Faka 3 991 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Internet nie ma litości dla tej prezentacji i nowej konsoli ps5 pro, dobrze się czyta, jebiąc od prawa do lewa sony. 3 1 Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września 1 minutę temu, Faka napisał(a): Internet nie ma litości dla tej prezentacji i nowej konsoli ps5 pro, dobrze się czyta, jebiąc od prawa do lewa sony. eeee... i tak się sprzeda, przecież to gracze Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Dobra a dyski co się wpina do ps5 (dodatkowe ssd) zadziałają chociaż? Ktoś wie? Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września No jest drogo i mało imponująco. PS4 miało wiele wad, a PS4Pro i tak nie naprawiło najważniejszej (hałas). To chyba będzie pierwsze Playstation od 3, którego nie kupię od razu. Cytuj
izon 995 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września No i kupsztal, 4K zeby zagrać płynnie w gierki z ps4, zero zajawki.. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Dali SSD 2TB a premiera 7 listopada. Cytuj
PiotrekP 1 788 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Teraz to nie chcę, nie za taki pieniądz Cytuj
tjery 1 249 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września (edytowane) Bez kitu, żeby to kupić za prawie 4 klocki z 7700XT na pokładzie to naprawdę trzeba kochać Sony. Edytowane 10 września przez tjery Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Jeszcze ten design xD. Wychodzi na to, że z całym hejtem na wygląd i rozmiar "fata", jest on najładniejszą z całej "rodziny". A to dużo mówi o jego następcach. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Znowu Sony zrobi ze mnie gracza gorszego sortu do czasu wymiany modelu, nieładnie. Liczyłem że sprzedam ps5, dopłacę 1200-1500 i będę miał spokój. Najsmieszniejsza była jakość streamu, NIC nie było widać. No i Tlou2 wersja nr 4. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września 21 godzin temu, jimmy napisał(a): Bierzesz i cieszysz się zamiast filozofować. Albo nie bierzesz i elo biere! ale nie wiem czy jest się z czego cieszyć, jak promują to z TLOU2 Remastered (jprdl) i nawet vertical stand jest sprzedawany oddzielnie (jprdlx2), taki skundlony produkt premium, pewnie w środku kultowe opakowanie na mendel jajek jeszcze? xd no ale mieliśmy nie filozofować tylko brać i się cieszyć :p ja to wezmę ale to będzie pojebana akcja nawet jak na mnie :)) 1 Cytuj
izon 995 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września W ogóle ten wstęp Cernego żałosny. Zjebalisny generacje, kazaliśmy wybierać graczom, miedzy performance a graphic mode, no to teraz nie musicie wybierać. O ile chcecie zagrać jeszcze raz w stare gry, bo nowości nie mamy 3 1 1 Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września 1 minutę temu, kotlet_schabowy napisał(a): Jeszcze ten design xD. Wychodzi na to, że z całym hejtem na wygląd i rozmiar "fata", jest on najładniejszą z całej "rodziny". A to dużo mówi o jego następcach. Design akurat fajny. Z napędem, wiadomo, będzie wyglądało gorzej. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września 1 minutę temu, nero2082 napisał(a): ja to wezmę ale to będzie pojebana akcja nawet jak na mnie :)) Feel ya xd Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września W ogóle pokazywanie po raz kolejny tlou2 ale dlatego, że będzie PIERDOLONY W KOSMOS REJTREJSING KURWA ZAJEBISTY FICZER ZA 800 EURASKÓW, KURWA NO MORDO, MÓWIĘ CI WYJEBIE CIĘ Z KAPCI TAKA GRAFIKA. NO NIE KUPISZ MORDO NOWEJ KONSOLI? Sony ty kurwo, przestań mi tu już prześladować gierkową branżę. Cytuj
PiotrekP 1 788 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Zapominacie o najważniejszym. Sprzęt to jedno, ale "jakość" którą dowiozą twórcy danej gry to inna sprawa. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września 4 minuty temu, tjery napisał(a): Bez kitu, żeby to kupić za prawie 4 klocki z 7700XT na pokładzie to naprawdę trzeba kochać Sony. I to pewnie w wersji mobile z uwagi na TDP Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września I jeszcze to, że w 2024 roku prezentują turbo konsolę grami z ps4...gow 2, Horizon czy tlou2. Żal 1 Cytuj
izon 995 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września W sumie gość pół prezentacji udowadniał, jak koszmarnie chodzą gry na bazowym ps5 żeby sprzedać koncepcję PRO. Nie no super konsumenckie podejście. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września 5 minut temu, tjery napisał(a): Bez kitu, żeby to kupić za prawie 4 klocki z 7700XT na pokładzie to naprawdę trzeba kochać Sony. Bardziej 8700 XT, co się okaże za kilka tygodni, gdy te wyjdą na rynek w podobnej wersji, głównie chodzi o znaczną poprawę w RT na poziomie 4070. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września 1 minutę temu, PiotrekP napisał(a): Zapominacie o najważniejszym. Sprzęt to jedno, ale "jakość" którą dowiozą twórcy danej gry to co inna sprawa. Zaraz rtx 5xxx. Niecały rok i sytuacja taka sama jak z podstawową ps5. Cytuj
tjery 1 249 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Bardziej 8700 XT, co się okaże za kilka tygodni, gdy te wyjdą na rynek w podobnej wersji, głównie chodzi o znaczną poprawę w RT na poziomie 4070. Taaaaa Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Prosiak na premiere GTA6 must have, żeby grać jak człowiek. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września 1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a): Zaraz rtx 5xxx. Niecały rok i sytuacja taka sama jak z podstawową ps5. No tak, tylko karty Nvidii pewnie będą za 12k xD. AMD rezygnuje z high end, będą sprzedawać modele low i mid porównywalne z PS5 Pro. Nvidia zostaje sama. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi