schabek 5 297 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września Mam 50zl w portfelu na pss, chce kupic dlc za 55zl. Czemu nie wezmie z portfela a reszte dobierze z karty tylko calosc chce sciagnac z karty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września ostatnio to zmienili, kiedyś normalnie dobierało brakującą kwotę własnie debile 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sizacz 12 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września Kupowałem astro na premierę i z karty pociągnęło mi tylko brakującą kwotę - w pierwszej kolejności wyczyściło mi portfel PS. Czyli to jakaś naprawdę świeża zmiana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września (edytowane) 4 godziny temu, dominalien napisał(a): Na pececie jak działa to fajnie, ale jak nie działa, to trzeba kombinować, sterowniki, system, aktualizacje, pliki konfiguracyjne, potem jak już działa to może za wolno i trzeba pozmieniać opcje, a może da się poprawić grafę i nadal będzie działało ok, mijają godziny, a człowiek nie gra tylko przesuwa suwaki w jedną i w drugą. Grasz na PC coś czy to tylko teoria? Serio pytam bo to co napisałeś nijak ma się do rzeczywistości. No i to "mijają godziny"... serio, urocze ale zupełnie nietrafione i mocno podkoloryzowane. Edytowane 17 Września przez Amer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września Napisał potem, że nie gra, więc traktuj to jak jego mokre sny Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września Od 2018 gram głównie na PC i przy współczesnych grach nawet nie trzeba wchodzić w opcje, gierki już same dopierają ustawienia do konfiguracji. No chyba ,że to wynika z mocnej konfiguracji i mogę mieć na to wywalone. No i od tamtej pory nie pamiętam gry z którą miałem problemy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 169 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września 4 godziny temu, dominalien napisał(a): Haha, to akurat prawda, po tym jak pokazali PS5Pro. To jest właśnie to o czym piszę. Jak gra zwalona to wina deva, czekasz aż poprawią i grasz w co innego. A na PCcie to może być wina sprzętu, oprogramowania, szukasz po forach, ściągasz jakieś dziwne pliki, edytujesz ustawienia. Generalnie marnujesz czas. Ja nie mówię, że tak jest często, ale jak coś jest zwalone i gra nie działa albo działa źle, to pecetowiec najpierw marnuje godziny na próby rozwiązania problemu, bo zawsze to może być wina jego konkretnej konfiguracji. Na konsoli tego nie ma. Nie pamiętam takiej sytuacji grając na pc, chyba że mówimy o grach retro. Nowe gierki śmigają bez problemu na pc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września Jak wyżej. 5 lat ostrego katowania na PC i dosłownie zero jakichkolwiek problemów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września Również nie wiem o co chodzi z bawieniem się godzinami suwakami żeby dobrze działało. Taki sam fałsz jak to, że granie na PC to taboret i brak wygody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września Ten fałsz o braku wygody to Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września Godzinę temu, sizacz napisał(a): Kupowałem astro na premierę i z karty pociągnęło mi tylko brakującą kwotę - w pierwszej kolejności wyczyściło mi portfel PS. Czyli to jakaś naprawdę świeża zmiana. A widzisz, ja jak robiłem preorder na Astro właśnie mając 280zł na portfelu pss to i tak chcieli mnie ojebać z całek kwoty z karty Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 259 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września 7 minut temu, Figuś napisał(a): A widzisz, ja jak robiłem preorder na Astro właśnie mając 280zł na portfelu pss to i tak chcieli mnie ojebać z całek kwoty z karty I coś się dało zrobić, żeby tylko brakującą końcówkę z karty wzięli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września no właśnie nie, musiałem dodać fundusze z karty żeby mieć wymaganą kwotę w portfelu Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 259 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września Pft, no to słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września 49 minut temu, Figuś napisał(a): no właśnie nie, musiałem dodać fundusze z karty żeby mieć wymaganą kwotę w portfelu To u mnie inaczej, jak brakowało mi 20zł czy ileś, to przypuśćmy 3 doładowania z keyshopa i końcówkę mi z PayPal sciągali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września To mi się nie zdarzyło jeszcze, zawsze najpierw portfel potem karta. Ostatni raz kupowałem w środę i tak też się zadziało. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września Tak swoją drogą... na każdy podzespół komputera mam (albo miałem, w momencie zakupu) minimum 3 lata gwarancji. Na "głupi" zasilacz mam 10 lat. A tutaj na PS5 Pro za 3,5 kloca tylko 1 rok... No ej, coś nie teges. Skoro sprzedają sprzęt za taki hajs, to powinni być pewni, że te 3 lata bezproblemowo podziała. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września 2 godziny temu, Szermac napisał(a): To mi się nie zdarzyło jeszcze, zawsze najpierw portfel potem karta. Ostatni raz kupowałem w środę i tak też się zadziało. Też mi zawsze pobierało z portfela, a jak brakowało to reszta z karty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Oh beż znaczka 8k, ale za to disc free 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 400 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września DISC FREE Console jako dodatkowa zaleta Raczej powinien być napis Discless co świadczyło by o tym, że ta konsola jest chora na brak napędu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września W końcu zwolnieni z pudełkowej smyczy! Teraz gry będą tańsze bo nie muszą robić pudełek i wysyłać ich do sklepów! 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 400 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września 4 minuty temu, Pupcio napisał(a): W końcu zwolnieni z pudełkowej smyczy! Teraz gry będą tańsze bo nie muszą robić pudełek i wysyłać ich do sklepów! Był nawet w jednym numerze taki artykuł i wtedy się wszyscy zachwycali wizją cyfrowych gier. Argumenty były takie jak napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września To jest argument, który nie dość, że nie sprawdza się w teraźniejszości, to tym bardziej nie będzie się sprawdzał w przyszłości. Zwykły farmazon. Nie wierzę w te pudełko, konsola wolna od napędu jako reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września 4 minuty temu, BRY@N napisał(a): Był nawet w jednym numerze taki artykuł i wtedy się wszyscy zachwycali wizją cyfrowych gier. Argumenty były takie jak napisałeś. Ehh no wierzyło się kiedyś w takie pierdoły Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Tej corewki cyfry się już nie pozbędziemy (jest w interesie korporacji), ale mam nadzieję, że dobra sprzedaż opcjonalnych napędów niejako zmusi ich do zostawienia czytników (nawet jako opcji) jeszcze w przyszłej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi