Alpha Trion 119 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Nie sądzę że będzie tam PRO zapowiedziane, raczej ster cała naprzód na PC, więc w sumie to PRO można sobie już kupić pod postacią PC 1 Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja Jeżeli rzeczywiście robią coś z Astro, to mam nadzieję, że jest to duży tytuł, a nie coś tylko na VRa. 2 1 Cytuj
giger_andrus 3 144 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja W sumie to dziwne gdyby wykorzystywali postać Astro nie dając o nim zapomnieć graczom a jednocześnie nie mając w planach jakiejś gry. Trzymam kciuki za dłuższego singla od Asobo. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja 17 minut temu, giger_andrus napisał(a): Trzymam kciuki za dłuższego singla od Asobo. Asobi chyba. Asobo to ci od Plagi. 1 Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja Astro najlepsza maskotka sony od czasu kochanego jamraja. Szkoda że nie polecieli z jakąś linia pluszakow/gadżetów, bo moje dzieciaki jak widzą astro bocika na ekranie gdzieś to zawszę pytają o to 1 1 Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja chciałem zrzucić sejvy na pendraka i o ile przy zapisach do gier z PS4 jest taka opcja tak przy tych z PS5 nie ma. mogę ? nie mogę ? o co chodzi ? Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja Nie da się. Sejwy PS5 tylko do chmury. Jest opcja zrobienia kopii profilu, ale wtedy przy przywróceniu trzeba wszystko instalować na nowo. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Nie było tak, że ostatnie dwa zapowiedziano dosłownie w przeddzień wydarzenia? Środa i czwartek wypadają jeszcze w maju, więc kto wie? Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Nie było tak, że ostatnie dwa zapowiedziano dosłownie w przeddzień wydarzenia? Środa i czwartek wypadają jeszcze w maju, więc kto wie? State of Play chyba, Showcase tydzień wcześniej. Cytuj
Shen 9 680 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja W środę podobno days of play startuje, liczę, że dadza chociaż 25% rabatu na plusa Cytuj
mcp 2 044 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja W ubiegłych latach na days of play były też konsole w jakieś promce? Czy tylko abonament i cyfrowe gierki? Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja akcesoria jak pady słuchawki były konsoli nie pamiętam Cytuj
Beelzeboss 324 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja https://blog.playstation.com/2024/05/29/state-of-play-returns-this-thursday/ state of play jutro Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Przed Silent Hill Transmission jeszcze, najs . Może coś z Phantom Blade 0 Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Chociaż nie ździwiłbym się jakby na SoP pokazali Silent Hill 2 a na SH Transmission Townfall i f i film Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja 14 tytułów w tym te od PS Studios i niestety (jak dla mnie) PSVR2. Będzie dobre tempo, ciekawe czy pokażą tego prosiaka. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja A to nie tak, że SoP się skupiał głównie na jednym tytule szerzej ? Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja O ciekawe co to za gry PlayStation Studios na ten rok jeszcze Cytuj
łom 2 013 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Pewnie Concord. Może jeszcze Astro Bot i jakiś remaster. Będę zaskoczony jeśli pokażą coś jeszcze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź