GearsUp 147 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Niech już wleci jakaś szczegółowa analiza Digital Foundry jak stare gierki z PS4 typu Bloodborne zyskają na ostrości obrazu dzięki Game Boost Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 315 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września W sumie mam w chuju ze to wyjdzie u nas 3500, bo wiadomo bylo ze bedzie drozej, i ze zmiany wzgledem zwyklaka to pare fpsow wiecej. Ale kurwa numer z tym napedem z automatu staje sie legendarny. Idioci beda jebani za to do konca swych dni, zastanawialem sie czy dzisiejsze sony jest w stanie spierdolic prezentacje dopakowanej konsoli i okazuje sie ze jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mejm 15 291 Opublikowano 10 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 września 21 godzin temu, jimmy napisał(a): Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotówki, za ile sprzedam FATa i ile potrwa generacja. 3 koła w dzisiejszych czasach na hobby (bo chyba są tu pasjonaci?) to nie decyzja o budowie domu, kredycie na 30 lat ani żadne inne rocket science. Bierzesz i cieszysz się zamiast filozofować. Albo nie bierzesz i elo, graj sobie na PS2 czy na czym tam chcesz, bo kiedyś to coorwa było. Szybko sie zestarzalo. 1 20 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Czyli co nie będzie wersji z napędem? To ja chyba sobie kupie jednak zwykłe ps5 z dwoma padami. Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 125 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września (edytowane) Te kasztany nawet jednej nowej gry nie pokazały, żeby przekonać ludzi, dlaczego to będzie kocur sprzęt i musimy go mieć pod strzechami. Zajebiste te giereczki z PS4. A plansza z cenami na sam koniec to już było takie ostateczne chlaśnięcie mokrą szmatą w pysk fanów SONY. Spoiler Edytowane 10 września przez l33t Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Większość swoich gier mam na dysku, więc koszta mojej wersji Pro wzrosną do 900 euro. No masakryczna cena. Czy ktoś orientuje się na forum ile kosztował by PC z takim hardwarem jaki ma Pro? I czy to jest jest znaczny upgrade? Czy tylko kosmetyka, jaka była w przypadku ulepszonej wersji PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 143 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Teraz, Shen napisał(a): Prosiak na premiere GTA6 must have, żeby grać jak człowiek. Z GTA VI i 60 fpsami to raczej problem procka, niż grafiki, a w PRO jest procek sprzed 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Zaraz to ten czytnik płyt się montuje? W sensie zamiast panelu? Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września (edytowane) Sony chyba faktycznie idzie w Appla, dawać kasę i grzecznie sobie to racjonalizować, a że stosunek cena/jakość/funkcjonalność ni chuja się nie zgadza, to już wasza strata. Lekki vibe 2006 i słynnego 599 USD. Tylko jakby nie patrzeć, to wtedy to miało chyba sensowniejsze uzasadnienie. Edytowane 10 września przez kotlet_schabowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 62 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Teraz, Basior napisał(a): Zaraz to ten czytnik płyt się montuje? W sensie zamiast panelu? Zamiast dolnej połowy. Na allegro były dwa za pińcet, już nie ma, są za osiemset 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Chuopaki spokojnie, to wasze hobby a 4000zl to srednia krajowa 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 567 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 1 minutę temu, Basior napisał(a): Zaraz to ten czytnik płyt się montuje? W sensie zamiast panelu? Tak, w Slim i Pro masz panele podzielone na pół. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
badzejo 360 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Jak tam panowie ? Preordery na pół generacyjne guano bez napędu w cenie 800 eurasów złożone ? Sony to jest kurła daremne Cytuj Odnośnik do komentarza
Antihero_ 27 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Po tym pokazie uważam, że mogliby w sumie równie to dobrze nazwać "blast processing" i podpierdolić ten słynny slogan od Segi Mega Drive, bo w praktyce ten pokaz z 60 fps w gierkach poprzedniej generacji bez większych różnic i "blast processing" z SMD znaczą tyle samo. Czyli c00rwa nic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 615 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września ale ile osób teraz poleci po amatorskie ps5 z napędem, pewnie sprzedaż wzrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 143 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 1 minutę temu, walek napisał(a): Większość swoich gier mam na dysku, więc koszta mojej wersji Pro wzrosną do 900 euro. No masakryczna cena. Czy ktoś orientuje się na forum ile kosztował by PC z takim hardwarem jaki ma Pro? I czy to jest jest znaczny upgrade? Czy tylko kosmetyka, jaka była w przypadku ulepszonej wersji PS4. Za tą cenę kupisz teraz mocniejszego kompa niż PRO. Co do hardware to zamiast pi razy drzwi 6700XT masz 7700XT. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Slimka z napędem i 2 pady za 2.9k to dobry dil? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 907 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Kurde ale to faktycznie przestaje się kleić cenowo xD w tych pieniądzach można złożyć kompletny PC z 4060 TI które będzie miało podobną wydajność a w RT na pewno większą xD Dopłacając kilka stówek to już można poszaleć z ryzen 7 5700X i RX 7700 XT xD oczywiście oba kompy 32 GB ram. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 966 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 4 minuty temu, walek napisał(a): Czy ktoś orientuje się na forum ile kosztował by PC z takim hardwarem jaki ma Pro? Jak po taniości pójdziesz z obudową to za 3400 będziesz miał 7700XT, Ryzena 3700X i dysk nVME 2TB, czyli dosłownie to samo co siedzi w PS5 Pro. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 615 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 1 minutę temu, PiotrekP napisał(a): Slimka z napędem i 2 pady za 2.9k to dobry dil? przecież slimkę możesz kupić za 2300zł, to sobie odpowiedz czy pad za 600 zł jest spoko 1 minutę temu, Ukukuki napisał(a): Kurde ale to faktycznie przestaje się kleić cenowo xD w tych pieniądzach można złożyć kompletny PC z 4060 TI które będzie miało podobną wydajność a w RT na pewno większą xD Dopłacając kilka stówek to już można poszaleć z ryzen 7 5700X i RX 7700 XT xD oczywiście oba kompy 32 GB ram. początek końca sony, o ile microsoftowi wydawanie eksów na pc niewiele zmienia, to sony kopie sobie grób 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 453 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Nic panowie.. ide poglaskac swojego premierowego faciorka bo wyglada na to ze jeszcze mi posluzy 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września wszedłem w pierwszą lepszą ofertę z google co mi wyskoczyła, do tego marketowa, więc na bank są tańsze. A że mam swoją od premiery już prawie 4 lata, to nie wiem jak stały ceny, w tym slimek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 907 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 2 minuty temu, krzysiek923 napisał(a): początek końca sony, o ile microsoftowi wydawanie eksów na pc niewiele zmienia, to sony kopie sobie grób Nieee, Sony ma silną pozycję na rynku a MS leci na rynku konsolowym. Są bezpieczni ale bez szans na wzrosty. Wygranym będzie Nintendo, nie wiem co by musieli odwalić ze Switch 2 żeby dać się któremuś ułomowi z konkurencji wyprzedzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września A mogli wypusic PS5 Series S, znaleźli by się nabywcy nawet w cebulandii xDD. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Jako posiadacz PS VR2 kupionego za 2,5 koła w okolicach jego premiery powiem że to bardzo wymowne widzieć kolejną prezentację Sony które rok po premierze zapomniało o jego istnieniu i nawet na prezentacji PS5 Pro czyli sprzęcie o większej mocy nie mam co liczyć na poprawę rozdzielczości albo wydajności w grach VR. Powrót chciwego Sony i to na pełnej kurwie. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi