oFi 2 468 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Jedyną niewiadomą jest slimka, która może przekonać wyglądem. 1 1 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Opublikowano 3 sierpnia 2023 No różnie o slimce piszą gdzieś czytałem, że chcą zrezygnować z chłodzenia ciekłym metalem i dać pastę żeby ciąć koszty ile w tym prawdy nie wiadomo. Ja mam ps5 od 2 lat ponad i nie powiem złego słowa bo kultura pracy w porównaniu do ps4 jest świetna. Cytuj
velsan 0 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Ja bym oczekiwał od slimki trochę mniejszych wymiarów, W sumie to wstrzymam się do tego września i zobaczymy co Sony zaprezentuje/potwierdzi. Jakieś giercowanie i tak będzie od jesieni, Cytuj
mario10 518 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Akurat rozmiar mi nie przeszkadza bo stoi w szafce pod telewizorem więc spoko, ale dla kogoś kto ma konsolę na szafce to mniejszy rozmiar na pewno na plus. Ważne żeby kultura pracy została utrzymana. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Opublikowano 3 sierpnia 2023 (edytowane) Kultura pracy raczej powinna być taka sama jak w amatorze. Będą i tak na to zwracac mocno uwage przy projektowaniu, bo jednak mocna wtopa byla z odrzutowcami w poprzedniej generacji. Chciałbym nowy wygląd jedynie, który skłonił by mnie do wymiany, bo obecny model wygląda dziwnie. Xbox series x ma design na piatke z plusem. Design Ps5 stawiam na równi z prosiakiem czyli meh/10. Najlepszy design z nowoczesnych konsol wciąż ma ps4 amator. A biala edycja to juz w ogole sexik. Nasz przyjaciel z dalekiego wchodu @Zetta pamiętam, że posiadał taką. Edytowane 3 sierpnia 2023 przez oFi 1 Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Opublikowano 3 sierpnia 2023 10 minutes ago, YETI said: Super, to teraz czekać na potwierdzające dominację jakieś system-sellery. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Opublikowano 3 sierpnia 2023 43 minuty temu, oFi napisał: Kultura pracy raczej powinna być taka sama jak w amatorze. Będą i tak na to zwracac mocno uwage przy projektowaniu, bo jednak mocna wtopa byla z odrzutowcami w poprzedniej generacji. Chciałbym nowy wygląd jedynie, który skłonił by mnie do wymiany, bo obecny model wygląda dziwnie. Xbox series x ma design na piatke z plusem. Design Ps5 stawiam na równi z prosiakiem czyli meh/10. Najlepszy design z nowoczesnych konsol wciąż ma ps4 amator. A biala edycja to juz w ogole sexik. Nasz przyjaciel z dalekiego wchodu @Zetta pamiętam, że posiadał taką. Ja akurat spoko w PS5, że jest dość niska więc na półkę się mieści do XsX musiałbym znaleźć specjalne miejsce więc akurat dla mnie plus. Wygląd ma trochę kosmiczny, ale już się przyzwyczaiłem do tego i tak większość czasu zamknięta w szafce Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Opublikowano 3 sierpnia 2023 O co chodzi z tym "beep" na ppe. Naprawde sony wprowadza aktualizacje bo komus to przeszkadza jak mozna nie lubiec dzwieku ktory dobrze ci sie kojarzy Cytuj
mario10 518 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Mi tam ten dźwięk jakoś szczególnie nie przeszkadza, ale to chyba news o niczym bo są ważniejsze rzeczy w tej aktualizacji softu niż dźwięk Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Moja kuchenka indukcyjna też wydaje taki dźwięk. Ta aktualizacja to ukłon w stronę "stealth dads" . Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Musicie być bardziej wyrozumiali, na PPE płacą 40 groszy od newsa, więc bedą pisać o każdej głupocie, niepotwierdzonej plotce i nowym kolorze pada Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Opublikowano 3 sierpnia 2023 A napisali tam, że Atmos zmierza na PS5? Poza customizacją sygnału dźwiękowego oczywiście. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Opublikowano 3 sierpnia 2023 Beep jest głośny w chuj, opcja żeby go włączyć lub dać ciszej na plus. Ale żeby pisać o tym? Cytuj
mario10 518 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Mogliby jeszcze ogarnąć licznik czasu gry bo teraz w HFW jak najadę na kafelek pokazuje mi 28 godzin, a w opcjach samej gry 81 więc lekka różnica jest ale to takie pierdoły. Dolby Atmos fajnie choć sam gram na słuchawkach, ale chyba też mają wsparcie więc może jakaś różnica w tym dźwięku też będzie. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Jaki jest sens Dolby Atmos bez wyjścia optycznego w konsoli? Cytat Obydwa mogą przesłać Wielo-kanałowy dźwięk, który jest lepszy niż analogowy. Główna różnica pomiędzy kablem optycznym a kablem HDMI jest liczba wspieranych formatów. Kabel optyczny wspiera Dolby Digital 5.1 oraz dźwięk DTS, ale także Dolby Digital Plus, Dolby True HD, DTS-HD Master Audio, Dolby Atmos oraz DTS:X. Cytuj
jar3czek 484 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Opublikowano 4 sierpnia 2023 7 minut temu, oFi napisał: Jaki jest sens Dolby Atmos bez wyjścia optycznego w konsoli? Zapytałbym raczej jaki jest sens Dolby Atmos na wyjściu optycznym? Spoiler optyk to stare padło, ze śmieszną przepustowością, HDMI/eARC zjada go pod tym względem: 1 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Godzinę temu, jar3czek napisał: Zapytałbym raczej jaki jest sens Dolby Atmos na wyjściu optycznym? Ukryj zawartość optyk to stare padło, ze śmieszną przepustowością, HDMI/eARC zjada go pod tym względem: O dzieki za info grafike Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Jaki jest sens Dolby Atmos bez wyjścia optycznego w konsoli? Obydwa mogą przesłać Wielo-kanałowy dźwięk, który jest lepszy niż analogowy. Główna różnica pomiędzy kablem optycznym a kablem HDMI jest liczba wspieranych formatów. Kabel optyczny wspiera Dolby Digital 5.1 oraz dźwięk DTS, ale także Dolby Digital Plus, Dolby True HD, DTS-HD Master Audio, Dolby Atmos oraz DTS:X. Optyk nie wspiera nic powyżej zwykłego DTS. 1 Cytuj
Rash 240 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Co chopcy sądzą o takiej obudowie dlakrówki? https://www.euro.com.pl/akcesoria-playstation-5/steeldigi-panele-steeldigi-azure-scalp-howi.bhtml?utm_source=3153863&utm_medium=TradeDoubler&utm_campaign=(TradeDoubler)&utm_content=%2F Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Gdzieś były testy że ten otwór nic nie pomaga, a wręcz zakłóca przepływ powietrza, ogólnie konsola lepiej wygląda ze ściętymi rogami 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Mi się ogólnie podoba jak leży u mnie, ale jakbym miał ją całkowice na widoku to pewnie by tak nie było. 1 Cytuj
XuaroGG 0 Opublikowano 8 sierpnia 2023 Opublikowano 8 sierpnia 2023 Hej, jesli kupie gre cyfrową (ze strony sony) oznaczoną na ps4 to będe mógł ją pobrać na ps5?(chodzi o fife 23) Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 8 sierpnia 2023 Opublikowano 8 sierpnia 2023 (edytowane) Tak, ale będziesz posiadał wersję PS4 (odpalisz w ramach wstecznej kompatybilności), PS5 ma osobną wersję. Edytowane 8 sierpnia 2023 przez Shankor Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 10 sierpnia 2023 Opublikowano 10 sierpnia 2023 Nie wiadomo o jakie gry chodzi. Ale to chyba wyjaśnia rozczarowujące PlayStation Showcase Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi