Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Prujemy w różnych działach o konferencjach, słabych konferencjach itp. A w tym roku wyszedl genialny remake DS, jeszcze lepszy remake RE4, magnus opus Nintendo, dobry Potter, dobry Jedi  wyjdzie FF XVI, BG3, Diablo IV, Alan 2, Spiderman 2, ten Starfield też w końcu wyjdzie. innych nawet nie liczę bo nie ma sensu, genialny rok to jest imo. A tutaj rządzi jakiś schemat typu: Nie ma w co grać, Ubisofciaki? :leo:

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Po ostatniej konfie zastanawiałem się co po Spider 2 Sony może wypuścić i trafłem na takie podusmowania:

Sporo multiplayera (GAASów?) ale na szczęście też narracyjne singielki 

Cytat

23 Projects Are Still Unnannounced Out Of 38 Projects

Chociaż obecnie trochę martwi mnie brak pewniaków na 2024. Ten rok to same sztosy ale jak myślę na co czekać w kolejnym to obecnie nic mi do głowy nie przychodzi...

I trochę historycznie - widać czkawkę wydawniczą od covida

Edytowane przez _mike

Opublikowano
9 minut temu, _mike napisał:

Po ostatniej konfie zastanawiałem się co po Spider 2 Sony może wypuścić i trafłem na takie podusmowania:

Sporo multiplayera (GAASów?) ale na szczęście też narracyjne singielki 

Chociaż obecnie trochę martwi mnie brak pewniaków na 2024. Ten rok to same sztosy ale jak myślę na co czekać w kolejnym to obecnie nic mi do głowy nie przychodzi...

I trochę historycznie - widać czkawkę wydawniczą od covida

Pewniaki na 2024 są 2 DS2 i SH2, chociaż to takie exy zewnętrzne raczej. 

Opublikowano

W sumie jak się tak spojrzy to bywały takie lata, że wychodzila tylko jedna gra od Sony w jednym roku. Zeszły rok byl imo mega dla Sony, przynajmniej mi siadły ich gierki. Może się mylę ale ten Stellar blade chyba nie jest potwierdzony na ten rok a jest w zestawieniu.

Opublikowano

ci insajderzy kamilka/yeti  nie potrafią zrobić nawet poprawnego fake newsa, może kiedyś się uda  ;) 

Opublikowano

przecież ten Hunter to taki Tidus 2.0. Totalny ściek twitterowy. Kamil, na chuy ty go followujesz?

Opublikowano

hunter, Pyo, idlesloth, coltbeastwood jedne z największych dzbanów internetowego giereczkowa

jest jeszcze wielu innych ale nie chce mi się wymieniać XD

Opublikowano
3 godziny temu, PanKamil napisał:

Ploty ploteczki. Co do days gone 2 to wcale nie zdziwie się jak faktycznie powstanie. To, że teraz robią inna gre to nie znaczy, że days gone jest persona non grata po wsze czasy.

Ubicie Days Gone nie miało najmniejszego sensu, gra dobrze przyjęta przez graczy, sprzedała się też świetnie jak na nowy tytuł i teraz jeszcze robią film. Wierze, że ten najlepszy ex z ps4 jeszcze wroci :)

Opublikowano

znowu to sobie robicie :) 

Opublikowano
9 godzin temu, Figuś napisał:

hunter, Pyo, idlesloth, coltbeastwood jedne z największych dzbanów internetowego giereczkowa

jest jeszcze wielu innych ale nie chce mi się wymieniać XD

A z tym hunterem co jest nie tak? Typ kulturka pełna, 0 fanbojstwa i podaję newsy dalej, a samemu nie jest insiderem. Zestawiać go z coltem Eastwoodem to jakaś odklejka.

Opublikowano
8 godzin temu, YETI napisał:

Mgs1 remake, castlevania reboot, days gone2, the order 1889, Wolverine, motorstorm 4, bloodborne 2, masa renderow gownogierek od mobile developerów z chin 

KRZYCZ TRYBSON

Opublikowano

Myślę, że jeszcze bardziej abstrakcyjnie brzmiało kupno bungie przez sony. Dzisiaj nic nie można wykluczyć.

Opublikowano

Widzę umiejętność odróżnienia studia od wydawcy ciągle nie może przeskoczyć niskiego poziomu IQ.