balon 5 329 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września 1 godzinę temu, AdiCarrion napisał(a): Czy PS5 posiada coś na kształt Quick Resume z Xboxa, czyli możemy po ponownym włączeniu konsoli odpalić grę dokladnie w tym samym momencie w którym skonczyliśmy grać? Możesz zapalazowac gierkę, uśpić konsolę. Potem jak włączysz to szybko przenośni ciebie do gry. Wiadomo QR to nie jest, ale działa szybko i sprawnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 514 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Aż dziwne, że po takim czasie Sony nic podobnego nie wprowadziło na ps5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 901 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września W sumie dziwne, przenośniaki to mają i xbox tylko a fajny bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 514 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września U ziomeczka widziałem tą funkcję na X i jest na prawdę kozacka. Co prawda na ps5 też można z karty wybrać i dość szybko ładuje ale to już nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Ja za to ostatnio byłem w szoku, że nie wszystkie gry się aktualizacją na PS5. Że trzeba ręcznie sprawdzać. Myślałem, że tak to tylko u Niny. Chyba, że się da? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 543 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września U mnie aktualizuje się samo, ale może zależy od tego kiedy były ostatnio uruchamiane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 156 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września dawno nie uruchamiane gry się nie aktualizują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Ale też chyba nie ma - aktualizuj wszystkie. I bardziej do tego piję. Na Xie taka opcja jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 156 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
robbo2k_PL 32 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Biedny kacap.... jakos mi go nie szkoda nie to co pada od PS5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 312 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września (edytowane) lets goooo Edytowane 9 września przez Beelzeboss Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 467 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Mark Cerny to może oznaczać tylko jedno Mam nadzieję,że ma święta będzie można już dostać prosiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 966 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września 'The 9-minute Technical Presentation will focus on PS5 and innovations in gaming technology.' Trochę krótko w porównaniu do PS5 (50 minut) czy nawet PS4 Pro (18 minut) więc zbytnio nie ma o czym gadać bo wszystko wyciekło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 303 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Jak wychodziło PS4 Pro i BeastBox, to deweloperzy wyciskali już 7-poty z premierowych konsol. A teraz Sony zrobi prezent leniwym deweloperom. 1 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września 3 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a): Mark Cerny to może oznaczać tylko jedno Zamulający występ trwający godzinę, który można by streścić w kilku zdaniach? A poważnie: jak dostanę info, że wszystkie te niedorobione gry, które zrzucały rozdzielczość do jakichś daremnych 800p, aby utrzymać 60fpsów, zaczną na Prosiaku działać jak przystało na 2024, trzymając rozdzielczość, to wjedzie Day_1. Ale chciałbym też jakiejś niespodzianki growej od Sony, bo Astro Bot wzbudził nadzieję, że o graczach na amen Japońce jeszcze nie zapomniały i nie tylko portowanie na pecety zarządowi w głowach. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Myślicie, że od razu uruchomią preorder? Trzeba napisać jakieś skrypty, żeby zdążyć przed scalperami . Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 411 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Czyli nici z showcase w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września 2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Czyli nici z showcase w tym roku? DS2 na TGS będzie, przynajmniej będą mogli powiedzieć prawdę, że tak wygląda na PRO, a na zwykłej jak gówno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Nowa konsola zapowiadana na kilkuminutowym streamie, nowe gierki na jakimś state od Play. Eh gdzie te dawne konfy co człowiek siedział z browarkiem i oglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 753 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września day1 jeśli usłyszę że skupiają się na raytracingu mogliby pokazać od razu to death stranding 2 a nie się czajnikować Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 156 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września 12 minut temu, łom napisał(a): 'The 9-minute Technical Presentation will focus on PS5 and innovations in gaming technology.' Trochę krótko w porównaniu do PS5 (50 minut) czy nawet PS4 Pro (18 minut) więc zbytnio nie ma o czym gadać bo wszystko wyciekło Ps4pro to był wywiad na jakimś technicznym portalu w formie tekstu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Czas szukać klienta na ps5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 665 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września No ja właśnie myślę, że na tym TGS pokażą już DS2 na Prosiaku. Sądząc, że jutro zapowiedzą PRO to duża szansa, że tak właśnie będzie. Jak ruszy pre-order to wbijandos od razu Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Będzie ASTRO BOT w 8K? Bo niedawno z pudełek z bieda PS5 usunęli znaczek. Może wróci na PRO... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi