Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moi kochani  - ma ktos z Was tutaj juz Slimke? Chcialbym sie dowiedziec jak sie sprawuje? Prosze o komentarze czy warto sie przesiasc z faciorka :lapka:

Opublikowano
11 minut temu, Figaro napisał:

Neil Druckmann potwierdził, że Last Of Us dostanie jeszcze jedną, finalną odsłonę. Ale ich następny projekt to nowe IP. Trochę eksajt.

To do zobaczenia za jakieś sześć lat na nowe IP o ile go po drodze nie skasują :dry::facepalm:

Opublikowano

Czyli nowe ip crossgen a tlou 3 też crossgen ale na p6/ps7:wujaszek: Myślałem że boss sony mówił przed startem tej generacji że ogarną dauna z tymi zapowiedziami gier 20 lat do przodu ale widze jest z tym stabilnie

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

Czyli nowe ip crossgen a tlou 3 też crossgen ale na p6/ps7:wujaszek: Myślałem że boss sony mówił przed startem tej generacji że ogarną dauna z tymi zapowiedziami gier 20 lat do przodu ale widze jest z tym stabilnie

Przecież oficjalnie to nic nie jest zapowiedziane.

Opublikowano

W przypadku ND nie minęły 4 lata od premiery TLOU2 i można się śmiać z remake'u jedynki i remastera dwójki ale przynajmniej coś się tam dzieje, bardziej mnie zastanawia sytuacja w Bend gdzie od premiery Days Gone zaraz minie 5 lat a o nowym projekcie tylko ploty krążą. Sucker Puch też powinno być na ostatniej prostej z Ghost of Tsushima 2 a nic nie słychać (tutaj może chodzi o deal z Roninem który by kompletnie przepadł jeśli Ghost 2 został by zaprezentowany). Jest wiele studiów Sony które nic nie wydały na PS5 a przecież już leci 4 rok tej konsoli, jak to będą bardzo dobre gry to jeszcze pół biedy, gorzej jeśli okaże się że jakiś team klepał przez 5 lat gierkę 7/10.

Opublikowano
14 godzin temu, MEVEK napisał:

Moi kochani  - ma ktos z Was tutaj juz Slimke? Chcialbym sie dowiedziec jak sie sprawuje? Prosze o komentarze czy warto sie przesiasc z faciorka :lapka:

Nie ma to sensu chyba ,że chcesz fata dać dziecku. Ja ze slimki jestem zadowolony. 

Opublikowano
Godzinę temu, Ukukuki napisał:

Nie ma to sensu chyba ,że chcesz fata dać dziecku. Ja ze slimki jestem zadowolony. 

Mocą to jest to samo czy moze słabsza jest ? I jak pracuje chłodzenie. Słychać wentylator podczas katowania grami aaa?

Opublikowano

Te konsole bez napędów to jest taka yanuszeriada że aż żeby bolą.

Po co obniżyć cene konsol, zrobią półprodukt by ludzi myśleli ze mają fajna konsolę na półce :sonkassie:

• beka z typa 1
  • Minusik 1
Opublikowano
13 minut temu, Figuś napisał:

jak masz wspólne konto w banku to jak najbardziej widzi XD

W takim przypadku już dawno wylecialbym przez zamknięte okno wraz z całą swoją małą biblioteczką:kekw:

Opublikowano
Godzinę temu, Kafaresko napisał:

Jedyna porządna zaleta digitali: żona nie widzi ilości gier jakie kupujesz 

Przecież to taka sama konsola tylko nie włożysz do niej płytki z przenośną licencją