Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego 21 minut temu, YETI napisał: Hi-Fi Rush i Sea of Thieves będą prawdopodobnie pierwszymi grami, ktorymi microsoft wyda na PS5. Nie będą - Microsoft na PlayStation wydał już Psychonauts 2 i szereg Minecraftów. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Sea of thieves na plus, przyda się więcej nowych graczy. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Za jedyne 339 zł, bo nie może odbiegać od reszty. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Moi kochani - ma ktos z Was tutaj juz Slimke? Chcialbym sie dowiedziec jak sie sprawuje? Prosze o komentarze czy warto sie przesiasc z faciorka Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Neil Druckmann potwierdził, że Last Of Us dostanie jeszcze jedną, finalną odsłonę. Ale ich następny projekt to nowe IP. Trochę eksajt. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego 11 minut temu, Figaro napisał: Neil Druckmann potwierdził, że Last Of Us dostanie jeszcze jedną, finalną odsłonę. Ale ich następny projekt to nowe IP. Trochę eksajt. To do zobaczenia za jakieś sześć lat na nowe IP o ile go po drodze nie skasują Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Ma koncept na razie. To wszystko. No, ale bankowo będzie. Pewnie pod koniec generacji. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Ale dowalili newsem, w ogóle nie było wiadomo, że Part 3 powstaje. 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Czyli nowe ip crossgen a tlou 3 też crossgen ale na p6/ps7 Myślałem że boss sony mówił przed startem tej generacji że ogarną dauna z tymi zapowiedziami gier 20 lat do przodu ale widze jest z tym stabilnie Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego 8 minut temu, Pupcio napisał: Czyli nowe ip crossgen a tlou 3 też crossgen ale na p6/ps7 Myślałem że boss sony mówił przed startem tej generacji że ogarną dauna z tymi zapowiedziami gier 20 lat do przodu ale widze jest z tym stabilnie Przecież oficjalnie to nic nie jest zapowiedziane. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego A za kilka lat trylogia tlou remastered. Niech zdechnie to ND. 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego 15 minut temu, messer88 napisał: A za kilka lat trylogia tlou remastered. Niech zdechnie to ND. No pewnie. Chwala Gaasom. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego No tak potężne singlowe studio co nawet jednej gry jeszcze nie zrobili przy tej generacji. A nie czekaj były jakieś 2 nowości. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego A potem placz jak przy Rocksteady. Oni się chociaż w porę z frakcji wycofali i myślę że warto czekać na ich singlowe gry. Takim tokiem myślenia to po chuj gta6. Niech zdechnie Rockstar. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego W przypadku ND nie minęły 4 lata od premiery TLOU2 i można się śmiać z remake'u jedynki i remastera dwójki ale przynajmniej coś się tam dzieje, bardziej mnie zastanawia sytuacja w Bend gdzie od premiery Days Gone zaraz minie 5 lat a o nowym projekcie tylko ploty krążą. Sucker Puch też powinno być na ostatniej prostej z Ghost of Tsushima 2 a nic nie słychać (tutaj może chodzi o deal z Roninem który by kompletnie przepadł jeśli Ghost 2 został by zaprezentowany). Jest wiele studiów Sony które nic nie wydały na PS5 a przecież już leci 4 rok tej konsoli, jak to będą bardzo dobre gry to jeszcze pół biedy, gorzej jeśli okaże się że jakiś team klepał przez 5 lat gierkę 7/10. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego 14 godzin temu, MEVEK napisał: Moi kochani - ma ktos z Was tutaj juz Slimke? Chcialbym sie dowiedziec jak sie sprawuje? Prosze o komentarze czy warto sie przesiasc z faciorka Nie ma to sensu chyba ,że chcesz fata dać dziecku. Ja ze slimki jestem zadowolony. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Godzinę temu, Ukukuki napisał: Nie ma to sensu chyba ,że chcesz fata dać dziecku. Ja ze slimki jestem zadowolony. Mocą to jest to samo czy moze słabsza jest ? I jak pracuje chłodzenie. Słychać wentylator podczas katowania grami aaa? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego To dokładnie taka sama konsola tylko odchudzona. 1 1 Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Pany jest możliwość dokupienia do podstawowego digitala napędu optycznego? Czy to tylko do tych slimów Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Te konsole bez napędów to jest taka yanuszeriada że aż żeby bolą. Po co obniżyć cene konsol, zrobią półprodukt by ludzi myśleli ze mają fajna konsolę na półce 1 1 Cytuj
Kafaresko 37 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Jedyna porządna zaleta digitali: żona nie widzi ilości gier jakie kupujesz 3 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego jak masz wspólne konto w banku to jak najbardziej widzi XD Cytuj
Rash 240 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego 13 minut temu, Figuś napisał: jak masz wspólne konto w banku to jak najbardziej widzi XD W takim przypadku już dawno wylecialbym przez zamknięte okno wraz z całą swoją małą biblioteczką Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Godzinę temu, Kafaresko napisał: Jedyna porządna zaleta digitali: żona nie widzi ilości gier jakie kupujesz Przecież to taka sama konsola tylko nie włożysz do niej płytki z przenośną licencją Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi