LukeSpidey 929 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 5 godzin temu, oFi napisał(a): Astro uratował ten pokaz. Astro nic nie uratował. Cały pokaz był do dupy, a to, że pojawiła się na nim jedna, miła niespodzianka nie zmienia faktu, że SONY miało sraczkę i postanowiło pokazać ją na tym show. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja No dla mnie uratował. Gdyby nie Astrobot to byłbym zażenowany tym pokazem, a tak oceniam go na 4/6 () sam Astrobot zachwycający Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Teraz, Homelander napisał(a): No dla mnie uratował. Gdyby nie Astrobot to byłbym zażenowany tym pokazem, a tak oceniam go na 4/6 () sam Astrobot zachwycający 4/6 jak nic, na minus brak dat premier The Last of Us Part 3, God of War Egypt i Stellar Blade 2 też by mogli już pokazać, zawód. A no i brak Blooborne 2. Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Wszystko to kwestia oczekiwań, kto mniej więcej śledził branże, wiedział np. wcześniej że Sony ciśnie w gry usługi i nie ma żadnych dużych premier na ten rok, ten mógł się spodziewać jak wyglądać będzie SoP i jakie gry pokazą. Zwłaszcza że sporo rzeczy też wyciekało dużo wcześniej, a tuż przed samym streamem wyciekła w ogóle cała prezentacja. Więc tym bardziej nie mozna było mówić o żadnym zaskoczeniu A kto jest raczej zielony ( w sensie mało zaznajomiony ofc) mógł się zdziwić tym jakiego kalibru gry Sony pokazuje i brakiem blockbusterów. Cytuj
Deeejve 9 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Nie wiem za co dawać w ogóle 4/6. Ten pokaz to była taka padaka, że gdyby xbox taki zrobił to dostałby same 1/6 czy 2/6 5 Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja No i standardowy komentarz, że to multiplatformy więc Xbox nie ma gier. Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 4 godziny temu, giger_andrus napisał(a): Negatywne oceny czego ? State of Play ? Z tego co widzialem to oceny pokazu kształtują się w okolicach 4/6 i sam też dałbym zbliżoną, co chyba nie jest negatywnym wynikiem. 1 Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Pany, na poprzednim Showcase była taka gierka strasznie przypominająca Zelde. Jakieś tam latające potwory były chyba itp. A kurde nie mogę teraz sobie przypomnieć tytułu. Na forumku nie mogę znaleźć też tematu. Interesuje mnie czy coś wiadomo kiedy miałoby się to pojawić Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Ooo dokładnie. Podobało mi się to wtedy, ciekawe co z tym projektem się dzieje Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja W wersji tego trailera stricte z SoPa, widnieje na końcu Coming 2024 xd Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja O Little Devil Inside też cicho, Lost Soul Aside tak samo. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 7 minut temu, łom napisał(a): O Little Devil Inside też cicho wystarczy przeglądać dokładniej forum np W dniu 21.02.2024 o 12:20, KrYcHu_89 napisał(a): Updejt od DEV Teamu 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja (edytowane) 10 minut temu, łom napisał(a): O Little Devil Inside też cicho, Lost Soul Aside tak samo. Wrzucałem info o Little Devil na forum w temacie tej gry. Gra jest wciąż developmencie, ale był niemalże restart zespołu i wewnetrzny konflikt jakoś pół roku temu. A już mnie kolega ubiegł Edytowane 31 maja przez KrYcHu_89 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Wiem że był ten filmik ale z tego co pamiętam ten tytuł często gościł na SoP czy Showcase'ach i po tylu latach spodziewałem się przynajmniej przybliżonej daty premiery a takich gierek które dostały dobry trailer a później są w piekle developerskim albo całkowicie znikają (jak np. DokeV) jest całkiem sporo. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 1 minutę temu, łom napisał(a): z tego co pamiętam ten tytuł często gościł na SoP czy Showcase'ach to słabo pamiętasz, był na jednym showcasie tym przed premierą PS5 i na jednym SoPie Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 45 minut temu, łom napisał(a): O Little Devil Inside też cicho, Lost Soul Aside tak samo. A Pragmata jak tam? Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Koledzy, a to wygląda tak, że Sony już nie będzie miała żadnego pokazu na niE3? Czyli w okolicach xboxowego bodajże 9 czerwca? Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca 17 minut temu, Bielik napisał(a): Koledzy, a to wygląda tak, że Sony już nie będzie miała żadnego pokazu na niE3? Czyli w okolicach xboxowego bodajże 9 czerwca? nie. ale jest szansa że Sony zapowie jakieś swoje gry na ogólnej imprezie Summer Game Fest Live 7 czerwca, plotkuje się o Horizon remaster/remake lub LEGO Horizon. 1 Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca O kurde xDDDDDDDDDDDD Gdyby Microsoft zrobił taki pokaz to byłaby 3 śmierć marki Xbox w przeciągu ostatnich paru miesięcy. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca 4 minuty temu, Bielik napisał(a): O kurde xDDDDDDDDDDDD Gdyby Microsoft zrobił taki pokaz to byłaby 3 śmierć marki Xbox w przeciągu ostatnich paru miesięcy. To nie był przecież Showcase, tylko kolejny periodyczny State of Play. Showcase będzie we najwcześniej wrześniu, po premierze Astro. Dla przypomniania ostatni showcase był w maju 2023. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi