Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Macie jakiś inny pomysł na odzyskanie starego konta PSN niż infolinia playstation polska? W sumie po 2 godzinach czekania w kolejce na telefonie kurwica mnie wzięła. Nie, niestety nie pamiętam jaka date urodzenia podałem te 15 lat temu, pewnie jakaś z dupy i nie mogę hasła zresetowac:frog: Chatboty zagraniczne na supporcie nie pomogą, bo odsyłają na polski support.

Opublikowano
3 hours ago, krzysiek923 said:

Jak nie znasz hasła, maila, daty urodzenia to nie ma szans.

Znam maila, mam do niego dostęp i znam nazwę konta ;)

Opublikowano

No to musisz atakować wsparcie, nic tutaj nie wykombinujesz.

Opublikowano
9 godzin temu, YETI napisał:

Szkoda tylko że brak Stellar Blade.

Będzie, więc przynajmniej coś ciekawego pokażą.

Opublikowano
1 hour ago, Square said:

No to musisz atakować wsparcie, nic tutaj nie wykombinujesz.

No nic, będzie najwyżej jak w Bundych, jak Al dzwonił po części do Dodge'a :kaz:

Opublikowano

Obstawiam również pierwszy trailer dlc do Eldena.

Opublikowano

Wątpię, jeżeli ostatnio coś From publikowało to raczej na eventach Xboxa. Chyba że coś mi się pokiełbasiło. ;)

Opublikowano

Premiera według leakow zapowiedzi padów do xboxa pod koniec Lutego, na pokazie ostatnim nic nie było więc może może - bardzo dobry moment na pokaz imo.

Opublikowano

image.thumb.png.e68232fe1480c6d6241f82dab2828e4e.png

Jak to się sprawdzi z tym Silent Hill: Short Message to jajebie

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

Jeżeli wszystkie leaki by się sprawdziły, to raczej nie powinni tego nazywać SoP, tylko PS Showcase, zresztą zwał jak zwał, niech coś dowiozą :). 

Opublikowano

Dawać to Stellar blade, ile mozna czekać na goty dekady :nosacz:

Opublikowano

Za wcześnie na zapowiedź PRO jeżeli konsola jest planowana na jesień. To by im skanibalizowało sprzedaż obecnych modeli.

Opublikowano
7 minut temu, Alpha Trion napisał:

To jest ten even gdzie PRO zapowiedzą ? 

Nie. Event z pro będzie w czerwcu i premiera z gta6 w bundlu wiosna 25.

Opublikowano
13 minut temu, jimmyyy8 napisał:

Za wcześnie na zapowiedź PRO jeżeli konsola jest planowana na jesień. To by im skanibalizowało sprzedaż obecnych modeli.

Czy ja wiem, zależy jaki nakład sobie zrobili ze slimką. Pro moze być produkowana jednocześnie obok slimki i nie sabotować tańszego modelu. A prosiak pewnie wywali sobie cene również wyższą na premierę. Ciekawe jak będzie z gabarytami.