Bzduras 12 529 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 Jeszcze powiedzcie, że grucha albo jego żonka to napisali No a jak xD Mam nadzieję, że przejdzie ta ustawa o forumingu i za takie linki do ppe z gruszczynewsami będa sypać się warny z banami, szanujmy się trochę wzajemnie 2 1 Cytuj
paweltpb 12 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 A ja zawsze myślałem, że psxforum i ppe to jeden branding. A tu fopa... Cytuj
michu86- 394 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 W dniu 11.12.2023 o 20:58, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał: Ps5; lekka modyfikacja, z której ogólnie jestem udany. Zewnętrze dość dobrze reaguje na specyficzną ,,sklejkę" skina z grafikami na pady i konsolę z Uniwersum Dragon Ball; wersja ,,z napędem". Gadżet zamówiony na ,,Ali"; koszt około 40 zł, bez zapłaty za transport. Skąd to wysłali... dla mnie to nieistotne. Chiny, Wietnam, centrum dystrybucji... mniejsza o to. ,,Skin" jest pokryty od wewnątrz dość dobrym klejem: odkleisz nawet za 5 godzin, tak jakbyś nakleił materiał na sprzęt przed kilkoma sekundami! Odklejka i aplikowanie - łatwość i bezproblemowość! Jedyny, malutki minusik Skina: bardzo, bardzo powoli aplikować na pada czy konsolę - źle zamocujesz robi się fałd albo ,,balon" z powietrzem i trzeba to robić ponownie. Jakość nadruku z mojego Skina: 5+, intensywność kolorów i ostrość szczegółów nadruku: 5+. Morda się w miarę cieszy... No i jest Goku i Shen Long. O tyle dobrze, że już masz smoka przywołanego i zawsze możesz poprosić żeby Ci ładnie odkleił to paskudztwo;) Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 20 grudnia 2023 Opublikowano 20 grudnia 2023 Returnal słabo No, ale to były jeszcze czasy kiedy PS5 było relatywnie mało na rynku, a to był tytuł PS5 only. Demonsy i Ratchet też bez szału. A te dane to z tego co wyczytałem to gdzieś do lutego 2022, stąd też nie ma choćby Forbidden West na tabelce. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 20 grudnia 2023 Opublikowano 20 grudnia 2023 Ja się zastanawiam jak się mają przepisy UE w sprawie odsprzedawania fizycznych rzeczy, które są w naszym posiadaniu zdobyte drogą zakupu. Przecież to chyba nielegalne w Europie, aby nie móc sprzedać rzeczy, za która się zapłaciło. SONY w tej generacji coraz bardziej się odkleja od rzeczywistości. Cytuj
Ara10R 0 Opublikowano 22 grudnia 2023 Opublikowano 22 grudnia 2023 Witam , nie jestem ogarnięty w temacie ale chciałbym zakupić bezprzewodowy zestaw klawiatury i mychy do PS5 ? Czy są zestawy które gwarantują że pogram w Wiedźmina , Reda Red 2 itd ? Dzięki i pozdrawiam 2 Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 22 grudnia 2023 Opublikowano 22 grudnia 2023 Bardzo niewiele gier obsługuje myszkę i klawiaturę. W internecie łatwo znaleźć listę. Cytuj
GearsUp 195 Opublikowano 22 grudnia 2023 Opublikowano 22 grudnia 2023 W dniu 11.12.2023 o 20:58, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał: Ps5; lekka modyfikacja, z której ogólnie jestem udany. Zewnętrze dość dobrze reaguje na specyficzną ,,sklejkę" skina z grafikami na pady i konsolę z Uniwersum Dragon Ball; wersja ,,z napędem". Gadżet zamówiony na ,,Ali"; koszt około 40 zł, bez zapłaty za transport. Skąd to wysłali... dla mnie to nieistotne. Chiny, Wietnam, centrum dystrybucji... mniejsza o to. ,,Skin" jest pokryty od wewnątrz dość dobrym klejem: odkleisz nawet za 5 godzin, tak jakbyś nakleił materiał na sprzęt przed kilkoma sekundami! Odklejka i aplikowanie - łatwość i bezproblemowość! Jedyny, malutki minusik Skina: bardzo, bardzo powoli aplikować na pada czy konsolę - źle zamocujesz robi się fałd albo ,,balon" z powietrzem i trzeba to robić ponownie. Jakość nadruku z mojego Skina: 5+, intensywność kolorów i ostrość szczegółów nadruku: 5+. Morda się w miarę cieszy... No i jest Goku i Shen Long. Zajebiście to wygląda, nie daj sobie wmówić, że jest inaczej. Jeszcze ogarnij sobie do tego jakieś figurki ze świata DB. Coś takiego w Perfect Blue mieli albo ewentualnie wersja budżetowa 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 https://comicbook.com/gaming/news/god-of-war-games-ps5-remaster-release-rumor/ Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 A Wstąpienie? Niech się nie wygłupiają wydając bez tego. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 (edytowane) Raczej nie samo Wstąpienie, a wszystkie 6 części, łącznie z tymi dwoma z PSP. No chyba, że to jakieś remake'i, to wtedy bym zrozumiał jeszcze. Edytowane 24 grudnia 2023 przez KrYcHu_89 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 Ty umiesz czytać? Wyraźnie jest powiedziane/napisane że oryginalna trylogia a o Wstąpieniu jest wzmianka tylko że raczej na pewno nie wchodzi w skład jeśli ta plota jest prawdziwa Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 Już by dali całość, a nie tak znowu pokracznie. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 1 minutę temu, Figuś napisał: Ty umiesz czytać? Wyraźnie jest powiedziane/napisane że oryginalna trylogia a o Wstąpieniu jest wzmianka tylko że raczej na pewno nie wchodzi w skład jeśli ta plota jest prawdziwa Mowie, że powinni zremasterować wszystkie, a nie tylko 3 z 6 części... odnośnie posta @Square który wspominał, że powinni dodać Wstąpienie. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 wszystkich na raz nie zremasterują, na PS3 też były dwie kolekcje HD z premierami w różnych odstępach czasu i jedno jest też zależne od drugiego, jak og trylogia się dobrze sprzeda to pewnie też zrobią części z PSP i Wstąpienie Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 2 minuty temu, Figuś napisał: wszystkich na raz nie zremasterują, na PS3 też były dwie kolekcje HD z premierami w różnych odstępach czasu Tak, zobaczymy, co tam wymyślą. OG trilogy - zawsze trochę mnie śmieszy takie stwierdzenie (jak w tej plotce), bo ja tam zawsze widzę 6 gier, ale wiadomo, że to tylko spiniffy, jednak mocno powiązane i tworzą jedną grecką calość. W sumie jedynka tylko zremasterowana to byłoby na 2023 chyba trochę mało, jakby tak remake walnąć pierwszej części, to by było coś no marzyć można, czas pokaże:). Trochę samo DLC do Ragnaroka (Valhalla) zresztą mrugało okiem do młodego Kratosa. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 Wstąpienie imo było grą wydaną na siłę, wiele rzeczy tam nie zagrało, jedyna część do której po jednokrotnym ukończeniu nie wróciłem Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 Teraz, Figuś napisał: Wstąpienie imo było grą wydaną na siłę, wiele rzeczy tam nie zagrało, jedyna część do której po jednokrotnym ukończeniu nie wróciłem Gorsza część, ale jednak ostatnia i najnowocześniejsza (no właściwie to samo co 3) co ciekawe właśnie ona chyba nie ma nawet natywnej wersji PS4, a GOW III miał:/. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 1 godzinę temu, Figuś napisał: Wstąpienie imo było grą wydaną na siłę, wiele rzeczy tam nie zagrało, jedyna część do której po jednokrotnym ukończeniu nie wróciłem Mi tam mnóstwo rzeczy siadło i w rankingu Godów jest na drugim miejscu za dwójką. 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 Trojka to juz dobrze na ps4 wyglądala. To w 4k chyba poprzeczkę podniosą jeszcze wyżej Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 (edytowane) Ja tam bym wolał ograć Wstąpienie ponownie, niż przekombinowaną trójkę, która siada po walce z Kronosem totalnie. Ale jedyneczke i almighty dwójeczke z przyjemnością sobie pykne Edytowane 24 grudnia 2023 przez Szermac Cytuj
Ryuk 1 479 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 4 hours ago, Figuś said: https://comicbook.com/gaming/news/god-of-war-games-ps5-remaster-release-rumor/ Biorac pod uwage zrodlo tej plotki szanse sa male. ten sam typ twierdzil, ze bloodborn remaster/pc port istnieje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi