Homelander 2 050 Opublikowano 19 września Udostępnij Opublikowano 19 września Otwarta połowa z tego. 700-800$. No ni chuja nie wyjdziesz na swoje, nie ma takiej opcji. Bierzesz dla siebie i dla swojego dobrego samopoczucia i tyle. Przecież to elektronika, ona tylko tanieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 19 września Udostępnij Opublikowano 19 września 2 godziny temu, Figuś napisał(a): https://blog.playstation.com/2024/09/19/celebrating-30-years-of-playstation-with-a-nostalgic-look/ No 12,300 sztuk, ciekawe, czy przynajmniej jedna będzie do kupienia w Polsce xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 050 Opublikowano 19 września Udostępnij Opublikowano 19 września Pewnie wszystkie pójdą do amerykanów pierdolonych Cytuj Odnośnik do komentarza
Dragon13 72 Opublikowano 19 września Udostępnij Opublikowano 19 września Tego szarego Dualsense bym brał Ale pewnie nie dokupienia w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 908 Opublikowano 19 września Udostępnij Opublikowano 19 września 1 godzinę temu, Shen napisał(a): Nie no ja biore do grania, wiec bedzie otwarta. Nawet gdyby na zero sie udało wyjsc to spoko. Te ps4 byly w sprzedazy? Bo pamietam tylko, ze konkursy robili na playstation polska i probowalem szczescia. Były normalnie do kupienia w przedsprzedaży, ja swoją chyba w Euro kupowałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 570 Opublikowano 19 września Udostępnij Opublikowano 19 września No ale te edycje limitowane to już mogli dać z napędem jak taki mały nakład jest. Weź potem szukaj osobno. Najbardziej pożądany towar. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 147 Opublikowano 19 września Udostępnij Opublikowano 19 września 8 minut temu, Sebas napisał(a): No ale te edycje limitowane to już mogli dać z napędem jak taki mały nakład jest. Weź potem szukaj osobno. Najbardziej pożądany towar. Trzeba przyzwyczajać graczy do hasła DISC-Free Console Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 159 Opublikowano 19 września Udostępnij Opublikowano 19 września Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 19 września Udostępnij Opublikowano 19 września Ja sie wyleczyłem z kolorkow z padów kiedyś zobaczyłam jak bardzo dualsense jest delikatny. Teraz biore tylko refubrished, bo jak bierzesz nówkę to uj wie kiedy zaczną Ci dryfować gajgi... 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 514 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września No ale to jak z każdym sprzętem. W ps 4 DS działają do dzisiaj bo syn gra więc nie było problemu. W ps5 po ponad 2 latach Dual Sense zaczął delikatnie dryftować rozebrałem, wyczyściłem i na jakiś czas był spokój teraz wróciło więc wziąłem nówkę z bundla i ten dałem jako zapasowy. Wydaje mi się, że jak się nim nie rzuca to trwałość ma całkiem dobrą Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 260 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września Jeden DS4 mi zaczął wariować lekko na obu drążkach, kupiłem zamienniki z efektem halla i wymieniłem. Namęczyłem się, żeby je zdjąć z płytki, ale efekt jest bardzo dobry. Moim zdaniem bardzo warto wymienić i będzie na lata. Jeśli nie chcesz się sam bawić na pewno w okolicy znajdziesz kogoś, kto to robi. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 437 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września 10 godzin temu, oFi napisał(a): Teraz biore tylko refubrished, bo jak bierzesz nówkę to uj wie kiedy zaczną Ci dryfować gajgi... byku jakie refurby, lepiej żeby ktoś za darmo dał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września 2 godziny temu, mario10 napisał(a): No ale to jak z każdym sprzętem. W ps 4 DS działają do dzisiaj bo syn gra więc nie było problemu. W ps5 po ponad 2 latach Dual Sense zaczął delikatnie dryftować rozebrałem, wyczyściłem i na jakiś czas był spokój teraz wróciło więc wziąłem nówkę z bundla i ten dałem jako zapasowy. Wydaje mi się, że jak się nim nie rzuca to trwałość ma całkiem dobrą Ja szanowałem ten co miałem z konsolą i drugi dokupiony. Oba po dwóch latach dryf miały okropny. Godzinę temu, messer88 napisał(a): byku jakie refurby, lepiej żeby ktoś za darmo dał DS4 miałem od nowości - zero problemów po wielu latach. Dokupywane również. A Dualsense ma problemy. Dlatego ludzie wymieniają analogi na te z efektem halla i problemy znikają na zawsze. 1 godzinę temu, dominalien napisał(a): Jeden DS4 mi zaczął wariować lekko na obu drążkach, kupiłem zamienniki z efektem halla i wymieniłem. Namęczyłem się, żeby je zdjąć z płytki, ale efekt jest bardzo dobry. Moim zdaniem bardzo warto wymienić i będzie na lata. Jeśli nie chcesz się sam bawić na pewno w okolicy znajdziesz kogoś, kto to robi. Mi się niestety nie udało bo popaliłem ścieżki. Ale również zakupiłem, jak zacznie któryś dryfować to od razu wymieniam na te hallowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 437 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września Cytuj Odnośnik do komentarza
AsmWalker 1 Opublikowano 20 września Udostępnij Opublikowano 20 września Czy Ea sports czyli fifka ma wybór trybu jakość /wydajność ? Czy tam nie ma takiego wyboru? Jak generalnie oceniacie widać dużą różnicę w jakoś / wydajność w większości gier ? Czuć te różnice czy trzeba mocno się przyjrzeć ? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września W dniu 19.09.2024 o 22:08, Figuś napisał(a): Nie wiem ile w tym prawdy, ale jeżeli kombinują w stylu xsx/xss, to strzał w kolano jeśli chodzi o gry, ale gdyby faktycznie to było stacjonarne i przenośne, to byłoby spoko. Jednak warunkiem byłoby, to że jedna gra może działać na obu konsolach w różnych trybach graficznych. W przeciwnym razie producenci gier będą mieli w tyłku robienie "mniejszych" wersji swoich serii i przenośna zdechnie jeszcze szybciej niż Vita. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września (edytowane) W czasach vity wchodziły smartphony i się wszyscy zachłysneli. Teraz jest renesans przenośników (patrz switch, steamdeck, rog ally i pochodne). Tak więc w tej chwili myślę, że takie przenośne PlayStation czy Xbox ma rację bytu, nawet gdyby to był osobny system z dedykowanymi portami ( w końcu PS4, PS5 czy właśnie deck/Ally są na x86 AMD i raczej zrobienie portu nie jest jakieś wybitnie skomplikowane). Chociaż patrząc na xss to różnie z tym może być (ale w gruncie rzeczy da się). Edytowane 22 września przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 063 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września Z PS6 Sony będzie mogło poszaleć bo konkurencja w postaci Xboxa już nie będzie istnieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 312 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września (edytowane) 4 godziny temu, McDrive napisał(a): Nie wiem ile w tym prawdy, ale jeżeli kombinują w stylu xsx/xss, to strzał w kolano jeśli chodzi o gry, ale gdyby faktycznie to było stacjonarne i przenośne, to byłoby spoko. Jednak warunkiem byłoby, to że jedna gra może działać na obu konsolach w różnych trybach graficznych. ??? Co to za roznica. W obu przypadkach hamulcowy, a handheld jeszcze bardziej bedzie ograniczał stacjonarke. Edytowane 21 września przez Beelzeboss Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 050 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września 1 minute ago, Beelzeboss said: ??? Co to za roznica. W obu przypadkach hamulcowy, a handheld jeszcze bardziej bedzie ograniczał stacjonarke. Niekoniecznie. Bo możesz zrobić tryb handheldowy zwyczajnie suwakami w dół i rozdziałką 720p, czy nawet 1080p. Na małym ekranie i tak nie będzie to miało specjalnego znaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 616 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września 5 minut temu, Czoperrr napisał(a): Z PS6 Sony będzie mogło poszaleć bo konkurencja w postaci Xboxa już nie będzie istnieć. Będzie istnieć i jeśli to Sony faktycznie wydać PS6 w ramach konsoli stacjonarnej i handhelda to będzie to oczywiste że będzie to działać na takiej samej zasadzie jak dzisiaj XSX i XSS. Oba sprzęty będą dostawać te same gry z różnymi ustawieniami graficznymi. Nikt nie będzie się bawił w osobne porty w stylu tego co było w czasach PSP i Vity. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 312 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września 3 minuty temu, Homelander napisał(a): Niekoniecznie. Bo możesz zrobić tryb handheldowy zwyczajnie suwakami w dół i rozdziałką 720p, czy nawet 1080p. Na małym ekranie i tak nie będzie to miało specjalnego znaczenia o tak, na series s tez devi mieli tylko suwaczkiem zejsc z rozdzielczoscia. "tryb handheldowy", lol. Jak teraz ludzie narzekaja na brak progresu graficznego to nie wiem po co w ogóle wydawac ps6 z taka kula u nogi. Ps5 pro i tak bedzie mocniejsze od tego handhelda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 050 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września 7 minutes ago, Beelzeboss said: o tak, na series s tez devi mieli tylko suwaczkiem zejsc z rozdzielczoscia. "tryb handheldowy", lol. Jak teraz ludzie narzekaja na brak progresu graficznego to nie wiem po co w ogóle wydawac ps6 z taka kula u nogi. Ps5 pro i tak bedzie mocniejsze od tego handhelda. Series S działa na innej zasadzie. Zresztą, widziałeś dobrze zoptymalizowane gry na Series S? Forza Horizon 5 albo Starfield działają i wyglądaj super. Progres graficzny nie wynika z braku mocy tylko z braku pomysłu na przełom jak przejście z 2D to 3D, czy nawet z SD na HD. PS6 może być mocne w chuj a i tak żadnego przełomu graficznego nie będzie. Bo co, ludzików na stadionie będzie więcej i będą bardziej różnorodni? Albo kałuże będą ładniej odbijały otoczenie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 312 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września 2 minuty temu, Homelander napisał(a): Series S działa na innej zasadzie. Działa na tej zasadzie, ze oprocz obcinania rozdziałki nie ma tez raytracingu albo brakuje trybu 60fps. To stacjonarka, a gdzie handheld ze znacznie mniejszym poborem pradu. Poroniony pomysł z tym handheldem. Jak maja odwalac taki szajs to niech kopiuja nintendo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 050 Opublikowano 21 września Udostępnij Opublikowano 21 września (edytowane) 30 minutes ago, Beelzeboss said: Działa na tej zasadzie, ze oprocz obcinania rozdziałki nie ma tez raytracingu albo brakuje trybu 60fps. To stacjonarka, a gdzie handheld ze znacznie mniejszym poborem pradu. Poroniony pomysł z tym handheldem. Jak maja odwalac taki szajs to niech kopiuja nintendo. No nie, bo raz, że Series S ma mieć całą funkcjonalność taką jak gry na X, a dwa, że gry na S muszą znośnie wyglądać na TV. Ewentualne przenośne PS6 może nie mieć żadnego z tych "problemów". edit. raczej nie zrobią czegoś takiego, w sensie przenośnego PS6. Ale gdyby zrobili to może to zadziałać. Bardziej liczę na to, że MS wreszcie wypuści przenośne Series S Edytowane 21 września przez Homelander Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi