Figuś 21 159 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 3 minuty temu, czarek250885 napisał(a): To co oni next gena planują na 2030? ło jezu, odchodząca generacja jest zawsze jeszcze w sprzedaży po wyjściu nextgena Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 179 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 1 godzinę temu, Alpha Trion napisał(a): Panowie, spokojnie, poczekajmy na zapowiedzi gier, testy jak te gry będą wyglądać na bazowej Ps5 w kontrze do Pro. Dajmy ludziom kupić te maszyny, niech potestuja awaryjność, ciepło, hałas i wtedy zdecydowa No jak jeszcze sie okaza, ze kultura pracy jest skopana to dziekuje. Przechodze na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 1 minutę temu, Figuś napisał(a): ło jezu, odchodząca generacja jest zawsze jeszcze w sprzedaży po wyjściu nextgena Ja to doskonale wiem, jednakże jeśli chcą ją sprzedawać, tzn że nie będzie miała konkurencji. A co za tym idzie do 2029 możliwe, że chcą tym prosiakiem zapewnić sobie żywot. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 156 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września PRO bez napędu za 800€ to jakaś tragedia. Ficzery bardzo mi się podobają ale w moim wypadku pozostaje mieć nadzieję, że krótko po premierze pojawi się wersja z napędem ale np z dyskiem standardowym 825GB w DAJ BOŻE tej samej cenie 799€... W życiu nie zapłacę tyle kasy na konsolę digital. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 159 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 5 minut temu, czarek250885 napisał(a): Ja to doskonale wiem, jednakże jeśli chcą ją sprzedawać, tzn że nie będzie miała konkurencji. A co za tym idzie do 2029 możliwe, że chcą tym prosiakiem zapewnić sobie żywot. zapomnij, i tak będą minimum rok w plecy bo MS wcześniej wyskoczy z nextgenem, 2028 najpóźniej PS6 digital z napędem osobno do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 442 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Tu zrobili spory błąd nie dając wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Jest to ciekawa filozofia gracza, ale czym się różni PS5 Pro digital + napęd, od PS5 Pro z wbudowanym napędem, prócz tego, że jak Ci się napęd spierdoli, to możesz oddać na gwarę tylko napęd? Faktycznie zepsuli w tej prezentacji aspekt psychologiczny, nie dorysowując PS5 Pro z dołączanym napędem w cenie 780 USD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Jest to ciekawa filozofia gracza, ale czym się różni PS5 Pro digital + napęd, od PS5 Pro z wbudowanym napędem, prócz tego, że jak Ci się napęd spierdoli, to możesz oddać na gwarę tylko napęd? Faktycznie zepsuli w tej prezentacji aspekt psychologiczny, nie dorysowując PS5 Pro z dołączanym napędem w cenie 780 USD. No dokładnie to. Albo info o bundlue. Jasne info. Dymiemy Was, ale na czysto. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Sony analizując potrzeby rynku uznało odpięcie napędu od zestawu bazowego kosztem większego dysku 2 TB i WiFi 7 za dobrą decyzję. Bundle z napędem czy będą i czy starczy napędów to już niestety zwalili na sklepy i magazyny, prawdopodobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 538 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 14 minut temu, Whisker napisał(a): Tu zrobili spory błąd nie dając wyboru Dla mnie sprawa prosta: spodobało im się to, jak w MS w zasadzie w całości przeszedł na Digital, nie ma obrotu używek, więc postanowili zrobić przymiarkę wydając PS5 Pro bez napędu aby też uzyskać taki model dystrybucji. Z wiadomych powodów nie mogą tego głośno oznajmić wprost. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Dla mnie hard pass. Za 2-3 lata nowa generacja. Mam spory backlog więc do tego czasu będzie czym się bawić. Później na PS6 te wszystkie bajery pewnie po prostu będą więc pogram bez dopłacania w połowie generacji do sprzętu potrzebnego na chwilę. Inna sprawa, że pasuje powolutku myśleć o PC bo pomimo, że drożej to zdecydowanie więcej lat spokoju od wymiany sprzętu. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Leak o specyfikacji PS5 Pro mówił zresztą o premierze digital 7 listopada i 6 grudnia wersji z napędem. Zapewne był prawdziwy i bundle w Mikołajki, może nie ma napędów, ale oczywista sprawa to odcięcie się od rynku używek, który jednak wciąż kwitnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 54 minuty temu, Bartg napisał(a): Czyli bundle konsola + napęd + Horizon + Spiderman + 12msc ps plus + podstawka + dildo żeby czuć się jeszcze bardziej wyruchanym to będzie startować ponad 5kzł w marketach Ja bardziej czekam na klasyczny bundle majowy jako prezent na komunię świętą czyli ps5 pro + napęd + podstawka + astro bot + gt7 + pismo święte za 4499zl Będzie powrót do czasów PS3 na pełnej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 725 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września (edytowane) Godzinę temu, Bartg napisał(a): Czyli bundle konsola + napęd + Horizon + Spiderman + 12msc ps plus + podstawka + dildo żeby czuć się jeszcze bardziej wyruchanym to będzie startować ponad 5kzł w marketach Może dołożą coś takiego do zestawu? Spoiler Edytowane 11 września przez Paolo1986 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 261 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września wszystko jest w sumie git bo to jest tylko PlayStation 5 Pro bo jakby było PlayStation 5 Pro Premium to by był napęd i podstawka. Jest git można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 442 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 24 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Jest to ciekawa filozofia gracza, ale czym się różni PS5 Pro digital + napęd, od PS5 Pro z wbudowanym napędem, prócz tego, że jak Ci się napęd spierdoli, to możesz oddać na gwarę tylko napęd? Faktycznie zepsuli w tej prezentacji aspekt psychologiczny, nie dorysowując PS5 Pro z dołączanym napędem w cenie 780 USD. A to że napęd jest stary ze Slim, ja nie będę tworzył jakiś hybryd nowe + stare Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 7 minut temu, Paolo1986 napisał(a): Może dołożą coś takiego do zestawu? Ukryj zawartość -Kupiłem sobie ps5pro! -A dla mnie coś masz? -Oczywiście skarbie! Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 726 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Panowie ale to jest sprzęt dla nerdów, dla tego małego odsetka graczy którzy chcą zagrać w najlepszej jakości. Pozostali nie chcą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 156 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 1 minute ago, PiotrekP said: -Kupiłem sobie ps5pro! -A dla mnie coś masz? -Oczywiście skarbie! Równie dobrze mogliby dodawać do zestawu sztuczną waginę, bo jak się żona dowie ile hajsu chłop wydał na konsolę , to już sobie nie poużywa... Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 442 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 19 minut temu, Shago napisał(a): Dla mnie sprawa prosta: spodobało im się to, jak w MS w zasadzie w całości przeszedł na Digital, nie ma obrotu używek, więc postanowili zrobić przymiarkę wydając PS5 Pro bez napędu aby też uzyskać taki model dystrybucji. Z wiadomych powodów nie mogą tego głośno oznajmić wprost. No to cały świat dał im to odczuć w komentarzach i nastawieniu, jest nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 538 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a): Panowie ale to jest sprzęt dla nerdów, dla tego małego odsetka graczy którzy chcą zagrać w najlepszej jakości. Pozostali nie chcą Ale fajnie by było, by kasa władowana w zaprojektowanie nowego sprzętu + produkcja + marketing się zwróciła i nie zalegało na magazynach, no nie? Nerdów jednak nie ma raczej aż tylu w dzisiejszych czasach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 6 minutes ago, drozdu7 said: Panowie ale to jest sprzęt dla nerdów, dla tego małego odsetka graczy którzy chcą zagrać w najlepszej jakości. Pozostali nie chcą Tacy gracze grają na dojebanych PC z RTXem 2137. To chyba sprzęt dla ludzi nie mających jeszcze PS5, którzy złapią się na marketing, nazwę PRO i znaczek 8K na pudełku? Nie wiem. Jakby tych wszystkich exów nie było na PC na pewno byłoby łatwiej im to wypromować, a tak zaraz po premierze każda gra podkręcona pod PRO zostanie rozebrana na czynniki pierwsze w porównaniu do istniejącej wersji PC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 4 minuty temu, Whisker napisał(a): No to cały świat dał im to odczuć w komentarzach i nastawieniu, jest nadzieja Jedyna nadzieja, żeby miało to realne przełożenie na sprzedaż, bo już wielokrotnie widzieliśmy, że hejt =/= mniejsza sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 125 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września (edytowane) Ja wciąż nie mogę ogarnąć tej pokrętnej logiki u SONY, a raczej jakie tęgie głowy za tym całym konceptem stoją. Bo wygląda to z grubsza tak, że przyszedł jakiś jajogłowy na spotkanie zarządu i podsumował temat, jako że raz kiedyś się udało w poprzedniej generacji: 1. Wiecie, że poprzerzucaliśmy w obecnej generacji nasze exy po kolei na pecety? To ogólnie nasza nowa wizja. Ona jest dobra, bo for the players! 2. Co prawda nie mamy realnie problemu z wydajnością, jak to miało miejsce w przypadku PS4, ale no nigdy nie wiadomo. Trzeba działać, bo to logo 8K na pierwszych pudłach z PS5 zobowiązuje, panowie. 3. Tak że tak: zrobimy sobie teraz wersję Pro. I damy tam graczykom więcej mocy. I teraz te nasze tytuły, które ludzie kiedyś tam sobie pokończyli na PS4, czy ostatnio na piecach - to one, no te gierki będą wyglądać lepij i płynnij (przez jakiś czas oczywiście!). A potem wrócimy do wyboru trybu graficznego, bo wiadomo nie można mieć wszystkiego, a z czasem będzie trzeba tam też im wrzucić na rynek PS6. 4. I widzicie: mam tutaj obliczenia, tutaj słupki pokazujo, że cena jest dobrze skalkulowana. Ale też wychodziło nam najsampierw drogo. Więc wywalimy napęd i kawałek tego plastiku, co żeśmy go na początku dawali do postawienia sprzętu pionowo. Bo gracze tego nie chcą ogólnie, a nawet jak jacyś chom to se dokupiom. Zarobimy? Zarobimy! No i jak mówiłem: konsolka będzie tańsza! 5. Tylko teraz tak: nie będziemy pokazywać żadnych nowych gier na prezentacji. No jak to czemu? Miał być Concord, ale już go z nami nie ma. Miał piękny pogrzeb. To chyba nie mamy co pokazać, nie? 6. Wszyscy widzę się zgadzają, super - dziękuję. To co panowie? Po maluchu i głosujemy premie dla członków zarządu! Edytowane 11 września przez l33t 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września W empiku już napęd 1070zl 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi