Homelander 2 047 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Arkadikusa lubię, ale czasem jak ma swoją teorię to lubi ją podpierać absurdami. W tym filmie porównał cenę używanej płyty gry Guardians of Galaxy do regularnej ceny na PSN żeby udowodnić, że płyty są dużo tańsze. I jeszcze zwolenników cyfry wyzywa od najgorszych. Trochę nieprofesjonalne to Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 614 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Po co normalny, zdrowy, myślący człowiek miałby oglądać filmy takie jak ten? Co to jego pierdololo wnosi w porównaniu z komentarzami każdego z użytkowników tutaj? Zabawne to jest, że my to wszystko już wiemy, ale URRWA, ANUTORYTET NAGRAŁ, GURU PRZEMÓWIŁ 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 901 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Oszołom gra tylko na negatywnych emocjach i nic więcej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 390 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września (edytowane) Ciekawe czy W Hogwarts legacy z Ray traycingiem obszar poza zamkiem będzie mniej zamulajacy Dogma 2 swietna gra. Bawiłem się super a teraz 60 FPS już mi niepotrzebne. Gran turismo z RT... Powinno być od premiery. Tryb fidelity 60 do gry wydanej na PS4 też smieszne. Ostatnio w ogóle twórcy odpie.lali takie babole żeby chyba tylko pro dało się sprzedać. Survivor nie trzymający klatek, outlaws to samo jakieś babole rozdziałki biedne. Dogma tak samo slabo. A final fantasy 7 i jego rozdzielczość w 60 klatkach przy takiej grafice to kpina. Jakby mieli wyje**ne w optymalizację Najbardziej kisne właśnie z GT 7 i tego że teraz zrobią odbicia. W ogóle to całe PRO wygląda mi trochę na ps5 definitive edition czyli wersja która powinna być od początku no ale ... Sony już nie to samo Edytowane 11 września przez Plackus Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 047 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 29 minutes ago, krzysiek923 said: Po co normalny, zdrowy, myślący człowiek miałby oglądać filmy takie jak ten? Co to jego pierdololo wnosi w porównaniu z komentarzami każdego z użytkowników tutaj? Zabawne to jest, że my to wszystko już wiemy, ale URRWA, ANUTORYTET NAGRAŁ, GURU PRZEMÓWIŁ Mam 45 min w jedną stronę autem do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Plan na tą generację miałem taki, że zaczynam od XSX, a playstation kupię jak wyjdzie pro. Po wczorajszym pokazie czekam na Switcha 2 XD Cena ceną, ale kurwa żeby nie pokazać ani jednej gry zachęcającej do zakupu, tylko pierdololo, że będzie lepszy ray tracing i tekstury w oddali, na które przez 90% gry nie zwraca się uwagi. Brawo Sony, dajcie jakiś nowy hero shooter z rt i będzie sztosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Benson 22 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września To ja się powtórzę, bo wczoraj mój post zginął w natłoku emocji Nie mam PS5, bo w sumie długo nie było po co i tak sobie ogrywałem kupkę wstydu na PS4, czekając na to Pro. No ale że Sony pojebało, chyba kupię slimkę. Czy od premiery wyszły jakieś powszechniejsze problemy z tym modelem ( pomijam wygląd), czy też działa normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 411 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 2 minuty temu, Benson napisał(a): To ja się powtórzę, bo wczoraj mój post zginął w natłoku emocji Nie mam PS5, bo w sumie długo nie było po co i tak sobie ogrywałem kupkę wstydu na PS4, czekając na to Pro. No ale że Sony pojebało, chyba kupię slimkę. Czy od premiery wyszły jakieś powszechniejsze problemy z tym modelem ( pomijam wygląd), czy też działa normalnie? Normalnie działa. Ale jak będziesz miał pech jak ja to dopiero 4 konsola na gwarancji będzie działać xd Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 614 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września ogólnie sony w tej generacji obnażyło swoje prawdziwe podejście do marki playstation i jej fanów. ok, nie jesteśmy dziećmi, wiadomo, że to zawsze był biznes, ale ps5 i cyrki związane z dostepnością, z cenami, z brakiem nowych gier, jakimiś remasterami remasterów... i jeszcze eksy na pc, żeby doić. zrobiliby to dawno, ale nie wiedzieli, że to takie proste. no wylazło w tej generacji z nich typowe korpo bez ogródek. płaćcie nam więcej za mniej, bo jesteśmy liderem i chcemy z tego czerpać najmniejszym kosztem. od czasów jima rayan pijackiej mordy mam dość tej marki. jak to się szybko klimat wokół marki potrafi obrócić o 180 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 514 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Dziś rozmawiałem ze znajomym, który od jakiegoś czasu był zajarany pro. Nawala masę godzin i rozmawiamy dzisiaj i mówię słyszałeś o pro. A on że nie ale wie, że wychodzi ja mówię, że 800 eurasów, a on mi, że na hobby się nie oszczędza i da tyle. Ja mu mówię, że digital only bo to bez napędu i że 600-700zł za napęd trzeba dołożyć żeby pograć. Zrzedła mina w momencie bo chłop ma ponad 100 gier w pudełkach chyba od ps3 Cena z napędem by była jeszcze akceptowalna ale jak by nie patrzeć drogo wyjdzie zabawa. Ale znajdą się chętni bo przypuszczam, że ten znajomy kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 434 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Podsumowanie wczorajszej prezentacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Jak dobrze, że złożyłem kompa. Bo znając życie pewnie dupa by mnie piekła żeby to kupić (w końcu PS4 pro i przejście na tv 4k HDR bardzo dobrze wspominam). Ale na szczęście mogę mieć na tę konsole totalnie wyjebane. Pojebało ich z tą ceną i jeszcze brak napędu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 614 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września niesamowite są konsole, super duper pro za 3500 koła, a jak będziesz chciał pograć w trylogie batmana to dalej 900p i 30 klatek, czy 30 fps w trylogii mafii, jak na xbox series s, podczas gdy na pc kilkoma kliknięcami przenosisz się do 2024 roku 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
robbo2k_PL 32 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Zawsze mnie śmieszą te 15 minut temu, creatinfreak napisał(a): Jak dobrze, że złożyłem kompa. Bo znając życie pewnie dupa by mnie piekła żeby to kupić (w końcu PS4 pro i przejście na tv 4k HDR bardzo dobrze wspominam). Ale na szczęście mogę mieć na tę konsole totalnie wyjebane. Pojebało ich z tą ceną i jeszcze brak napędu A za ile ten pecet? 6k? 8k? Kupowanie PS5 jako dodatkowej maszyki do grania obok PC za 8k to dopiero byłoby zabawne. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 145 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 966 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 2 godziny temu, drozdu7 napisał(a): Do znawców, co stało na przeszkodzie żeby te PSSR w takiej czy innej postaci zaimplementować na bazowej ps5, by cokolwiek poprawić?? Według prezentacji PSSR to nie rozwiązanie software'owe jak FSR tylko hardware'owe jak DLSS i do działania potrzebne jest wsparcie dedykowanego sprzętu od AI. Cytuj Odnośnik do komentarza
robbo2k_PL 32 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Mój pecet do grania przeszedł update podwoił swoją wartość za pomocą RX 5700 i teraz to juz z 900zł jest wart (128GB RAM 8 rdzeni). I nadal gram w FHD w Forze Horizon 4. Konsole kupuje za 300USD maksymalnie i się świetnie bawię. Sami napędzacie te ceny i zajmujecie sie cyferkowym pierdololo zamiast grac w gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Jedna rzecz mnie też uderza jak czytam - jakby X był lepszej kondycji, był realnym konurentem to może by takich cen nie było. To półmonopol Sony pozwala im na takie akcje. Pytanie czy uznali, że zawyżona cena da im lepszy krótko/długofalowy zysk jak mniejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 614 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 5 minut temu, GearsUp napisał(a): no zabawne jest to jak kolejnych argumentów ubywa a konsolowcy sobie racjonalizują. obecne eksy z konsol przenoszone na pc, brak nowych gier ekskluzywnych, gierki na płytach do lamusa, cziterzy z pc na konsolach poprzez crossplay, a teraz nawet "nie złożysz podobnego pc w cenie konsoli" co raz bardziej przestaje być aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza
robbo2k_PL 32 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września (edytowane) 4 minuty temu, krzysiek923 napisał(a): no zabawne jest to jak kolejnych argumentów ubywa a konsolowcy sobie racjonalizują. obecne eksy z konsol przenoszone na pc, brak nowych gier ekskluzywnych, gierki na płytach do lamusa, cziterzy z pc na konsolach poprzez crossplay, a teraz nawet "nie złożysz podobnego pc w cenie konsoli" co raz bardziej przestaje być aktualne To po ile ten sredniopółkowy RTX 4070 panie pececiarzu? aaa 3kzł lub 4k za wersję Ti... przygadał pececiarz konsolarzom. Jak dla mnie i PC i konsole poszły w absurdalne ceny. No ale ja truskawki z cukrem i RX 5600Xt za 410zł a RX5700 za 500zł kupuje. Edytowane 11 września przez robbo2k_PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września (edytowane) Nawet argument "do PC trzeba akcesoria", jakoś tak teraz nie ma racji bytu przy dodatkowo płatnej podstawce i napędzie Najlepsze, że kupiony 2 lata temu RTX4090, za kolejne 4-5 lat i tak da więcej mocy, niz PS6 które pewnie pod 5.5K podleci Edytowane 11 września przez PiPoLiNiO Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 207 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 9 godzin temu, Ukukuki napisał(a): Nie no będą napędy, pady, doładowania, abonamenty gry w zestawach. Obstawiam najtańszy 3999 Jak ktoś myśli ,że zobaczy do końca roku w polskim elektromarkecie golasa za 3399 zł to jest frajer. Tych kombinacji polskich marketów się najbardziej obawiam. Płatność z góry jak przy premierze PS5 to na bank, ale wymuszone zestawy z grami, które wszyscy już mają (Spidermany, Horizony etc) też bardzo prawodpodobne... Polski rynek to dalej dziki zachód jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Teraz, jimmy napisał(a): Tych kombinacji polskich marketów się najbardziej obawiam. Płatność z góry jak przy premierze PS5 to na bank, ale wymuszone zestawy z grami, które wszyscy już mają (Spidermany, Horizony etc) też bardzo prawodpodobne... Polski rynek to dalej dziki zachód jest. Przecież nikt tego nie kupi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 312 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września sprzedawczyk Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 728 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Ps5pro + 2 pady, podstawka, napęd i remaster TLoU2 za jedyne 4999zł! Okazja panie! Okazja! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi