oFi 2 490 Opublikowano 4 kwietnia 2023 Opublikowano 4 kwietnia 2023 20 minut temu, Meanthord napisał: Bo wtedy muszę przełączać miedzy jednym a drugim i mnie to wkurwia Niestety nie. To jest bardzo idiotyczne rozwiązanie bo nie możesz przełączać sie w locie właśnie z remote / ps5 tylko za kazdym razem musisz przechodzic procedure parowania pada. Cytuj
Homelander 2 210 Opublikowano 4 kwietnia 2023 Opublikowano 4 kwietnia 2023 To może zamiast apek remote play poszukaj jakieś mirror? Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Ciekawe jak długo pożyje Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Cytat Codenamed the Q Lite, the next PlayStation handheld is the next piece of Sony hardware that aims to be yet another piece of hardware that requires the PlayStation 5. Insider Gaming understands that the Q Lite is not a cloud-streaming device, but instead uses Remote Play with the PlayStation 5 – A feature the console giant has been pushing these past couple of weeks. no to niezły handheld 4 Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 taa ciekawe ile krzykną za niego Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 3 minuty temu, Czoperrr napisał: Ciekawe jak długo pożyje Kilka godzin Cytuj
GearsUp 280 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Tym razem na pewno się uda. Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Kolejny wspaniały sprzęt, switch nadal nie potrafi dorownać vicie Tylko jakieś gry by się przydały jeszcze 1 1 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Sprzęt do chmury akurat chętnie przyjme. Ostatnio sobie w robocie gram w football managera na smartfonie stremowanego z domu z ps5. Zajebista sprawa, uruchamiasz konsole z trybu uśpienia przez apkę, ta łaczy się w domu z wifi a ty odbierasz obraz z dala od domu i sobie grasz. Gra sprzyja sterowaniu dotykowemu ale konsolka z wbudowanym kontrolerem jak nintendo i z wiekszym ekranem akurat będzie jeszcze wygodniejsza i bedzie można grać w więcej gierek. Myślałem nad tym sprzętem od logitech ale cena jednak jest trochę za duża. Jakość obrazu jest tez dużo lepsza kiedy streamujemy obraz z kosnoli niż np. kiedy grasz w xcloud. Jakość obrazu z detalami z ps5 i w 1080p jakością niszczy takiego decka z palcem w dupie co nie dziwne bo gry korzystają z bebechów konsoli stacjonarnej. 1 5 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 (edytowane) Nawet teraz sobie odpale manager i popykam troszkę do kawki zajebista sprawa tylko z telefonami jest taki problem, że nie niby 6 cali ale te czarne pasy po bokach to realnie robi się z 4 cale a to zdecydowanie za mało. Fajnie jakby system był otwarty i dal dostęp do xclouda, geforce now itd. Ale znając sony będzie tylko remote play. Edytowane 5 kwietnia 2023 przez PanKamil 1 3 Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Pograłbym w diablo 4 pod kołderką switch wiadomo, nie uciągnie Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Pekne z beki co za poroniony pomysł sony xddddddd 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 44 minuty temu, PanKamil napisał: Sprzęt do chmury akurat chętnie przyjme. Ostatnio sobie w robocie gram w football managera na smartfonie stremowanego z domu z ps5. Zajebista sprawa, uruchamiasz konsole z trybu uśpienia przez apkę, ta łaczy się w domu z wifi a ty odbierasz obraz z dala od domu i sobie grasz. Gra sprzyja sterowaniu dotykowemu ale konsolka z wbudowanym kontrolerem jak nintendo i z wiekszym ekranem akurat będzie jeszcze wygodniejsza i bedzie można grać w więcej gierek. Myślałem nad tym sprzętem od logitech ale cena jednak jest trochę za duża. Jakość obrazu jest tez dużo lepsza kiedy streamujemy obraz z kosnoli niż np. kiedy grasz w xcloud. Jakość obrazu z detalami z ps5 i w 1080p jakością niszczy takiego decka z palcem w dupie co nie dziwne bo gry korzystają z bebechów konsoli stacjonarnej. podsumowujac - streaming już spoko Cytuj
Krzysztof93 1 351 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Świat byłby dużo lepszy gdyby streamowane gierki na telefon wyświetlały się na pełnym ekranie wolałbym kupić telefon z ekranem proporcji 16:9 Full HD Amoled za 999 zł od Xiaomi jako zapasowy telefon służący do gier łóżkowych niż kupować ,,komsole'' od Sony, Logitecha czy innego Chujamuja ale takich telefonów nie ma co z tego, że mam telefon 6.7 cala AMOLED, pada z uchytem od 8Bitdo i GF Now działa zajebiście skoro te czarne pasy mnie straszą, smucą i dołują. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 I co oni znowu ostatnio mają do oledow? Kolejny sprzęt i znowu LCD. Nie no widzę że Sony bogate skoro na takie pomysły wpada, to będzie abstrakcyjna klapa przecież. Niech się skupią na jednym, a dobrze, a nie próbują nieudolnie grać na wielu frontach Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Dobrze że nie pchają się kolejną natywną konsolę przenośną, która wymagałaby tworzenia nowych wersji gier, bo taka konsola skończyłaby tak samo jak Vita. Z drugiej strony pomysł na urządzenie, do ogrywania gier zdalnie jako dodatek do PS5, nie brzmi zbyt atrakcyjnie ani rewolucyjnie gdy na rynku jest już kilka urządzeń które oferują więcej , bo pozwalają ogrywać również gry z GeForce Now i Xclouda) jak sprzęty Logitecha czy Razera, a znając podejście Sony do tego spraw tutaj zapewne będziemy ograniczeni tylko do streamowania gier z biblioteki Playstation 5. Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Ja za 1k chętnie przyjmę takie urządzenie. Returnal w kieszeni? Bardzo chętnie. Byle bateria starczyła na 3 rundki w wieży, a wielkość nie była tak komiczna jak steamdecka. I proponuję nazwę stream boy, jak co to patentuję. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 I co, będziecie z tego w domu korzystać zamiast grać na konsoli i dużym TV? Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 15 minut temu, Paolo de Vesir napisał: podsumowujac - streaming już spoko a czy kiedyś mówiłem, że nie? Jako mirror konsoli to zajebista sprawa. Nie wiem kto Cię tak skrzywdził kiedy Cię tu nie było ale pozbieraj psychikę typie bo wszędzie szukasz wojny. Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Teraz, Czoperrr napisał: I co, będziecie z tego w domu korzystać zamiast grać na konsoli i dużym TV? Ja dużo jeżdżę ciuchcią, więc będę miał wymiennie za switcha. Cytuj
nero2082 822 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 piszecie jakby to była konsola, to jest akcesorium i chętnie je przyjmę do familii o ile cena nie będzie zawyżona Spoiler niestety będzie Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Teraz, Rtooj napisał: Ja dużo jeżdżę ciuchcią, więc będę miał wymiennie za switcha. Nie sądze aby w ciuchci się to sprawdziło bo musisz mieć dostęp do stabilnego wifi. Tutaj bardziej jak nocujesz poza domem czy np. w robocie. 1 Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Plecak ze stelażem, do środka PS5, akumulator, kable, router z mobilnym netem, to urządzono i można jak król grać na rancho. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź