GearsUp 147 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): ale FOMO paraolimpiada z tym napędami Ciekaw jestem do jakich cen wywindują go skalperzy. I tak napędy w podstawowym PS5/XSX > te w Slimce i Pro bo te podłączane wymagają podobno jakiejś zjebanej aktywacji. a pewnie Sony kiedyś wyłączy te serwery uwierzytelniające Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 119 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Ja nie wiem czy pro jest dobre dla skalperów, cena mocno wyżyłowana, to za ile musieliby sprzedać? za 5 klocków?, nikt tyle nie da Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 845 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Po tyle kupowali premierowe, a tutaj pro. Znajdą ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 3 minuty temu, iluck85 napisał(a): A teraz wychodzi Spencer i biadoli jak dbają o klientów i GRACZY. XSX Pro za 2699zl. COD cyfrowy gratis. Dziękuję dobranoc. To jest ten moment żeby podkręcić. Tylko czemu oni mają dokładać do biznesu? To nie Caritas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 119 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Just now, iluck85 said: Po tyle kupowali premierowe, a tutaj pro. Znajdą ludzi. a to sam biere 3 na handelek, a co ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Teraz, czarek250885 napisał(a): Tylko czemu oni mają dokładać do biznesu? To nie Caritas. Plus i tak by się nie sprzedało pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza
AdiCarrion 117 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września (edytowane) 7 minut temu, Alpha Trion napisał(a): Dobra, koniec biadolenia, konkretnie: kto wywala cztery i pół bomby na prosiaka żebym ja nie musiał ? Ja wywalę 3500.Podstawka mi niepotrzebna, napęd też już od kilku lat gram na "cyfrze" Edytowane 11 września przez AdiCarrion Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 845 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 1 minutę temu, Basior napisał(a): Plus i tak by się nie sprzedało pewnie Tu bym nie byl taki pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 4 minuty temu, GearsUp napisał(a): Ciekaw jestem do jakich cen wywindują go skalperzy. I tak napędy w podstawowym PS5/XSX > te w Slimce i Pro bo te podłączane wymagają podobno jakiejś zjebanej aktywacji. a pewnie Sony kiedyś wyłączy te serwery uwierzytelniające Tak, jest aktywacja i musisz być online, żeby sparować do konsoli pierwszy raz. Brak PSN = brak możliwości podpięcia nowego urządzenia optycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 845 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 3 minuty temu, czarek250885 napisał(a): Tylko czemu oni mają dokładać do biznesu? To nie Caritas. Caritas nie, ale pozwoli zbudować bazę klientów. To czego nie mają od lat, a ma Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 726 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 1 minutę temu, czarek250885 napisał(a): Tylko czemu oni mają dokładać do biznesu? To nie Caritas. Bo pewnie by było ich na to stać. Ale nie sądzę że by to cokolwiek zmieniło w tej generacji. Mi się wydaje że użytkownicy ps5 to są albo ludzie grający w coda/fife itp z masą znajomych, albo entuzjaści exów. W obu przypadkach przesiadka ciężka No Xbox w kolejnej generacji potrzebuje jakiegoś ficzera bo czeka go wegetacja jeszcze wieksza niż teraz Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 119 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 3 minutes ago, AdiCarrion said: Ja wywalę 3500.Podstawka mi niepotrzebna, napęd też już od kilku lat gram na "cyfrze" No i super, mamy pierwszego zdecydowanego, koniecznie relacje zdaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 670 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 2 minuty temu, Alpha Trion napisał(a): Ja wywalę 3500. @AdiCarrion Zapomnij o takiej cenie w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września A teraz wychodzi Spencer i biadoli jak dbają o klientów i GRACZY. XSX Pro za 2699zl. COD cyfrowy gratis. Dziękuję dobranoc. To jest ten moment żeby podkręcić.I wtedy zwijam niebieską flagę i wciągam zieloną koszulkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 119 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 5 minutes ago, Szermac said: @AdiCarrion Zapomnij o takiej cenie w Polsce Ile obstawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 514 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Ja stawiam gdzieś 3600-3700, ale i tak pewnie będą dostępne tylko w bundlu więc 4000zł z gierką lub dwoma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 1 minute ago, Alpha Trion said: Ile obstawiasz? @yaczes pisal jakie sa plotki, przedział 3699-3999. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 437 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 20 minut temu, iluck85 napisał(a): A teraz wychodzi Spencer i biadoli jak dbają o klientów i GRACZY https://lowcygier.pl/subskrypcje/xbox-game-pass-standard-juz-dostepny-usluga-nie-obejmuje-m-in-starfield-forza-motorsport-diablo-4/ spencer po zabiciu Turcji ma kolejne plany z myślą o graczach Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 207 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Drama wokół napędów wspaniale pokazuje jak to fizyki nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 5 minut temu, jimmy napisał(a): Drama wokół napędów wspaniale pokazuje jak to fizyki nikogo Na OLX sprzedają napędy do PS5 Pro, dodatkowo gratis dorzucają PS5 Slim w zestawie xDD. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 845 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września (edytowane) 11 minut temu, messer88 napisał(a): https://lowcygier.pl/subskrypcje/xbox-game-pass-standard-juz-dostepny-usluga-nie-obejmuje-m-in-starfield-forza-motorsport-diablo-4/ spencer po zabiciu Turcji ma kolejne plany z myślą o graczach Już to gdzieś pisałem że ujebia te zakupy migracyjne. Kwestia czasu będzie nabijanie kodami 5 lat Gamepassa. Teraz Sony uklęknie na chwilę, aczkolwiek na świeżo wszystko. To jest czas żeby zamieszać w garnku. Ofcoz nic nie mają mocniejszego oprócz nowych wersji kolorów pada. Tak czy siak muzyka gra dalej, okręt tonie, a ja zostane panowie do końca Edytowane 11 września przez iluck85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 446 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września That's the same picture 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 616 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września No nie mają odpowiedzi na Prosiaka, ale tak szczerze to czy jej potrzebują? Jak ktoś chce grać gry z Xboxa w najwyższej jakości, to może mieć je już dzisiaj grając na PC. Nie potrzeba do tego wymyslac konsoli za 800-900 dolarów. Ani PS5 Pro ani (gdyby nawet powstał) mocniejszy Xbox nic też nie zmienią na polu konsol. PS5 Pro to konsola dla wąskiego grona entuzjastów, a historia konsol pokazuje że kluczowym czynnikiem przy wyborze konsoli nie jest 8K, raytracing, a przede wszystkim cena i to tanie konsole zawsze sprzedawały się najlepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Tak jak ten biały xss? Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 119 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 7 minutes ago, ASX said: No nie mają odpowiedzi na Prosiaka, ale tak szczerze to czy jej potrzebują? Jak ktoś chce grać gry z Xboxa w najwyższej jakości, to może mieć je już dzisiaj grając na PC. Nie potrzeba do tego wymyslac konsoli za 800-900 dolarów. Ani PS5 Pro ani gdyby nawet powstał mocniejszy Xbox nic też nie zmienią na polu konsol. PS5 Pro to konsolą dla wąskiego grona entuzjastów, a historia konsol pokazuje że kluczowym czynnikiem przy wyborze konsoli nie jest 8K, raytracing, a przede wszystkim cena. To tanie konsole zawsze sprzedawały się najlepiej. Wogóle nie potrzebują, spinasz game passa z geforce now i masz 140 gier od razu do dyspozycji, za 150 zl miesiecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi