Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Też będę, ale po tych bombach to nie wiem czy się uda później usnąć.

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał(a):

Też będę, ale po tych bombach to nie wiem czy się uda później usnąć.

Przestań, dla osoby, która spędziła +1k godzin z Alojką to może być najlepsze State of Play :D

Opublikowano

Ok 2k w obu grach. Niby tak, ale wszystko rozejdzie się o zmiany i cenę. Jeżeli będzie to pelny remake z mo-capem itp. to mogę wybulić więcej, ale jeżeli tylko rozdziałka i pierdoły to max cena ulepszenia tj. te 40 zł.

Ciekawe czy zmienią Sylensa tak jak to było w pierwszym SM.

Opublikowano
2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Przestań, dla osoby, która spędziła +1k godzin z Alojką to może być najlepsze State of Play

1 tys. w Horizon? Jesteś masochistą, wg mnie ta gra jest nijaka. Szczególnie 2 część jest miętka. Nie widać w tym produkcie pasji tylko kalkę i odhaczanie kolejnych punktów. 

Opublikowano
2 minuty temu, Sewesew napisał(a):

1 tys. w Horizon? Jesteś masochistą, wg mnie ta gra jest nijaka. Szczególnie 2 część jest miętka. Nie widać w tym produkcie pasji tylko kalkę i odhaczanie kolejnych punktów. 

To nie ja, tylko Square ma 2k godzin, ale tez trochę pograłem, tak z 200h :). 

No są ludzie co lubią Horizona, jak widać :D.  

Opublikowano
6 godzin temu, nero2082 napisał(a):

nie pokażą nawet jednej dobrej gry bo to State of Play a nie Showcase 

nakręcajcie sie dalej :bye:

Na State of Play ujawnili Astro Bota, czyli dla wielu goty 2024, więc :bye:

Opublikowano

image.thumb.jpeg.374574cff24299723b8cf0640385977c.jpeg

Jednak design oryginalny lepszy

Opublikowano
Teraz, Rtooj napisał(a):

Ale ale jest 5 palców, czyli nie robił tego AI, tylko człowiek :kaz:

Opublikowano
2 minuty temu, Rtooj napisał(a):

po lewej bieda ps5 po prawej ps5 pro?

Opublikowano

Raczej tak, postacie w tle nie są rozmazane.

Opublikowano

Czyli Housemarque robiło ostatnie 4 lata remastera Horizon Zero Dawn.

Opublikowano

Jeszcze exclusive od FromSoftware wjedzie

Opublikowano
Teraz, Szermac napisał(a):

Jeszcze exclusive od FromSoftware wjedzie

Remaster Elder Ringa

Opublikowano

Nie no, tę nową co robią, a'la Harry Potter xD

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że State of Play odbędzie się dzień przed wystartowaniem preorderów na prosiaka, to spodziewam się przynajmniej jakichś 2-3 większych bomb, które zachęciłoby do zakupu nowej konsoli. Mam nadzieję, że w Sony są jeszcze jacyś w miarę ogarnięci ludzie, którzy wiedzą, że remaster Horizona i Days Gone tu nie wystarczy. 

Opublikowano
3 minuty temu, Szermac napisał(a):

Nie no, tę nową co robią, a'la Harry Potter xD

Spellbound? 

Opublikowano
14 minut temu, Pix napisał(a):

Biorąc pod uwagę, że State of Play odbędzie się dzień przed wystartowaniem preorderów na prosiaka, to spodziewam się przynajmniej jakichś 2-3 większych bomb, które zachęciłoby do zakupu nowej konsoli. Mam nadzieję, że w Sony są jeszcze jacyś w miarę ogarnięci ludzie, którzy wiedzą, że remaster Horizona i Days Gone tu nie wystarczy. 

Bloodborne Remake od Bluepoint i pozamiatane, chociaż może być problem bo oni chyba coś swojego klepią.

Opublikowano
2 minuty temu, Lochu napisał(a):

Bloodborne Remake od Bluepoint i pozamiatane, chociaż może być problem bo oni chyba coś swojego klepią.

Może to tylko taka przykrywka, że coś swojego robią i będzie Bloodborne Remake normalnie premierka 7 listopad razem z prosiakiem, tak będzie

Opublikowano

To w końcu lud chce te remejki czy nie :D?

Bo czytam że Bluepoint przypadkiem żeby nie chciało robić nowego IP.

Opublikowano

Jedna bomba by wystarczyła na premierę PRO. Niestety problem w tym, że to mało prawdopodobne. Szanse są, ale na tyle małe że nawet takiego Venoma na pocieszenie pewnie nie będzie. Oby było inaczej, ale szanse marne.

Opublikowano
2 minuty temu, Rtooj napisał(a):

To w końcu lud chce te remejki czy nie :D?

Bo czytam że Bluepoint przypadkiem żeby nie chciało robić nowego IP.

Zależy. Trzeba rozróżniać dopieszczone rimejki zrobione praktycznie od zera i leniwe remastery zrobione na odpierdol. 

A że bluepoint swoimi rimejkami jak dotąd zazwyczaj dostarczało, to i podejście ludzi zupełnie inne. 

Opublikowano

Kto by nie chciał rimejku Bb no. Takie to mogą być, tak jak Metal Geare, Silenty itp:. no i takiego Devil May Cry 1 na REengine bym fest chciał

Opublikowano
31 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Jedna bomba by wystarczyła na premierę PRO. 

Tsushima 2 by pasowała na TGS, pls Sony