Mejm 15 255 Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 58 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Można powiedzieć, że znasz serię . Tam bylo tez "gra" ale wybrales akurat to slowo, ktore pasuje ci do narracji. 55 minut temu, Homelander napisał: Zupełnie inny klimat, zupełnie inny setting, zupełnie inny feeling gier. No wspólnego mają to, że się strzela. Tak jak Burnout i Gran Turismo mają wspólne to, że są samochody. To, ze w gow jest kosmos a w uncharted dzungla nie zmienia faktu, ze w obu podstawa do przezycia w sekcjach strzelankowych jest kitranie sie przyklejonym za oslona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 1 minutę temu, Mejm napisał: w obu podstawa do przezycia w sekcjach strzelankowych jest kitranie sie przyklejonym za oslona. no nie do końca bym powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Juz w pierwszej scenie i potem przez cala gre te ustawione pudla i kamole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 1 hour ago, Mejm said: Juz w pierwszej scenie i potem przez cala gre te ustawione pudla i kamole. Wiesz, (pipi)ę głupoty zapewne częściej niż inni użytkownicy tego forum. Zdarza się każdemu. Po prostu trzeba się wycofać i tyle, a nie iść w zaparte jak kolejne osoby Ci piszą, że no nie do końca jest jak twierdzisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Poki co to tylko ty piszesz, ze nie widzisz podobienstwa w mechanice kitrania sie za pudlami w u1. Nawet jesli masz jak na tacy podany filmik, wystarczylo kliknac play, nawet timestampa zrobilem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego człowieku, poza kitraniem mechanicznie te gry mają mało wspólnego ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego No w GTA 5 też się chowasz za pudłami. Klon Gearsów? No i nie tylko ja piszę, że to zupełnie inne gry właściwie pod każdym względem Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Untated, to miks strzelania, skakania i zagadek - każda część, a gearsy to strzelanki od murka do murka. Inne gry, jedynie ich rdzeń jest ten sam, czyli samo pif paf. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 3 godziny temu, Mejm napisał: Juz w pierwszej scenie i potem przez cala gre te ustawione pudla i kamole. ta zdauniona animacja drejka, która była wytykana w CW przez 5 lat aż do premiery czwórki gdzie zrobili to w końcu dobrze xdddddddddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Remaster U1? 2 i 3?? Rzygi. Sony na prawdę tak bardzo nie ma pomysłu na siebie? Prędzej już grałbym w jakiś Motorstorm, Resistance czy Genji. Kurcze, nowy Killzone, stary Killzone 1 i 2 i 3. Heavenly Sword , Infamous. Przecież to są marki, które podniosły Sony z kolan przy fatalnym starcie 7 generacji konsol, dzisiaj równie dobrze mogliby robić kolejne części, lub rebooty tych serii i chyba wszyscy by się ucieszyli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 502 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Studia tych gier robią nowe rzeczy, od remasterów jest ND i klepią te lepsze werjse. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Oj tak, reboot Killzone to coś co bym chętnie zobaczył. Samo universium jest fantastyczne i taka poważna, brudna strzelanka bez durnych skryptów rodem z CoD WW2 to takie moje ciche marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 7 minutes ago, Homelander said: Oj tak, reboot Killzone to coś co bym chętnie zobaczył. Samo universium jest fantastyczne i taka poważna, brudna strzelanka bez durnych skryptów rodem z CoD WW2 to takie moje ciche marzenie Przecież Killzone było oskryptowane jak mało która strzelanka Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 5 minut temu, Homelander napisał: Oj tak, reboot Killzone to coś co bym chętnie zobaczył. Samo universium jest fantastyczne i taka poważna, brudna strzelanka bez durnych skryptów rodem z CoD WW2 to takie moje ciche marzenie Śmieszne trochę, że ND trzepie remasterki i nawet remake'i co generacje, a Killzone i Resistance w ogóle niedostępne do pogrania na PS5 (poza kilkoma wyjątkami jak Shadowfall i Liberation). Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 11 minutes ago, Czoperrr said: Przecież Killzone było oskryptowane jak mało która strzelanka Nie mam nic przeciwko skryptom. Te z Modern Warfare 2019 były bardzo fajne. Napisałem wyraźnie, że chodzi mi o durne skrypty. Te z WW2 sprawiły, że czułem totalną żenadę i rzuciłem grę w diabły Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Xboxy jak się wymiksuja z konsol to sony nic już nie będzie musialo robic Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego i też wtedy przestanie robić konsole... Spoiler XD Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Ma ktoś tutaj (ktoś na pewno xd) premierowe PS5, albo z okolic premiery? Ciekawi mnie, czy po takim czasie pracuje głośniej, niż na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Pracuje tek samo jak na premierę, regularnie czyszczona, kurze odsysane przez otwory do tego stworzone w obudowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Mam od premiery - pracuje tak samo. Pad nadal dziala wzorowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Pytam, bo w sumie w pecetach jest tak, że ciekły metal i tak traci właściwości i trzeba wymieniać, bo wysycha pod wpływem wysokich temperatur, a tutaj w konsoli to jest dobrze obudowane i szczelne, tak, żeby ten ciekły metal nie miał prawa się wydostać poza APU. Od początku byłem ciekaw jak top się sprawdzi, ale z tego co piszecie to wygląda dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Mam od premiery i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza
OldMuffin 11 Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Od premiery, digital, zero czyszczenia, cała stoi zakurzona i śmiga jak nowa. Pad tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Jak wygląda sytuacja z gwarancją od Sony jeśli kupi się pleja w Niemczech? Mamy normalnie dwa lata w PL? I czy da się odesłać sprzęt do naszego serwisu czy trzeba się bujać do Niemiec jakby coś się działo? Cytuj Odnośnik do komentarza
drVanSteiner 1 Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Sony jako producent nie daje 2 lat gwarancji a 1 rok.W polskich sklepach jest jeszcze gwarancja z tytułu rękojmi, która jest określona ustawą na 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi