Gość MacLSkr Opublikowano 11 sierpnia 2023 Opublikowano 11 sierpnia 2023 Pytanie natury technicznej - gram w remaster Spider-Mana i gra dość często wywala mnie do menu. Pokazuje mi, że wystąpił jakiś błąd i że mogę zgłosić go do Sony. Włączam grę i jest wszystko OK, przez jakiś czas. Potem powtórka z rozrywki. Średnio wywala mnie 1-2 razy w ciągu godziny. Kiedyś już grałem w ten tytuł i nie było żadnych problemów tego typu. Dwa razy już odinstalowywałem gierkę i instalowałem na nowo. To samo. W czym może tkwić problem? Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 13 sierpnia 2023 Opublikowano 13 sierpnia 2023 Mam to samo w wielu innych grach ale sa to zazwyczaj gry "indie". Na szczeszie Returnal smiga jak zloto. Pierwsza gra ktora mi tak wywalala robi to do dzisiaj mimo zglaszania usterki do sony. Robi to juz od czasow ps4 takze to wina kodowania a nie konsol. Ale Spiderek Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Opublikowano 28 sierpnia 2023 (edytowane) Masakra jak Bb pysznie wygląda, bez tego blura i aberracji no i w 60 klateczkach. Włożyłbym ponownie w to 300h bardzo chętnie Edytowane 28 sierpnia 2023 przez Szermac Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Co jest z tą kłódką na niektórych grach w mojej bibliotece na PS5? Posiadam na własność wersji cyfrowej Mafię I i Mafię II, obie w wersji Definitive Edition oraz zwykłą Mafię III ze wszystkimi dodatkami zakupionymi osobno, a mimo to w mojej bibliotece pokazuje trylogię Mafii Definitive Edition ze wspomnianą kłódką. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 odśwież licencje, powinno pomóc Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 No właśnie nie pomogło. Po odświeżeniu licencji trylogia Mafii zniknęła z mojej biblioteki. Po uruchomieniu konsoli ponownie, wróciła z kłódką. Nie wiem, co jest powodem. Mafię III mam z plusa, ale dodatki do gry kupiłem, a z tego co pamiętam, jak wchodziła wersja definitywna to dla tych, którzy mieli trzecią część z dodatkami konwertowała się ona w DE z automatu. Na moje to SONY nie ogarnia swojego podwórka. Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 1 hour ago, LukeSpidey said: No właśnie nie pomogło. Po odświeżeniu licencji trylogia Mafii zniknęła z mojej biblioteki. Po uruchomieniu konsoli ponownie, wróciła z kłódką. Nie wiem, co jest powodem. Mafię III mam z plusa, ale dodatki do gry kupiłem, a z tego co pamiętam, jak wchodziła wersja definitywna to dla tych, którzy mieli trzecią część z dodatkami konwertowała się ona w DE z automatu. Na moje to SONY nie ogarnia swojego podwórka. Jedyne wyjaśnienie to Mafia III z plusa. Masz aktywnego plusa? Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Tak, subskrypcja Premium do sierpnia 2024. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 A przy próbie odpalenia jaki masz komunikat? Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Odsyła mnie do sklepu, żeby kupić i tam oczywiście wołają 249 zł. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 https://www.ppe.pl/news/325920/wrzesniowa-podwyzka-ps-plus-moze-byc-tylko-poczatkiem-wzrostu-cen-inwestorzy-dobrze-oceniaja-posuniecie-sony.html Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 43 minutes ago, Daffy said: https://www.ppe.pl/news/325920/wrzesniowa-podwyzka-ps-plus-moze-byc-tylko-poczatkiem-wzrostu-cen-inwestorzy-dobrze-oceniaja-posuniecie-sony.html Co jeszcze może podrożeć, gry do 449zł? 1 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 1 września 2023 Opublikowano 1 września 2023 1 godzinę temu, Czoperrr napisał: Co jeszcze może podrożeć, gry do 449zł? Weź nawet nie kracz 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 Na ps stars jest, że rozpoczęto automatycznie zdobywanie tych punktów w Returnalu za pierwszego bossa. Co było do zdobycia to zdobyłem ale w starsach nie wpadło. Boss pokonany wczoraj a do dzisiaj nie wpadło. Jakiś błąd czy wpada z opóźnieniem? W apce rozpoczęcie jest wyszarzone i zamiast kliknięcia rozpocznij jest napisane automatyczna rejestracja. Więc powinno zaliczyć. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 Pewnie wpadnie z opóźnieniem. 1 Cytuj
leoguetta 0 Opublikowano 3 września 2023 Opublikowano 3 września 2023 Witam jestem nowy na forum i serdecznie wszystkich witam ,prawdopodobnie był już taki temat ale jestem laikiem i nie bardzo wiem jak się tutaj odnaleźć pytanie moje brzmi jaką mini klawiaturę gamingową byście mogli polecić do PS5 ?? Rozglądałem się trochę i dedykowana od" Hori TAC" kosztuje prawie 700 zł ,zastanawiałem się nad "Hori DK-01" ale nie wiem czy ona wgl będzie funkcjonować pod PS5 ,nie musi to być koniecznie klawiatura od Hori zależy mi żeby poprostu nie była to wielka klawiatura komputerowa i żeby dało się pograć w COD-a . Serdecznie Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc . 1 Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 3 września 2023 Opublikowano 3 września 2023 Zastanawia mnie czemu na ps5 odeszli od możliwości zakupu avatraów na storze? Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 3 września 2023 Opublikowano 3 września 2023 35 minut temu, michu86- napisał: Zastanawia mnie czemu na ps5 odeszli od możliwości zakupu avatraów na storze? To jest dobre pytanie. Mając ps3 masz dostep do calej biblioteki awatarow. Te lepsze oczywiście są za chorym paywallem but still. Swoja droga powinna być możliwość wrzucania swoich jpegow tak jak masz na steamie (no aktualnie niby jest ale to nie działa jako awatar tylko jako zdjęcie ktore moga widzieć tylko znajomi, a zewnętrzne strony pobieraja z api jedynie wlasnie awatary - jak psnprofiles). Niestety funkcje społecznościowe na sonce to skansen w porównaniu z tym co mozna wyprawiac u gejbena. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 4 września 2023 Opublikowano 4 września 2023 5 minut temu, Starh napisał: to grafika sprzed roku Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 4 września 2023 Opublikowano 4 września 2023 1 minutę temu, ASX napisał: to grafika sprzed roku A to proszę o wybaczenie ;d Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 września 2023 Opublikowano 4 września 2023 No nie pasuje za bardzo skoro 13-ty to środa. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 4 września 2023 Opublikowano 4 września 2023 Nie ma sprawy, każdy się czasem złapie na fejka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi