyłem wczoraj remastera RE4, teraz gram REm4ke, z przyjemnością po raz 10. przeszedłem Dead Space, a później jego remake, a następne tytuły, w jakie mam ochotę zagrać to Crysis Trilogy, Burnout Paradise Remastered czy The Last of Us w wersji PS4. Jakoś tak mnie wzięło na powtarzanie staroci, więc jak dla mnie im więcej takich odświeżeń, tym lepiej, a nowe gry mogą nawet przestać wychodzić Cytuj
BRY@N 1 468 Opublikowano 29 marca 2023 Opublikowano 29 marca 2023 Jeśli to będzie ex na PS5 no to jest to już niezły argument żeby zmienić konsolę. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 29 marca 2023 Opublikowano 29 marca 2023 4 godziny temu, BRY@N napisał: Jeśli to będzie ex na PS5 no to jest to już niezły argument żeby zmienić konsolę. Myślę, że to dosyć prawdopodobne. Ploteczki mówią też, że ma byc remake mgs 1 i mgs 3 więc zobaczymy jak to się potoczy. Cytuj
Wredny 9 545 Opublikowano 29 marca 2023 Opublikowano 29 marca 2023 Szkoda, że trójka, która do dziś trzyma się zajebiście i w wersji na PS3 wciąż wygląda ślicznie Taki remake to by się jedynce przydał, bo dziś się na nią patrzeć nie da. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 29 marca 2023 Opublikowano 29 marca 2023 O Dead Space też tak pisałeś a teraz gra żyćka. RE4 też się nieźle trzymał. Ja tam chętnie przyjmę remastery / remaki zaje gier z przeszłości pod warunkiem, że będą solidnie zrobione. Cytuj
Snake_Plissken 902 Opublikowano 29 marca 2023 Opublikowano 29 marca 2023 Ja bym przywitał remake Metal Gear i Metal Gear 2: Solid Snake z MSX, z bardziej rozbudowaną fabułą, nawet w stylu starszych MGS-ów (rozmowy przez CODEC, widok z góry, itp.), albo z mechanikami z MGS V. Jakoś tak mądrze to rozbudowanie fabularne wcisnąć w kanon. Ale pewnie nie mam co liczyć na to. Cytuj
maxofff 0 Opublikowano 31 marca 2023 Opublikowano 31 marca 2023 Pany gra ktoś z Was w ostatniego COD'a ? Pytam bo od wczoraj mam pewien problem. Otóż jak załączam mecz w multi to ciągle wywala mi komunikat bym wykupił PS Plus bo nie mam aktywnej subskrypcji do multi. Muszę wyłączyć grę i włączyć ponownie by zatrybiło. Ma ktoś też taki problem czy to tylko u mnie ? Cytuj
Wredny 9 545 Opublikowano 31 marca 2023 Opublikowano 31 marca 2023 W dniu 29.03.2023 o 16:06, giger_andrus napisał: O Dead Space też tak pisałeś a teraz gra żyćka. RE4 też się nieźle trzymał. Ja tam chętnie przyjmę remastery / remaki zaje gier z przeszłości pod warunkiem, że będą solidnie zrobione. Wiadomix, ja również, ale jeśli miałbym wybierać to wolałbym, aby najpierw zabierali się za tytuły, które dziś z wielu względów są przestarzałe i bardziej potrzebują odświeżenia (jak pierwszy MGS właśnie, albo Code Veronica z Residentów). Cytuj
Szermac 2 741 Opublikowano 31 marca 2023 Opublikowano 31 marca 2023 Ja bym przytulił DMC1 na REngine 3 Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 31 marca 2023 Opublikowano 31 marca 2023 38 minut temu, Szermac napisał: Ja bym przytulił DMC1 na REngine Ze stylami z piątki OPANIE A najchętniej to Shadow of Rome z mega brutalnością i dekapitacja oraz ogarnięciem tych chujowych misji skradankowych Octavianusa Cytuj
drozdu7 2 789 Opublikowano 31 marca 2023 Opublikowano 31 marca 2023 (edytowane) Biblioteka gier które mogłyby być potencjalnie zajebistymi rimejkami jest ogromna. Syphon Filter, Legacy of Kain. Nawet biorąc pod uwagę że "mają" square enix to odświeżenie Parasite Eve byłoby ciekawsze niż kolejny Fajnal szukający tożsamości. Jak pisałem, szkoda że nowego Sly Cooper nie zrobią. Psychonauts 2 pokazało że ludzie czekają na takie gry. A akurat te gry mają podobny vibe. Takich ponad 30letnich koni wspominających piękne czasy PSX/PS2 myślę że łatwo by było złapać Edytowane 31 marca 2023 przez drozdu7 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 31 marca 2023 Opublikowano 31 marca 2023 Ja czekam na rozwinięcie marki astro bocika, bo chętnie bym zobaczyl wiecej z tego uniwersum 1 1 Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 31 marca 2023 Opublikowano 31 marca 2023 9 godzin temu, Szermac napisał: Ja bym przytulił DMC1 na REngine RE engine błyszczy genialnie tylko i wyłącznie w pomieszczeniach więc remake dmc w zameczku na tym silniku to wręcz dotykanie Jezuska po piętach 1 Cytuj
Meanthord 325 Opublikowano 4 kwietnia 2023 Opublikowano 4 kwietnia 2023 Cześć. Mam pytanie odnośnie gry zdalnej. Korzystam z powszechnie polecanej, najlepszej aplikacji do remote play, mianowicie PSPlay. Niestety nie moge ogarnąć sterowania, tzn. mogę albo korzystać z dotykowego ekranu (odpada) albo sparować dual sense z telefonem (dla mnie niewygodne, też odpada). Czy istnieje opcja, że mam obraz na telefonie/tablecie, a pad jest po prostu sparowany z konsola? Dziwne, że to w ogóle jakiś problem . Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 kwietnia 2023 Opublikowano 4 kwietnia 2023 (edytowane) 6 minut temu, Meanthord napisał: Cześć. Mam pytanie odnośnie gry zdalnej. Korzystam z powszechnie polecanej, najlepszej aplikacji do remote play, mianowicie PSPlay. Niestety nie moge ogarnąć sterowania, tzn. mogę albo korzystać z dotykowego ekranu (odpada) albo sparować dual sense z telefonem (dla mnie niewygodne, też odpada). Czy istnieje opcja, że mam obraz na telefonie/tablecie, a pad jest po prostu sparowany z konsola? Dziwne, że to w ogóle jakiś problem . A co za różnica czy pad jest połączony z konsola czy tel? Na jedno wychodzi. Edytowane 4 kwietnia 2023 przez PanKamil Cytuj
Meanthord 325 Opublikowano 4 kwietnia 2023 Opublikowano 4 kwietnia 2023 Bo wtedy muszę przełączać miedzy jednym a drugim i mnie to wkurwia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi