MEVEK 3 440 Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 To sa inne generacje wiec jedna nie powinna wplywac na druga. Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Czy jest możliwe, aby jedna ps5 fat była głośniejsza od drugiej? Mam roczną konsole, która jest cichsza np podczas gry w Spider Man, niż konsola ps5 fat kumpla, który kupił ją dziś. Wiatraczek w mojej konsoli chodzi mega cicho, a w jego konsoli słychać dość głośno. Czym to idzie? Przez to, że konsola jest nowa i musi sie rozgrzac:) Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Ponoc te w pionie chodza glosniej przez ciekly metal ktory spywa pod wpywem grawitacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 A cewki słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Cewki? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Cewki to elementy na płycie głównej które zdarza się że mniej lub bardziej piszczą pod dużym obciążeniem, czyli np. przy wymagających grach. Jest to dosyć powszechne przy tego typu elektronice i nie dotyczy tylko PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 (edytowane) 6 godzin temu, MEVEK napisał: Ponoc te w pionie chodza glosniej przez ciekly metal ktory spywa pod wpywem grawitacji. Tylko moja ma ponad rok i jest cicha, a druga jest nowa i mocno głośniejsza i zastanawiam się, czy tak właśnie może być. I czy z czasem ta nowa się jakos rozkręci i nie będzie aż tak piszczeć. Czy moze to raczej wada i trzeba konsole oddać? Edytowane 30 Listopada 2023 przez rodi84 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Moja ma juz ponad rok i z czasem ucichła. Cewki słychać rzadko, napęd słychać ale tylko jak gra jest instalowana, ale to jest akurat normalne. Później tylko na starcie sobie włącza napęd na chwile i przy tej czynności nie ma hałasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 40 minut temu, rodi84 napisał: Tylko moja ma ponad rok i jest cicha, a druga jest nowa i mocno głośniejsza i zastanawiam się, czy tak właśnie może być. I czy z czasem ta nowa się jakos rozkręci i nie będzie aż tak piszczeć. Czy moze to raczej wada i trzeba konsole oddać? Nie wiem czy to będzie wystarczająca podstawa do wymiany sprzętu. Ewentualnie wezmą ją do siebie, trochę poleży na magazynie, a potem przywiozą "naprawioną" ;p Ale spróbować zawsze można, gorzej już chyba nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Przetestujemy jeszcze gry na dysku. Być może konsola się rozkręci i przestanie hałasować! Cytuj Odnośnik do komentarza
krf19 3 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zamiast wymyślać jakiś kolejny badziew skierowany tylko i wyłącznie żeby wykładać kasę to powinni dodać aktualizacje systemu gdzie by się pojawiła zwykle przeglądarka internetowa www sprzęt za ponad 2000zl nie posiadająca takiej prostej funkcji żenada pierwsze telefony komórkowe z kolorowym wyświetlaczem posiadały przeglądarki www a ps5 nie śmiech na sali dziękuję tyle w temacie miłego dnia życzę. 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 PS5 posiada przeglądarkę. Tak w ogóle to po co ci ona potrzebna? Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 14 minut temu, Square napisał: PS5 posiada przeglądarkę. Tak w ogóle to po co ci ona potrzebna? No zgadnij, może do stron www? Sam korzystam na Xboksie i przydaje mi się czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zakładał bym, że do czego konkretniejszego niż przeglądanie neta, które jest milion razy wygodniejsze na komórce, ale jak kto woli. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 No wiadomo, że na tym się nie siedzi godzinę i nie przegląda wszystkiego, ale ja na przykład mam otwarte na stałe karty z newsami growymi i wynikami piłki nożnej, włączenie tego i przejrzenie to jest chwila. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Ale to przelaczanie miedzy kartami nie jest nawet intuicyjne. Nie chcialbym nawet z tej przegladarki korzystac. W jednym czasie przegladam znajdzki w telefonie i szukam ich w grze. Inaczej tego nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 3GAA-D9L3-2G97 kod wielorazowy na Plusowe avatary jakby ktoś chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 (edytowane) W dniu 3.12.2023 o 23:36, MEVEK napisał: Ale to przelaczanie miedzy kartami nie jest nawet intuicyjne. Nie chcialbym nawet z tej przegladarki korzystac. W jednym czasie przegladam znajdzki w telefonie i szukam ich w grze. Inaczej tego nie widze. A po co przeglądasz i małpujesz znajdźki z telefonu pod trofea jak małpa, stary pierdzielu? Edytowane 6 Grudnia 2023 przez krzysiek923 Cytuj Odnośnik do komentarza
jaszyn9 0 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Cześć, jestem w posiadaniu konsoli PS5 i jest to moja pierwsza konsola, wcześniej tylko PC, ale do rzeczy... chcę kupić płytę Blu- ray z grą przykładowo Battlefield 2042 bo przy obecnych promocjach taniej wychodzi niż zakup w PS Store. Czy po zainstalowaniu gry z płyty można pobierać dodatki do gry z PS Store? będzie to, że tak się wyrażę, kompatybilne ? Proszę o wyrozumiałość, jestem totalnym świeżakiem i dopiero odkrywam świat PS :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 136 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 11 minut temu, jaszyn9 napisał: Czy po zainstalowaniu gry z płyty można pobierać dodatki do gry z PS Store? będzie to, że tak się wyrażę, kompatybilne ? tak, jak najbardziej, czasami bywają jaja jak masz płytkę z dystrybucji innej niż PL, musi się zgadzać symbol cusa który masz z grzbietu okładki z tym na ps store, ale musiałbyś mieć wyjątkowego pecha żeby ci się to przytrafiło Cytuj Odnośnik do komentarza
jaszyn9 0 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Dzięki bardzo za szybką odpowiedź, to cenna uwaga z tym CUSA. Przynajmniej już wiem co muszę sprawdzać na przyszłość Jeszcze raz dzięki i do obaczenia przy jakiejś rozgrywce Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Wycierają sobie mordę wspaniałym PSXem, z którym niestety niewiele już mają wspólnego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Po co temu alkoholikowi konsola jak on pewnie w gry nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza
grabipl 149 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Wygląda jak Polystation Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi