Kafaresko 37 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Jedyny sposób na przesunie, to odpalenie gry i wtedy wskakuje na 1. Miejsce, więc odpal w kolejności jaka chcesz ustawić, aż do kolejnego odpalenia którejś gry ze środka 2 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego 3 godziny temu, Kafaresko napisał: Jedyny sposób na przesunie, to odpalenie gry i wtedy wskakuje na 1. Miejsce, więc odpal w kolejności jaka chcesz ustawić, aż do kolejnego odpalenia którejś gry ze środka Ciekawe ile programistów wywalili z tego sony ostatnimi laty, że nikt nie dba aktualnie za User Experience, który jednak jest ważnym aspektem użytkowania konsoli. 3 Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Mam nadzieję, że nawet w Sony programiści nie odpowiadają za UX. Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Pierwszy tweet gorszy niż same zwolnienia, bo to oznacza, że teraz niektóre studia zaczną pracę od zera. Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Twisted Metal jednym z kolejnych tytułów, które poszły do kosza, 900 osób poleciało do zwolnienia w Sony: Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego 25 minut temu, ASX napisał: Najpierw odgórnie podjęli decyzję o GAAS, a teraz odbijają w drugą stronę i znowu odgórnie podejmują decyzję za studia? Powodzenia życzę Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Godzinę temu, SnoD napisał: Pierwszy tweet gorszy niż same zwolnienia, bo to oznacza, że teraz niektóre studia zaczną pracę od zera. Jak mieli wydawać same GAAS-y, to lepiej żeby kurwa upadli. Ja chcę gry z singlem + ewentualnie multi, a nie co chwilę jakieś sezony, które trzeba grindować non stop żeby coś odblokować. 1 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Doczekam się gierki na miarkę Vigilante? No ni chuja, bo już Twisted Metal skasowali, co za kurwa paciuloki. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Coś mi się zdaje że ten audyt Bungie odnośnie GaaSów nie przebiegł pomyślnie u paru ekip i zostały tylko te gry które mają jakieś szanse na sukces. Ile właściwie z tych wszystkich GaaSów jest jeszcze w produkcji? Fairgames, Concord i Horizon Multiplayer? Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Wydali by gierkę w skali Twisted Metal Black tylko w PS Store i fani byliby zadowoleni. A tak to brali sie pewnie za wielka gre usluge i od poczatku nie mieli szans. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Nie ma co się oszukiwać. Sony szuka hajsu gdzie się da. Jakby apple wjechalo ze swoją konsolą i połączyło swój arcade apple z grami od 3rd party, to jest raczej po nich. Nawet stworzyli by sobie vision pro dla konsumenta konsolowego jakby chcieli razem z grami ze steama. 4 Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego I po co powstawał ten serial Twisted Metal? Bezsensu. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Skasowali grę usługę. No ależ smuteczek Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego 47 minut temu, Lukas_AT napisał: I po co powstawał ten serial Twisted Metal? Bezsensu. Dla stakeholderow Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Aktywował ktoś ten klucz dostępu? Jak to działa dokładnie? Aktywuje się potem w apce playstation czy jest jakaś osobna apka do tego? Zastanawia mnie po prostu gdzie trzeba kliknąć, żeby zalogowało, bo Sony nie ma chyba apki od tego bezpośredniej. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego (edytowane) 5 godzin temu, Homelander napisał: Skasowali grę usługę. No ależ smuteczek Skasowali kultową markę z czasów pierwszego PlayStation, która akurat nadawała się na grę usługę. Gdy kiedyś grałem w Twisted Metal 2 moim marzeniem było właśnie by każdy pojazd był sterowany przez innego gracza. Potem było wyszło Twisted Metal: Black Online, ale wtedy to ja jeszcze neta nie miałem, a także nie miałem pojęcia, że Twisted Metal Black: Online i Network Adapter do PS2 w ogóle istnieją - tak więc ten rozdział ominąłem. W końcu wyszło Twisted Metal na PS3 z pełnoprawnym trybem sieciowym. Ten niestety od początku mial problemy. Dołączenie do serwera często graniczyło z cudem przez jakieś błędy. Tryb zresztą umarł bardzo szybko, mimo że gra nie była zła. Tak więc mocno liczyłem na jakąś nowa odsłonę. Serial tylko pobudził nadzieję, ale nic z tego nie wyszło. Dla mnie wielki smuteczek. Edytowane 28 lutego przez Lukas_AT Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Ja też grałem w Twisted Metal na pierwszym Playstation. I bierze mnie obrzydzenie jak pomyślę, że do gry dodaliby płatne gównoskiny, season passy i, oczywiście, ufortnitowiliby całą grę, żeby jak najszerzej sprzedać. No bo chyba nie jesteś tak naiwny, żeby myśleć, że byłby to stary dobry mroczny Twisted Metal tylko w multi? Cytuj
Igor67 139 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego 13 godzin temu, Patricko napisał: Aktywował ktoś ten klucz dostępu? Jak to działa dokładnie? Aktywuje się potem w apce playstation czy jest jakaś osobna apka do tego? Zastanawia mnie po prostu gdzie trzeba kliknąć, żeby zalogowało, bo Sony nie ma chyba apki od tego bezpośredniej. Klucze dostępu są obsługiwane bezpośrednio przez telefony i korzystają z ich zabezpieczeń (skanowanie twarzy, palca, lub kod dostępu). Trzeba mieć minimum iOS 16 lub Android 9. Aktywacja to kliknięcie aktywacji klucza na stronie ustawień i zeskanowanie twarzy/palca/podanie kodu. Później przy logowaniu podajesz mail i telefon automatycznie pokaże systemowe okienko do autentykacji. Spoiler Nie logowałem się jeszcze kluczem na konsoli, ale podejrzewam że musisz zeskanować kod QR i zalogować się na telefonie, lub wejść na stronę na telefonie i aktywować urządzenie podając kod widoczny na konsoli. Podobne flow do tego z serwisów streamingowych. 1 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Żona gra w Wiedzmina 3 wersja z PS4 we wstecznej. Kilka razy juz się konsola zwiesila wychodzac do glownego menu. Gdy gram w GT7 i WRC 23 w wersjach na PS5 konsola nie wiesza się. Wlaczylem Assetto Corse i WRC Generations w wersji na PS4 konsola tez po kilkunastu minutach grania wywalila błąd. Wniosek? Wyciągam z piwnicy swoja dobrą wysłużoną PS4 Pro do gier z PS4 Czy u kogos jeszcze tez bywaja problemy ze wsteczną kompatybilnością? 1 Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego 7 minut temu, darkos napisał: Czy u kogos jeszcze tez bywaja problemy ze wsteczną kompatybilnością? Nigdy 5 Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego 8 godzin temu, Homelander napisał: No bo chyba nie jesteś tak naiwny, żeby myśleć, że byłby to stary dobry mroczny Twisted Metal tylko w multi? Patrząc na serial i jego klimat pewnie nie byłby mroczny, tylko bardziej coś w stylu Twisted Metal 4 lub odsłony z PS3. Już pierwszy zwiastun serialu zaniepokoił tak naprawdę. Zawsze była cicha nadzieja na porządną grę usługę z nowymi arenami dodawanymi po czasie, wliczając w to jakieś zrimejkowane powroty starych aren. Gównoskiny też mnie obrzydzają. Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego 17 minut temu, darkos napisał: Żona gra w Wiedzmina 3 wersja z PS4 we wstecznej. Kilka razy juz się konsola zwiesila wychodzac do glownego menu. Gdy gram w GT7 i WRC 23 w wersjach na PS5 konsola nie wiesza się. Wlaczylem Assetto Corse i WRC Generations w wersji na PS4 konsola tez po kilkunastu minutach grania wywalila błąd. Wniosek? Wyciągam z piwnicy swoja dobrą wysłużoną PS4 Pro do gier z PS4 Czy u kogos jeszcze tez bywaja problemy ze wsteczną kompatybilnością? Grybz PS4 masz zainstalowane na pamięci zewnętrznej czy na dysku USB? Jeśli USB to tu się tak czasem zdarza... jeśli często to sprawdź kabel itp... Jeśli w pamięci wewnętrznej to.. niestety nie mam pomysłu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi