Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Stałem się od jakiegoś czasu szczęśliwym posiadaczem PS5 :)

kabel HDMi dołączony do zestawu jest OK? czy rozejrzeć się za czymś innym żeby wycisnąć ze sprzętu więcej? 

Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie nie dotyczące stricte ps5, tylko strony Exophase. Nie zlicza mi niczego od kiedy mam ps5. 

Jak próbuję zlinkowac konto to wyskakuje coś o about me czy huj.

Xboxa i Nintendo normalnie mi liczy (chociaż nie mam zlinkowanego konta ms). 

Dzięki za pomoc 

Edytowane przez drozdu7
Opublikowano
5 minut temu, messer88 napisał:

Robiłeś ten profile Scan? Trochę może trwać i nie pojawiają się gierki zaraz na liście. 

Tak, walczę z tym już jakiś czas. Odpinałem i podpinalem moje id. Ale nadal stoi wszystko jakby na PS4 jeszcze.

Dlatego chciałem zlinkowac konto ale właśnie a mam tylko taki komunikat Screenshot_2023-11-23-12-52-32-445_com.android.chrome.thumb.jpg.469041f6de737117442c7289a7f8776f.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał:

Tak, walczę z tym już jakiś czas. Odpinałem i podpinalem moje id. Ale nadal stoi wszystko jakby na PS4 jeszcze.

Dlatego chciałem zlinkowac konto ale właśnie a mam tylko taki komunikat Screenshot_2023-11-23-12-52-32-445_com.android.chrome.thumb.jpg.469041f6de737117442c7289a7f8776f.jpg

Hmm dziwne u mnie zawsze exo śmiga nawet lepiej niż sam PSN w PS5. Ale mam opcję Premium lifetime tam (w sumie to polecam, fajny ziomek to obsługuje, uczynny i zapaleniec). Premium ma autoskany ciągle i bez reklam. 

@drozdu7 napisz bezpośrednio do ziomka na PW w ichniejszym forum image.png.c6a8123a4ec58cd71ef05f2a0e1e2c26.png

• Dzięki 1
Opublikowano

Dopóki nie logujesz się na nich tymi profilami to raczej bezpieczne. Exophase wymaga tylko podania PSN ID i równie dobrze możesz podać nick kolegi i mieć jego staty.

Opublikowano
Godzinę temu, jimmyyy8 napisał:

Dopóki nie logujesz się na nich tymi profilami to raczej bezpieczne. Exophase wymaga tylko podania PSN ID i równie dobrze możesz podać nick kolegi i mieć jego staty.

To about me jest właśnie po to, żeby ten nick kolegi nie działał. To jest w pełni bezpieczne. 

Opublikowano
W dniu 22.11.2023 o 11:28, Szermac napisał:

Coś przed TGA od Sony ? :hmm:

W dniu 22.11.2023 o 11:31, Figuś napisał:

nie, koopercja z jakimś japońskim zespołem który ma tę koronę w logo

F_XhHlZbQAAxyRt?format=jpg&name=small

masz xd

• Dzięki 1
  • Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, rodi84 napisał:

Jak to jest z tym napędem. Wystarczy go raz sparować?

Tak, poniżej masz filmik gdzie koleś kombinuje z napędem (paruje do innej konsoli itd.) żeby zobaczyć czy coś się wysypie, nic z tego.

Opublikowano

Witam. Zakupiłem wczoraj ps5 i takie pytanko czy moge uzywac jednego konta psn na 2 konsole ps4 i ps5? Chodzi o to ze np mozna pobierac te same gry i wspolnie grac