Ukukuki 6 908 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Jeszcze ta wydajność up to 45% xD czyli idealne warunki i scenariusz. Co pozwoli grze działającej na PS5 w 30 klatkach uruchomić się w oszałamiających 40 xD Ta generacja jest niesamowita. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Kupujcie napędy, bo wyprzedają się na pniu, Amazon.de sold out już. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 908 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Do premiery kurz opadnie i napędy pojawią w sklepach Na pewno ta wersja PRO nie powtórzy "sukcesu" PS4 Pro które wnosiło znacznie więcej. Kolejny margines w ofercie Sony jak Portal czy VR. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 988 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Trzeba to wprost napisać, kolejne niedojebane gówno pomysły sony jak z portalem i ps vr2. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 147 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Kupujcie napędy, bo wyprzedają się na pniu, Amazon.de sold out już. i podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Teraz, GearsUp napisał(a): i podstawki Padów mam 7, ale chyba dokupię 8. Szkoda, że nie dali wersji 30th anniversary, ale może będzie na TGS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Siedzę w robocie, na spokojnie sprawdzam co pokazali, a tu 800€. 800€ za konsolę do gierek bez napędu. K I S N Ę Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 6 lat PS4 i zużyłem 3 pady. Przy PS5 od półtora roku korzystam z drugiego, ale przy pierwszym z własnej winy sobie prawego triggera uszkodziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września (edytowane) 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Kupujcie napędy, bo wyprzedają się na pniu, Amazon.de sold out już. Gdzie? Na xkom widzę lipa już... można się e skalpera pobawić xs Edytowane 10 września przez Basior . Cytuj Odnośnik do komentarza
kaktusr 32 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 5 minut temu, MaZZeo napisał(a): Jako posiadacz PS VR2 kupionego za 2,5 koła w okolicach jego premiery powiem że to bardzo wymowne widzieć kolejną prezentację Sony które rok po premierze zapomniało o jego istnieniu i nawet na prezentacji PS5 Pro czyli sprzęcie o większej mocy nie mam co liczyć na poprawę rozdzielczości albo wydajności w grach VR. Powrót chciwego Sony i to na pełnej kurwie. Czuje nadal w d00pie wzwód sony po zakupie vr2 na premierę i jak zobaczyłem tą prezentacje, szybko przypomniałem sobie że PS5 leży w szafce a ja więcej gram na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
pattro 222 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Aż się prosi o to aby Microsoft teraz wyskoczył z promocją na XSX i ruszył z kampanią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Rozjebały mnie te porównania, na których różnica jest tak znikoma, że 5€ bym za takiego boosta nie dał, a ci wyskakują z 800€ bez napędu. Popierdoliło kitajców zdrowo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 475 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 3 minuty temu, Ukukuki napisał(a): Do premiery kurz opadnie i napędy pojawią w sklepach Na pewno ta wersja PRO nie powtórzy "sukcesu" PS4 Pro które wnosiło znacznie więcej. Kolejny margines w ofercie Sony jak Portal czy VR. Dajta spokój, dopinany napęd to żart jakiś w konsoli za 800e. No nic jako że jestem kolekcjonerem i kupuje gry tylko na płytkach to raczej poczekam na PS6. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 4 minuty temu, GearsUp napisał(a): i podstawki A po co? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Podobno planowali wersję z napędem, ale w sumie dobrą decyzją jest zrobienie jednej wersji, z perspektywy produkcji i modularności urządzenia. Aczkolwiek mogliby jednak zapewnić, że będą bundle z napędem, bo teraz ta gorączka ludzi z napędami to niepotrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 7 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Kupujcie napędy, bo wyprzedają się na pniu, Amazon.de sold out już. a jak sytuacja na Amazon.pl? Amazon.es? Amazon.fr? Zdawaj relację bo nie wiem gdzie kupić. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 988 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Teraz, Patricko napisał(a): Rozjebały mnie te porównania, na których różnica jest tak znikoma, że 5€ bym za takiego boosta nie dał, a ci wyskakują z 800€ bez napędu. Popierdoliło kitajców zdrowo... Wydaje mi się, że kitajce za dużo wąchają hentajowskie i używane gacie z automatów, że ich szare komórki nie są w stanie pojąć jak mają popalone styki od bączurów randomowych lasek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pattro 222 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Mniejsza z tym napędem… co nasze Janusz Biznesy dodadzą do zestawu aby cena była wyższa? Bo gier z PS4 już nie mogą… Może zielone majtki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 147 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 1 minutę temu, Basior napisał(a): A po co? Żeby ciekły metal się wylał Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Podobno planowali wersję z napędem, ale w sumie dobrą decyzją jest zrobienie jednej wersji, z perspektywy produkcji i modularności urządzenia. Aczkolwiek mogliby jednak zapewnić, że będą bundle z napędem, bo teraz ta gorączka ludzi z napędami to niepotrzebna. Tylko odpowiednio droższy taki zestaw xd. Dobra przyznam, że nadal jestem na tą konsolę napalony. Wiem, że to głupie. Tylko jakby to cena była Tylko, ale to też inne aspekty, brak bundli jak piszesz. Niejasności. Brak prostego info, że all Digital itd. No słabo maskowane jeb'anie. To już wolę wprost info a nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 401 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Jednak warto było kupić facika, a przez chwilę zwątpiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 315 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Podobno planowali wersję z napędem, ale wyruchali graczykow juz tyle razy ze w sumie czemu nie wyruchac raz jeszcze fixd Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 11 minut temu, Ukukuki napisał(a): Ta generacja jest niesamowita. Poprzednia tez byla, tylko ze gry wychodzily wiec latwiej bylo niektorym niezauwazac patologii. Teraz nudy wiec dociera to i owo. Ktos sie wyzej pytal czemu ida w grafike i grafike. Bo pierwsze wpisy pod jakimkolwiek wrzuconym na tym forum (hobbystow, prosow i core'ow) trailerem gry AAA to "jak to wyglada". Temu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 4 minuty temu, MaZZeo napisał(a): a jak sytuacja na Amazon.pl? Amazon.es? Amazon.fr? Zdawaj relację bo nie wiem gdzie kupić. Mało mnie obchodzi twoje gadanie, ale fakt jest taki, że w PL też nie ma już nigdzie w sklepach RTV, Media, Xkom, a przed konfą były. 26 września raczej 60 sekund i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 147 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września A ktoś wogóle potwierdził, że napęd ze Slimki będzie pasował do Prosiaka? Ta konsola będzie większa 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi