Pix 902 Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Robiłem wlaśnie na tej stronie, którą wrzuciłeś. Dostałem też numer sprawy na maila razem z informacją, że w ciągu 48 godzin zgłosi się do mnie ktoś z działu obsługi klienta, ale minęły już 3 dni i dalej cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Jak się nie odezwą jutro to dzwoń albo pisz do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Nie wiem czy jest sens tworzyć osobny temat, więc info zamieszczam tutaj. Nowy ex third party na Sonkę. Co prawda od twórców kiepskiego Quantum Error, ale kowboje i dinozaury? No nie mogę obok tego przejść obojętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 23 godziny temu, Pix napisał: Pytanie do Was Panowie. Jak wygląda zwrot kosztów przy ps store? Przez przypadek wrzuciłem do kosza więcej niż chciałem. Oczywiście niczego nie pobrałem, bo podobno po pobraniu gry szansy na zwrot środków nie ma. Wypełniłem jakiś gównoformularz na stronie sony, ale od 3 dni cisza. W ogóle jest jakiś sens próbować, czy zostałem olany i muszę się pogodzić, że wydałem kasę na jakiegoś crapa? No i zwrot hajsu do portfela a nie na konto bankowe. To jest trochę przegięcie bo powinni zwracać kasę na konto bankowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 10 godzin temu, Brolin napisał: Nie wiem czy jest sens tworzyć osobny temat, więc info zamieszczam tutaj. Nowy ex third party na Sonkę. Co prawda od twórców kiepskiego Quantum Error, ale kowboje i dinozaury? No nie mogę obok tego przejść obojętnie. Przecież to wygląda jak gówno Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 1 godzinę temu, Ma_niek napisał: Przecież to wygląda jak gówno Trudno nie zauważyć. Co nie zmienia faktu, że kowboje i dinozaury Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 13 godzin temu, mitra napisał: No i zwrot hajsu do portfela a nie na konto bankowe. To jest trochę przegięcie bo powinni zwracać kasę na konto bankowe. Zwracają na konto bankowe jeśli zapłacono z konta. Jeśli konto było zasilone zdrapkami to zwracają tylko na psn. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Jeszcze ktoś kupuje stacjonarne konsole w Jp jednak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia A pierwszy rok gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia (edytowane) 13 minut temu, Square napisał: A pierwszy rok gdzie? https://twitter.com/GameDataLibrary podaje zawsze od Year 2 :D. Year 2 ma też w sobie chyba "premierę" czyli miesiąc z 2020 Tutaj 2 rzeczy, popyt na PS5 był zawsze, tylko po prostu nie było konsol w sklepach, pojawiły się normalnie dopiero w 2023 roku. Edytowane 12 Stycznia przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 1 godzinę temu, adasiulko napisał: Zwracają na konto bankowe jeśli zapłacono z konta. Jeśli konto było zasilone zdrapkami to zwracają tylko na psn. To dziwne, bo ja jakiś czas temu zwracałem zakup i zamiast dostać pieniądze na konto to dostałem do portfela. Płaciłem podpiętą kartą bankowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 8 godzin temu, mitra napisał: To dziwne, bo ja jakiś czas temu zwracałem zakup i zamiast dostać pieniądze na konto to dostałem do portfela. Płaciłem podpiętą kartą bankowa. Na PS5 nie testowałem, na PS4 tak. Kupiłem grę w preorderze, płaciłem kartą. Przed premierą chciałem anulować zakup, gry nie ściągałem na dysk, rozmawiałem z konsultantem, wszystko poszło bez problemów. Kasa wróciła na konto. Wiem, że jak ktoś zasilał zdrapkami to nie ma mowy o zwrocie na konto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Pytanie: jeśli z powodu braku miejsca usunę z dysku PS5 grę Horizon 2 to czy usunę również sejwy? Dodam, że nie mam wykupionego PS Plus Essential tylko kumpel z którym trzymam sztamę. Ja korzystam z jego plusa, a on z gier cyfrowych, które kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Sejwy są przechowywane osobno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qwax9 0 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Witam. Od jakiegoś czasu mam problem z internetem. Prędkość pobierania jest 800mb/s, a przesyłania 5-15mb/s przez co w każdej grze mam odczuwalne opóźnienia. Wcześniej wszystko było okej. Na innych urządzeniach prędkość przesyłania również jest wysoka. Tylko na ps5 tak słabo to wygląda. Kabel czy wifi nie ma różnicy. Jaki może być powód? Co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 259 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia (edytowane) Jaki masz Typ NAT? To jest informacjach o połączeniu. Powinno być 2. Edytowane 26 Stycznia przez dominalien Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 16 minut temu, qwax9 napisał: Prędkość pobierania jest 800mb/s, a przesyłania 5-15mb/s Jeżeli odnosisz się do tego co się wyświetla w teście połączenia to tym się nie sugeruj. Nie pamiętam kiedy na wysyłaniu pokazało mi poprawne wartości. Jak chcesz to zweryfikować, to udostępnij jakiś film np na YT i porównaj z jaką prędkością leci, a jakiego masz neta normalnie. W zależności od gry, różne czynniki mają wpływ na jakość połączenia, czy ludzie się łączą przez wifi, jakość neta czy jest stabilny, sam kod sieciowy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 29 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Jeżeli się potwierdzi, to będzie jedno z lepszych SoP. Szkoda tylko że brak Stellar Blade. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Coś się niby robi z uniwersum Metro? Nice. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 10 minut temu, messer88 napisał: Coś się niby robi z uniwersum Metro? Nice. VR 23 minuty temu, YETI napisał: Jeżeli się potwierdzi, to będzie jedno z lepszych SoP. Szkoda tylko że brak Stellar Blade. Z deka za dużo jak na jedno SoP, to nawet Showcase'y były mniejsze do tej pory :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Dawać tego Sajlenta bożego Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Mistrzowie z Krakowa pokażą klasę. Drugie najlepsze studio w Polsce, przypominam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Sh2 i DS2 jeśli będą na ten rok to będzie niezwykle przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Drugie najlepsze studio w Polsce, przypominam. Pierwsi Teyon? Też z KRK Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 719 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Dawać Death Stranding 2 pod tegoroczną choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi