Patricko 1 404 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 Błędem sony to było ubicie Evolution, do dzisiaj tego nie rozumie i liczę że kiedyś pojawi się jakiś materiał o co tam poszło. Studia przeżywały znacznie gorsze rzeczy niż sytuacja z premierą Drivecluba, więc to na pewno nie było główną przyczyną. Teraz nie mają żadnej konkurencji dla Forzy Horizon, a Polyphony to stoi w miejscu z GT od czasu GT4. Pomyślcie sobie, nowiutki Motorstorm na PS5, albo Driveclub 2. Matko bosko... Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 Sony nie ma konkurencji dla wyścigów, strzelanek, gier sieciowych, rpgów. Za to maja konkurencję dla Assassins Creeda. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 Motorstorma z pierwszych trailerów CGI, to bym sobie zobaczył, ale nie dostarczyli na premierę, jeszcze gdzieś w międzyczasie był restart całej gry, więc to nie jest tak, że tam było wesoło, a na przepalanie kasy też nie mogą sobie pozwolić. Chociaż te problemy, to była kwestia raptem 2-3 miesięcy z tego, co Piechota pisał w retrorecenzji, czy co to było, więc w sumie szybko się z tym burdelem uporali. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 4 minuty temu, Patricko napisał: Błędem sony to było ubicie Evolution, do dzisiaj tego nie rozumie i liczę że kiedyś pojawi się jakiś materiał o co tam poszło. Studia przeżywały znacznie gorsze rzeczy niż sytuacja z premierą Drivecluba, więc to na pewno nie było główną przyczyną. Przecież przed porażką Drivecluba była jeszcze większa porażka w postaci MotorStorm Apocalypse (~200k sprzedanych egzemplarzy) a wcześniej nawet Pacific Rift który jest genialną grą sprzedał mniej więcej milion egzemplarzy. Więc kłopoty Evolution nie zaczęły się wraz z premierą Drivecluba ale już w 2011. Najgorsze jest to że ta ekipa zrobiła później crapowatego OnRush, następnie pomagała przy średnim Dirt 5 a teraz jest ekipą wspomagającą Codemasters/EA. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 À propos indyków, to jedyna i najlepsza gra jaką przeszedłem w tym roku to Tails of Iron. Także ten. Wiadomo, ogrywam inne i większe produkcję, ale zazwyczaj po tych 15h mam dosyć i zaczynam coś innego. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 Mieli też wielkiego pecha z Apokalipsą ze względu na tsunami w Japonii, więc cały marketing poszedł do kibla. Te ich późniejsze popłuczyny typu Onrush - ulubiona gierka mendrka, czy właśnie pomoc przy czerstwym dirt 5, to nawet nie śmierdziały jakością DC, czy MS. W sumie nie wiem, czy to faktycznie oni, czy tylko mały zlepek tych ludzi. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 Ja pierdole, aż mi stanął na samą myśl jakby taki driveclub 2 wyglądał na ps5, do tego ten cudowny deszcz odbijający się na karoserii byśmy czyli na dualsense Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 Wystarczyłby darmowy upgrade do pierwszego i bym grał jak pojebion. Ostatnio odpaliłem na PS5 i jakby to miało 4K i 60fps to byłby Banderas. No i online przywrócić oczywiście. Cytuj
aph 155 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 W przypadku drivecluba problemem mogą okazać się licencje, często w samochodowkach to występuje. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 2 godziny temu, aph napisał: W przypadku drivecluba problemem mogą okazać się licencje, często w samochodowkach to występuje. Dokładnie. Ja wiem, że ludzie lubią widzieć w grach coś czego nigdy nawet nie dotkną, ale licencje to moim zdaniem syf. Jednak producenci będą w to szli, bo korporacje motoryzacyjne nie lubią oglądać zniszczeń swoich produktów, a dzięki temu studia robiące gry mogą się tłumaczyć czemu nie ma dobrych zniszczeń w grach Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 11 minut temu, McDrive napisał: Dokładnie. Ja wiem, że ludzie lubią widzieć w grach coś czego nigdy nawet nie dotkną, ale licencje to moim zdaniem syf. Jednak producenci będą w to szli, bo korporacje motoryzacyjne nie lubią oglądać zniszczeń swoich produktów, a dzięki temu studia robiące gry mogą się tłumaczyć czemu nie ma dobrych zniszczeń w grach A wystarczylo by zeby zrobili jak w gta, nazwy fur są zmyslone i nie trzeba płacić krocia za licencję. Tylko ten świat tak poszedł do przodu, ze nie jestem pewien czy nawet jak sobie dziś wygenerujesz ferrari italia 458 do swojej gierki i nazwiesz go bambik to czy ferrari nie będzie roszczyc sobie praw mimo wszystko bo wyglada jak ich samochód Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 Słabe jest też to, że nie mają studia które by mogło zrobić jakiegoś fajnego arcadowego racera. No, ale chyba im w słupkach wychodzi, że lepiej wysrać kolejnego open worlda i zamknąć studio (ekhm forspoken ekhm). Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 Co ma z tym wspólnego Forspoken zrobiony przez Square-Enix? Niestety w erze PS3/X360 mieliśmy masę arcade racerów których nikt nie kupował, tabelki się nie zgadzały i teraz nie ma Evolution, London, Bizarre Creation, EA Big, z Criterion mało co zostało, Namco zapomniało o Ridge Racer, Sega Rally też zostało zapomniane, a Rockstar mający nieograniczone zasoby zamiast robić gry (Midnight Club pamięta ktoś?) to zbiera kasę z GTA Online na kolejne jeszcze większe GTA. 1 Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 EA Big Ssx i fifa street byly potężne, szkoda że umarli jak reszta Midnight club mial potencjal, ale również ich za szybko ubili imo Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 Co ma z tym wspólnego Forspoken zrobiony przez Square-Enix?A sorry, poyebały mi się tytuły Co nie zmienia faktu, że open worldy najlepiej im w excelu wychodzą chyba. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 No niestety, opem worldy jak filmy marvela przyciagajacy masy/graczykow Cytuj
xsardas13 0 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 (edytowane) https://iv.pl/image/GZFqFd4 https://iv.pl/image/GZFq4OY https://iv.pl/image/GZFq8VD Nie mogę zaktualizować ps5 , zdjęcia poglądowe, pomoże ktoś? Edytowane 7 maja 2023 przez xsardas13 Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 Wyłącz konsolę PS5. Na komputerze PC lub Mac utwórz folder o nazwie „PS5” na dysku USB sformatowanym jako FAT32 lub exFAT. Wewnątrz folderu utwórz kolejny folder o nazwie „UPDATE”. Pobierz plik aktualizacji konsoli PS5 i zapisz go w folderze „UPDATE”. Zapisz plik pod nazwą „PS5UPDATE.PUP”. * Wymagane jest ok. 1,1GB wolnego miejsca. Podłącz dysk USB zawierający plik do konsoli PS5. Uruchom konsolę PS5 w trybie bezpiecznym: naciśnij i przytrzymaj przycisk zasilania – puść go, gdy usłyszysz drugi sygnał dźwiękowy. Wybierz Aktualizuj oprogramowanie systemu. Wybierz Aktualizuj z urządzenia pamięci masowej USB > OK. https://pc.ps5.update.playstation.net/update/ps5/official/tJMRE80IbXnE9YuG0jzTXgKEjIMoabr6/image/2023_0414/sys_310b2d495e0b2dd7dc1950d63a15ce0d6fe509dc93a93781eb52ed2dd073a286/PS5UPDATE.PUP Cytuj
xsardas13 0 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 Godzinę temu, krzysiek923 napisał: Wyłącz konsolę PS5. Na komputerze PC lub Mac utwórz folder o nazwie „PS5” na dysku USB sformatowanym jako FAT32 lub exFAT. Wewnątrz folderu utwórz kolejny folder o nazwie „UPDATE”. Pobierz plik aktualizacji konsoli PS5 i zapisz go w folderze „UPDATE”. Zapisz plik pod nazwą „PS5UPDATE.PUP”. * Wymagane jest ok. 1,1GB wolnego miejsca. Podłącz dysk USB zawierający plik do konsoli PS5. Uruchom konsolę PS5 w trybie bezpiecznym: naciśnij i przytrzymaj przycisk zasilania – puść go, gdy usłyszysz drugi sygnał dźwiękowy. Wybierz Aktualizuj oprogramowanie systemu. Wybierz Aktualizuj z urządzenia pamięci masowej USB > OK. https://pc.ps5.update.playstation.net/update/ps5/official/tJMRE80IbXnE9YuG0jzTXgKEjIMoabr6/image/2023_0414/sys_310b2d495e0b2dd7dc1950d63a15ce0d6fe509dc93a93781eb52ed2dd073a286/PS5UPDATE.PUP Zrobiłem wszystko tak jak piszę i dalej nic, "Nie można znaleźć pliku aktualizacji." Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 Sprawdź czy masz poprawny format danych i foldery. Możesz też od razu odpalić odbudowę bazy danych. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 Znowu jakieś pierdy ale i tak czekam Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 Kiedy ten majowy pokaz niby ma być? Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 Wiadomo tylko że przed summer game fest. Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 2 minuty temu, Square napisał: Kiedy ten majowy pokaz niby ma być? plotki mówią że pod koniec miesiąca Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi