Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, Pulmoll napisał:

Mam problem z grami na ps5 dzisiaj od rana pogram sobie ok 5/10min i ciągle mam komunikat "gry wygaśnie za 5min" po czym się wyłącza i nie mogę jej odpalić chyba że wyłączę i włączę konsole. System mam zaktualizowny do najnowszej wersji, gry też wcześniej tego problemu nie było. Taki komunikat mam w grach assassin's Creed syndicate, hollow knight, far cry 3, ps+ wykupione i wszystkie aktywne. Próbowałem grać na innych save'ach ale efekt ciągle ten sam, nawet na innych kontach 

https://drive.google.com/file/d/15KaI3DvXp7oY1bJlSz9m5sOjqrEoGxt3/view?usp=drivesdk

Zaczerpnięte z innego tematu

Powinno wystarczyć odnowić licencje.

Ustawienia -> Użytkownicy i konta -> Inne -> Odnów licencje

Opublikowano
37 minutes ago, ASX said:

mam nadzieje że nie sprawi to że jaranko na forum będzie mniejsze, bo więcej ludzi zagra

Myślę, że dla wielu to deal breaker :) Z drugiej strony może to oznaczać, że nie trafi na Xboxa tylko na PS5 i PC. Nie zdziwiłby mnie taki scenariusz.

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Z drugiej strony może to oznaczać, że nie trafi na Xboxa tylko na PS5 i PC. Nie zdziwiłby mnie taki scenariusz.

w dzisiejszych czasach nikt już nie czyta artykułów tylko same nagłówki :D

Cytat

Insider Gaming sources have revealed that Metal Gear Solid 3: Snake Eater Remake will release for the PlayStation 5, Xbox Series X|S, and Steam.

Opublikowano
16 minut temu, mario10 napisał:

MGS na Xboxa koniec świata :spicy: im więcej platform tym więcej graczy i zysku dla twórców.

Na xbox i tak się nie sprzeda więc nie ma znaczenia czy tam wyjdzie czy nie. Będzie najwyżej czekanie aż trafi do passa.

• beka z typa 1
Opublikowano

Trójka długo była exem, bo aż 7 lat, ale później wyszła kolekcja HD i pojawiła się też na 360, więc to nie jest aż takie zaskoczenie. Chyba, że grę robi BP, więc trochę by tak było, ale boję się o jakichś chińskich nołnejmów po taniości. Z Silentami też ostrożnie poszli, bez przepychu, więc póki co można się cieszyć, że cokolwiek się dzieję, ale jak się będzie działo, to już inna sprawa.

Opublikowano
Godzinę temu, Szermac napisał:

Bluepoint nie robi rimejku, tylko coś swojego niby. 

Godzinę temu, SlimShady napisał:

Mam przeczucie, że robią Bloodborne'a na 10 lecie.

4 minuty temu, creatinfreak napisał:

Przy demonsach się sprawdzili to czemu nie :notbad:

Bo kuźwa NIE!
Bloodborne żadnego remake'u nie potrzebuje, a remaster 4K/60fps to mogłoby nawet Groove Street Games zrobić :leo:
BluePoint to za poważna firma, żeby takimi popierdółkami się zajmować, ale faktycznie - skoro jest opcja, że to nie oni robią remake MGS3 to ciekawe, czym się zajmują :philosoraptor:
Może ta plotkowana Castlevania :dunno: