krzysiek923 1 657 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 no konsola sama w sobie jest brzydka, to cudów nie ma Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Konsola jak konsola, ale właśnie takiego padzika to bym przytulił. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Mi się DS ogólnie podoba bo to na prawdę dobry padzik jest, ale jak bym miał pokolorowane przyciski jak stare pady to dla mnie ideolo. Wiadomo, że mogą jeszcze poprawić czas pracy pada, ale biedy nie ma. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 10 grudnia 2023 Opublikowano 10 grudnia 2023 Panowie szwagier kupił PS5 ze SM2. Udostępnił mi swoje konto, ustawił że ma udostępnić jego konsole. No i po zassaniu na moim koncie jest dalej kłódka przy Spiderku. Jakiś tip why? Coś muszę zrobić? Licencje odnowiłem jak coś. Nigdy nie korzystałem z tego dzielenie. @Czezare ty to chyba ogarniasz i korzystasz z tego? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 10 grudnia 2023 Opublikowano 10 grudnia 2023 Ty u siebie musisz to włączyć na jego koncie, wtedy możesz grać na swoim i każdym innym na konsoli. On będzie mógł grać tylko na swoim. 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 10 grudnia 2023 Opublikowano 10 grudnia 2023 3 minuty temu, Square napisał: Ty u siebie musisz to włączyć na jego koncie, wtedy możesz grać na swoim i każdym innym na konsoli. On będzie mógł grać tylko na swoim. Czyli muszę na swojej konsoli, na jego koncie odpalić opcje udostępniania jego biblioteki? Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 10 grudnia 2023 Opublikowano 10 grudnia 2023 13 minut temu, balon napisał: Czyli muszę na swojej konsoli, na jego koncie odpalić opcje udostępniania jego biblioteki? Tak. 1 Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 108 Opublikowano 11 grudnia 2023 Opublikowano 11 grudnia 2023 Ps5; lekka modyfikacja, z której ogólnie jestem udany. Zewnętrze dość dobrze reaguje na specyficzną ,,sklejkę" skina z grafikami na pady i konsolę z Uniwersum Dragon Ball; wersja ,,z napędem". Gadżet zamówiony na ,,Ali"; koszt około 40 zł, bez zapłaty za transport. Skąd to wysłali... dla mnie to nieistotne. Chiny, Wietnam, centrum dystrybucji... mniejsza o to. ,,Skin" jest pokryty od wewnątrz dość dobrym klejem: odkleisz nawet za 5 godzin, tak jakbyś nakleił materiał na sprzęt przed kilkoma sekundami! Odklejka i aplikowanie - łatwość i bezproblemowość! Jedyny, malutki minusik Skina: bardzo, bardzo powoli aplikować na pada czy konsolę - źle zamocujesz robi się fałd albo ,,balon" z powietrzem i trzeba to robić ponownie. Jakość nadruku z mojego Skina: 5+, intensywność kolorów i ostrość szczegółów nadruku: 5+. Morda się w miarę cieszy... No i jest Goku i Shen Long. 1 3 3 1 Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 12 grudnia 2023 Opublikowano 12 grudnia 2023 14 godzin temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał: ogólnie jestem udany Oj tak... Widzisz, do czego prowadzi silenie się na jakieś wyszukane układanie słów w zdaniu - sam się pogubiłeś. A koncept oklejania konsol jest dla mnie tak samo niezrozumiały, jak bełkot, który wylewa się z Twoich postów. 5 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 grudnia 2023 Opublikowano 12 grudnia 2023 Akurat na ten panel piano black koncept zrozumiały. Nienawidzę tego rysującego się gówna i sam u siebie mam zaklejony żeby nie widzieć tego na oczy. 3 Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 108 Opublikowano 12 grudnia 2023 Opublikowano 12 grudnia 2023 6 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: Akurat na ten panel piano black koncept zrozumiały. Nienawidzę tego rysującego się gówna i sam u siebie mam zaklejony żeby nie widzieć tego na oczy. Biała konsola Ps5, z wyłączeniem padów do sprzętu, które w ,,śnieżnej" konfiguracji wyglądają w miarę znośnie, to niezbyt udana wizualnie rzecz, którą w nextgenie od Sony postanowiono ostatecznie zaakceptować. W tym aspekcie wyglądu zewnętrznego Ps5 chodzi mi tylko o tę krutacką biel, jej pseudo futurystyczny, meta-technologicznie sterylny odcień. Kiego grzyba, przecież nie zamierzam sobie saloniku rodem z utopijnego miasta przyszłości tworzyć. Projekt konsoli (obie wersje Ps5) uważam za niezwykle udany: funkcjonalne, efektowne i efektywne rozwiązanie. Konsola wygląda potężnie, ma smukły design i jest w miarę praktyczna w zastosowaniu domowym. W każdym innym kolorze zastępującym fabryczną biel z dodatkami tego sprzętu, konsola Ps5 prezentuje się zewnętrznie piorunująco efektownie. Do twarzy jej z motywami ciemnymi, czy skórkami z cyberpunkowymi elementami. Bueno! 7 godzin temu, Wredny napisał: Oj tak... Widzisz, do czego prowadzi silenie się na jakieś wyszukane układanie słów w zdaniu - sam się pogubiłeś. A koncept oklejania konsol jest dla mnie tak samo niezrozumiały, jak bełkot, który wylewa się z Twoich postów. Tak, we wcześniejszym poście tak jakby ,,zajanuszowałem"; sam się machnąłem w tym, co miało finalnie widnieć napisane w moim poście. Jakby to Klo powiedział: ,,żyćko". Imo jest dobrze, zmiany w stylu wypowiedzi zamierzam wprowadzać, ale nie całkowite. Keep calm forumowicze, jest gitezik. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 12 grudnia 2023 Opublikowano 12 grudnia 2023 Tutaj macie temat do tego Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 13 grudnia 2023 Opublikowano 13 grudnia 2023 15 godzin temu, Square napisał: Tutaj macie temat do tego Za wcześnie - jeszcze godzinki w AVATARze wpadną Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 13 grudnia 2023 Opublikowano 13 grudnia 2023 A nie wiem czy się będzie jeszcze aktualizować, sprawdzi się. Cytuj
messer88 6 478 Opublikowano 13 grudnia 2023 Opublikowano 13 grudnia 2023 patrząc po moim podsumowaniu i czasie z BG3 to zapisało na wcześniejszym ukończeniu gry, nie doliczyło z 20+h co gram od zeszłego tygodnia więc wydaje mi się że nie będzie już aktualizacji Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 W dniu 13.12.2023 o 12:25, messer88 napisał: wydaje mi się że nie będzie już aktualizacji Sprawdziłem, aktualizuje się, ale ma opóźnienie, bo dodało mi 3h, a grałem dużo więcej. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 W dniu 11.12.2023 o 20:58, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał: Oh wow, sprawiłeś, że ta konsola wygląda jeszcze brzydziej. Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 Podobno Sony zaktualizowało regulamin, zabrania w nim: Sprzedaży fizycznych gier bez pozwolenia Zakaz handlowania Zakaz pożyczania gier Zakaz sprzedawania/kupowania kont osób trzecich Gra kupiona w pudle lub cyfrowo nie jest twoją własnością Zakaz pisania źle o marce PlayStation Bycia wulgarnym Zakaz streamowania bez pozwolenia 2 6 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 jezu XD to co zamykamy pchli targ? Spoiler od czasów PS3 masz to zawarte w TOS Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 Jeszcze w ostatnim punkcie jest napisane, że każdy musi mieć w szafie ołtarzyk dla Sony i w szafce 0,7 na niespodziewaną wizytę emeryta Jima. Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 https://www.ppe.pl/news/332531/sony-zabrania-odsprzedazy-gier-z-ps5-i-ps4-zapis-w-umowie-wywolal-burze.html 1 Cytuj
Snake_Plissken 915 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 PPE i wszystko jasne Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 Ja tylko wklejam newsa, nie komentuje tutaj 6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi