addhoc 65 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Niestety 2025, szkoda, ale zapowiada się pysznie. Ronin spoko, Dragon’s Dogma też ale ten Silent Hill 2 no nie wiem…czuję kiszkę. Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Dziwie się, że nie dali żadnego trailera Granblue, zbiera dobre oceny i jest konsolowym exem Na nadmiar gier nie narzekają Cytuj
oFi 2 492 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Jakieś dialogi, randomowe sceny i postacie, randomowa fabuła ale hej - będzie chodzenie po bezdrożach i rzucanie kupą. Kojima bez hamulców to jak Nolan w tenet - nikt krwa nie wiedział o co chodzi po obejrzeniu filmu 4 Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Nadal nie mogę rozchodzić z tego SH2 XD Nie wiem, co tam blobery robią, ale mogli sie nie porywać z motyką na słońce i zostaną zjedzeni. Kurwa, to już Medium wyglądało i ruszało lepiej XD 1 Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Death Stranding 2 Jak oszlifują formułę z jedynki i fabuła nie odleci za bardzo to będzie P E T A R D A Cytuj
Paolo de Vesir 9 221 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia DS2 najmocniejszy punkt prezentacji. Gry na które czekałem takie se, bo SH2 wygląda niestety pokracznie , a project eve to Automata. Jedno jest pewne - nie ma obecnie lepszego silnika niż Decima. Przecież to jak wygląda DS2 to coś niesamowitego. Cytuj
KrYcHu_89 2 374 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia (edytowane) Trzeba przyznać, ten pokaz był dobry, luty, marzec i kwiecień po jednej dużej grze na wyłączność, wielki Kojima na 2025, SH2 niewiadoma kiedy (no niestety tutaj oczekiwania nie będą wysokie co do gameplayu może być 6/10), pewnie listopad 2024, Short Message do ogrania teraz, Judas dobrze się zapowiada. I to są gry bez udziału FIRST PARTY, pytanie co z terminarzem po kwietniu/maju. Edytowane 31 stycznia przez KrYcHu_89 Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 1 minutę temu, Alpha Trion napisał: Ta, dokładnie, nie wiem po co to Pro mają ogłaszać jak te gierki to moja pralka by wyświetliła Kurwa zapomnialem ze przeciez prosiaki nadchodza xDDDDDD No jeszcze do gta6 to moze bym zrozumial bo co r* to r* ale reszte tego gowna laptop z biedry do odebrania za naklejki pociagnie. Nadal XSS najbardziej optymalny sprzet tej generacji Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Moze bloober to robia te mobilke? Te zaklocenia obrazu jak z kazdej ich gry xD Cytuj
agst 138 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Stellar blade zdecydowanie najlepszy z całego pokazu. W DS1 nigdy nie gralem, za dziwna ta gra sie dla mnie wydaje, nie wiem, może kiedyś w końcu sprawdze. Ciekawi mnie nowe podejście do czegoś podobneho do MGSa. Oby to nie byl MGS tylko coś nowego w podobnym stylu Cytuj
Pupcio 18 612 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Coś pięknego te nowe tereny nie wiedziałem że po islandii z jedynki może być jeszcze lepiej Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 31 stycznia Autor Opublikowano 31 stycznia Bardzo dobre SoP. Stellar, Ronin, Judas, dwa Silenty, w to chce zagrać. Dodać jeszcze FFVII Rebirth za rogiem, jest świetnie Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Rozczarowania nie ma, w zasadzie to nie pamiętam takiego fajnego pokazu Sony. Stellar Blade to jest Day One Deluxe Edition ze strojem z wiązaniami po bokach xDDD Silent Hill the Short Message mnie zaspokoi i będzie srane w pory zaraz. Ronina to bym się wstydził pokazywać. Bloobery co odwalili z tymi pielęgniarkami i walką to ja pierdole xDDD Death Stranding 2 cudeńko Cytuj
Donatello1991 1 439 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Tu już powinna być jakaś bomba od first party na jesień zapowiedziana. Skonczy się bez. Cytuj
Paolo de Vesir 9 221 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Swoją drogą, to Metro wygląda jak prawdziwe AAA na VRa. Aż się podjarałem, może być dla PSVR2 bym czym było swojego czasu Alyx. Cytuj
KrYcHu_89 2 374 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Teraz, Szermac napisał: Rozczarowania nie ma, w zasadzie to nie pamiętam takiego fajnego pokazu Sony. Stellar Blade to jest Day One Deluxe Edition ze strojem z wiązaniami po bokach xDDD Silent Hill the Short Message mnie zaspokoi i będzie srane w pory zaraz. Ronina to bym się wstydził pokazywać. Bloobery co odwalili z tymi pielęgniarkami i walką to ja pierdole xDDD Death Stranding 2 cudeńko Tak się robi właśnie pokaz 6/6, Krychu i PPE approved :D. Idę grać w Silenta xD. Cytuj
Figaro 8 279 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Ten gitarowy ninja z DS2 bardzo spoko. Cytuj
Daddy 4 241 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Tragedia, gry wyglądające jak z ps3 i ps4, jedynie ds2 wygląda spoko ale wyjdzie pewnie za dwa lata. 4 Cytuj
Donatello1991 1 439 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Teraz, bisoner napisał: Co to może być? Gran Turismo Horizon w Kolumbii. Cytuj
bisoner 102 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Nie bez powodu to pokazali a gogle nic nie podpowiada. Moze to tytul tego nowego projektu Kojimy? Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Ds2 król. Jedynkę ograłem i nie wiem o co chodziło. Po tym trailerze widzę, że jeszcze bardziej będzie to popierdolone. Coś pięknego. Rozczarowanie silent i ronin....silent drewienko, a ronin upośledzony Batman w Japonii. Reszta spoko giereczki się zapowiadają. Cytuj
oFi 2 492 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia japyerdole, ale dać takiego samego typka co był w Sekiro + identyczny zestaw ruchów to już trzeba być bezczelnym xddddddddddddddddd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź