Ukukuki 7 010 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca Kiedyś mieliśmy zadyszkę japońskich twórców tak teraz widzę studia Sony i MS mają mocne problemy organizacyjne i twórcze. Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca to nie było studio sony akurat, dawali im tylko kasę na przepalenie Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca To teraz ciekawe od kiedy będą gry od sony po 4 bomby i ps plus 300+ Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca Panowie jak macie w opcjach PS5 ustawimy format dźwięku na Atmos czy DD? Cytuj
vip77 237 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca Atmos. Myślę że nawet jak ktoś nie ma belki, a tv obsługuje ten dźwięk, to bym też to wybrał. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca 12 godzin temu, Jakim napisał: Ja mam atmos bo mam belkę z Atmosem. Też mam belkę z Atmosem ale DD wydaje mi się jakiś taki bardziej hmmm soczysty? Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca Ciekawe czy płacze, że komsola płyt nie czyta? Jak zapewne wielu, którzy teoretycznie zwracali do media expertów/marktów peespiątki z tego powodu. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 11 marca Opublikowano 11 marca Dziwna sprawa. Dostałem automatycznego maila że na moim koncie PSN aktywowana została weryfikacja dwuetapowa i teraz woła przy logowaniu o kod weryfikacyjny z aplikacji do logowania. A ja niczego takiego nie aktywowałem, nie mam nawet żadnej aplikacji do tego, więc nie mogę się zalogować... miał ktoś taką sytuację? Kiedyś juz dostawałem takie podejrzane maile o tej dwuetapowej weryfikacji, ale normalnie mogłem się logować, a teraz już nie mogę. Całe szczęście nie mam żadnych wrażliwych danych tam ani podpiętej karty, ale WTF? Pewnie się nie obejdzie bez wiszenia na słuchawce z biurem obsługi. Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 11 marca Opublikowano 11 marca Ktoś Ci się wbił na konto i ustawił 2FA. Support Twoją jedyną drogą, a na przyszłość wszędzie gdzie tylko możesz aktywuj sobie logowanie dwuetapowe, żeby uniknąć dokładnie takiej sytuacji. 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 11 marca Opublikowano 11 marca Dziwne bo nigdy mój mail którego używam do logowania nie wyciekł, przynajmniej tak twierdzi ta stronka have I been pwned. Ja nie wiem co oni tam za zabezpieczenia mają w tym sony, że ktoś sobie na konto randomowego usera wchodzi i majstruje w ustawieniach... Cytuj
WisnieR 2 738 Opublikowano 11 marca Opublikowano 11 marca A hasło do konta Sony miałeś gdziekolwiek indziej takie samo? Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 11 marca Opublikowano 11 marca Juz nawet nie pamiętam, ale niewykluczone. Jedyne 15 minut oczekiwania na połączenie i załatwione. 1 Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 11 marca Opublikowano 11 marca Nauczka na przyszłość: zabezpieczenie jest ważne. Ważniejsze, niż myślisz 1 Cytuj
szymon.grochowski991 0 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Witam, chciałbym dodać konto mojej dziewczyny do wyboru przy odpaleniu konsoli, żeby grając ze mną miała zapisane jakieś stroje czy coś, ale też, żeby grała w swoje gry i zbierała swoje postępy. Niestety po logowaniu ręcznym przy następnym odpaleniu konsoli konto znika. Dodaje do rodziny też nic nie dało. Czy żeby to zrobić potrzebne jest aktywne ps+? To, ze stan gry na przykład z Sacboya nie jest zapisany na jej koncie też jest uzależnione od braku aktywnego ps+? Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Pytanie mam. Sprzedaje konsole i kupuje potem wersje pro, a nie będę chciał cisnąć gry od nowa tylko dokończyć. Mogę zapisać kopie zapasową na pendrive i potem odtworzyć i normalnie kontynuować? Chmura jest? Wymaga to plusa jak switch np. 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Sejwy PS5 można skopiować tylko do chmury więc musisz mieć Plusa. Z gier PS4 można skopiować na pendrive. Możesz zrobić kopię zapasową profilu i tam powinna być dodania sejwów, potem ją przywracasz na nowej konsoli. Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca I o tą kopie profilu chodzi. To dać na pena. Potem odtworzyć na nowej. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Innej opcji nie masz. Jak dasz sam profil i sejwy to nie trzeba dużo miejsca. 1 Cytuj
Beelzeboss 316 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca To sobie poczekasz z 8msc na dokonczenie gry xd Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Wedle mnie może to wyjść w 2025 Mam taki backlog ze switcha, X/Pc, że chillout totalny. A mam okazję pozbyć się 3 letniej konsoli za 1600zł. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Trwa plebiscyt Sony na najlepszą grę na Playstation. Aktualnie trwa finał, można głosować. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 16 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Aktualnie trwa finał, można głosować. Poszło na 2018. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi