Plackus 411 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia 8 minut temu, Szermac napisał: Byleby się udało załapać na pierwszy rzut xD Chyba u jakiejś hieny na OLXie : p Tez jestem zainteresowany. Premierowe ps5 po gwarancji, panele żółte, w jednym dualsensie (tym premierowym) nie działa głośniczek przydałaby się zmiana 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Dawać mi tego prosiaka to może przejdzie mi myśl o złożeniu pc za miliony monet Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Znowu puste hasła i slogany, na które gracze się nabiorą, nic nowego. 2 Cytuj
Plackus 411 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia No właśnie dodatkowe moce i funkcje pssr brzmią spoko, ale co w przypadku np. takiego Rdr2 gdzie 30 klatek to "ficzer" gry i nic nie dają dodatkowe teraflopy . Twórcy i tak mogą trzymać w garści swoje gry i wydawać płatne 60 fps. Byłoby super jakby właśnie sama z siebie mogła wpłynąć na wydajność gier ale wiadomo że to niemożliwe Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia No teraz to juz ciebie fantazja poniosła. Kup pc i bedziesz mógł przesuwac suwaki, a na konsolach masz wszystko zahardcodowane. Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia a z tym ultraboostem to będzie BB w 60 klatkach czy nie? Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia 1 hour ago, Plackus said: Chyba u jakiejś hieny na OLXie : p Tez jestem zainteresowany. Premierowe ps5 po gwarancji, panele żółte, w jednym dualsensie (tym premierowym) nie działa głośniczek przydałaby się zmiana Kupować kolejny sprzęt o tak wątpliwej jakości? Cytuj
Plackus 411 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Teraz, Czoperrr napisał: Kupować kolejny sprzęt o tak wątpliwej jakości? Jakość jest jaka jest ale od premiery zapewnia mi rozrywkę Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Prosiak? Day one. To nie amator ps4 gdzie design robił robote i człowiek sie wachał. No regrets. Cytuj
krzysiek923 1 643 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia (edytowane) Ghost of Tsushima: Director’s Cut pierwszą grą z nakładką społecznościową i trofeami na PC. Edytowane 17 kwietnia przez krzysiek923 Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Pod PS5 już wypadało mieć hdm 2.1, pod ps5pro to już wypadałoby wymienić całkiem nowy TV w salonie ;/ Cytuj
Paolo de Vesir 9 094 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia no i przynajmniej nowy frak, szyty na miarę 1 Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia 14 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: no i przynajmniej nowy frak, szyty na miarę Nie zapominaj o kwiatach Cytuj
Redmitsu 977 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia Na ps5pro driveclub w 60fps, tak będzie 1 Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia W dniu 19.04.2024 o 13:10, Redmitsu napisał: Na ps5pro driveclub w 60fps, tak będzie Jeżeli tak by było, to kupuję pierwszego dnia Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia W dniu 19.04.2024 o 13:10, Redmitsu napisał: Na ps5pro driveclub w 60fps, tak będzie Byłoby pięknie, ale 60ks (+ „4K”), to już od startu PS5 powinny być w tej kozak gierce 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 094 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia Przydałoby się podrasowanko ogółem, bo przy moich ostatnich próbach ogrania bazowej wersji nie powiem żebym miał jakiś boner jeśli chodzi o samą jakość grafiki. Od tamtego czasu sporo się na rynku pozmieniało. Cytuj
łom 1 975 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia Zarówno Driveclub jak i Bloodborne mają już nieoficjalne patche 60 FPS i śmigają na zmodowanej konsoli. Nie ma co liczyć że jeszcze jakaś gra z PS4 dostanie oficjalnego patcha przy okazji premiery PS5 Pro. Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia tutaj jedynie pomoże coś na wzór fpsboost, a spokojnie da się to zrobić co pokazują te nieoficjalne patche na zmodowanej konsoli gdzie również RDR2 śmiga w płynnych 60 klatkach 1 1 Cytuj
Ukukuki 6 932 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia A Driveclub nie jest porzucony przez Sony łącznie z zamknięciem serwerów i studia odpowiedzialnego za grę? Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia tak, ale mają wewnętrzne teamy które na luzie to mogą zrobić, chyba nawet zatrudnili kilku ludków którzy robili te patche pod zmodowane konsole, jakiś czas temu założyli dział odpowiedzialny za wsteczną i zachowanie Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia 58 minut temu, Figuś napisał: tutaj jedynie pomoże coś na wzór fpsboost FPS boost to też patch, tego nie przeskoczysz. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia No czytałem i? Bloodborne też ma nieoficjalnego patcha i co Sony zrobiło? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi