Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Assassin wyglada dobrze, zapowiada sie chyba bardziej skondensowana rozgrywka jak w trylogii Ezio:banderas: Jak nie bedzie obesrany open world z miliardem dupereli to wjezdzam

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Mirage wygląda trochę jak skrzyżowanie AC 1 z AC 2. Będzie można sprawdzić w październiku, jak to w rzeczywistości wyszło. 

Opublikowano

więc będzie na 99% zmiana timeline'a 

Delta to 4 litera z alfabetu greckiego 

Opublikowano

Ja pierdolez wreszcie Granblue, myslalem juz, ze projekt zdechł
:banderas:

Opublikowano

Alan zajebisty - idealny prezent dwa dni przed urodzinami :banderas:
Assassin nawet spoko - pachnie jedynką, aż miło - fajnie, że wracają do korzeni, bo te ostatnie odsłony rozdęte do porzygu są.

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał:

Assassin wyglada dobrze, zapowiada sie chyba bardziej skondensowana rozgrywka jak w trylogii Ezio:banderas: Jak nie bedzie obesrany open world z miliardem dupereli to wjezdzam

Ma być bez tych rpgowych pierdół i na 15 godzin, także :banderas:

Opublikowano
4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

BOMBA ALAN

Pierwsze co to glos rzucil mi sie w ucho wiec pomyslalem o nowym Maxie a pozniej juz wiedzialem. Soczyscie :macek:

Opublikowano

No na granblue też czekam mocno. Szkoda ze tyle obsów po drodze 

Opublikowano
Teraz, Bigby napisał:

Ma być bez tych rpgowych pierdół i na 15 godzin, także :banderas:

Biore, nie grałem w zadnego asasasyna od czasu trójki

Opublikowano

te zwiastuny final fantasy i street fightera :pawel:

niech no już te gry wyjdą i niech spierdalaja z tymi grami

Opublikowano
Teraz, Shen napisał:

Biore, nie grałem w zadnego asasasyna od czasu trójki

Ja tak myślałem z Valhallą, wziąłem ten abonament Ubi i się zorientowałem, że to po prostu ta sama gra w innym settingu. Kopiuj wklej, szkoda pieniędzy.

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał:

Jest 22 40 a jeszcze muszą wjechać gierki na vr2

GR2 był chyba na VR2. Starczy :) 

Opublikowano

Nie podobał wam się render rimejku 20 letniej gry który wyjdzie chuy wie kiedy?  :)

Opublikowano

Imo to co miało być to już było (miałbyć MGS i Alana, reszta to wypełniacze), na koniec będzie Spider-Man 2 i Factions może.